رسپی

رسپی آش گوشت بوشهری؛ خوشمزه و پرطرفدار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش گوشت بوشهری یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی است که با گوشت گوسفند و مواد دیگر درست می‌شود. اگر می‌خواهید طعم‌های جدید را امتحان کنید، این رسپی را از دست ندهید.

این آش خوشمزه معمولاً در مراسم‌های خاص و جشن‌ها مثل نوروز و عید به عنوان یکی از غذاهای محبوب سرو می‌شود. آش گوشت برای خانواده‌ها و مردم محلی نماد سختی کار و مهمان‌نوازی به حساب می‌آید.

ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ رسپی این آش را مرحله به مرحله همراه با تمامی نکات لازم برای خوشمزه‌تر شدن آن به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما ادامه دهید.

رسپی آش گوشت بوشهری

مدت زمان تهیه و آماده‌سازی این آش ۱ تا ۲ ساعت است.

مقدار مواد این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با کمی محاسبه، آن را برای جمعیت بیشتر افزایش دهید.

سختی تهیه این آش در سطح متوسط قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه آش گوشت بوشهری:
گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
سبزی آش خرد شده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
روغن مایع ۳ قاشق سوپ‌خوری
آب جوش به مقدار لازم

مرحله اول: آماده‌سازی حبوبات

در اولین مرحله، شروع به آماده‌سازی حبوبات کنید. لوبیاها را تمیز کرده و با آب بشویید.

لوبیا را چند ساعت قبل از پخت بخیسانید. این کار موجب کاهش نفخ آنها و پخت سریع‌تر می‌شود.

برنج را نیز در همین مرحله شسته و در آب بخیسانید و به مرحله بعد بروید.

بیشتر بخوانید: رسپی برنجوش پلو

مرحله دوم: آماده‌سازی گوشت

در دومین مرحله، گوشت را آماده کنید.

گوشت را بشویید و به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی پیاز

در سومین مرحله، در قابلمه‌ای که قرار است آش را بپزید مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

رسپی آش گوشت بوشهری؛ خوشمزه و پرطرفدار

پیاز را پوست کنده و بشویید، سپس آن را نگینی خرد کنید.

پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها

در مرحله چهارم، فلفل و زردچوبه را به مخلوط در قابلمه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی آش دوغ لری با گوشت چرخ کرده

مرحله پنجم: افزودن گوشت

در پنجمین مرحله، گوشت را اضافه کنید.

تکه‌های گوشت را به مخلوط در قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت از بین برود.

حال ۳-۴ پیمانه آب جوش به مخلوط اضافه کنید.

حرارت را بالا ببرید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.

به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا گوشت بپزد.

“““html
رسپی آش گوشت خوشمزه به روش بوشهری

مرحله ششم: پختن لوبیا

در مرحله ششم، برای اینکه لوبیاها سریع‌تر بپزند، آب آن‌ها را خالی کنید و با آب تازه، دوباره آن‌ها را در قابلمه‌ای مناسب بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند.

وقتی لوبیاها پخته شدند، با گوشت‌کوب آن‌ها را له کنید تا مثل پوره شوند.

سپس پوره‌ی لوبیا را به مخلوط داخل قابلمه آش اضافه کنید.

مرحله هفتم: له کردن گوشت و افزودن برنج و سبزی

در این مرحله، گوشت‌ها را از قابلمه در بیارید و با دو چنگال آن‌ها را ریش ریش کنید (این کار سلیقه‌ای است و می‌توانید انجام ندهید).

گوشت‌های خرد شده را با برنج و سبزی آش خرد شده به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید.

بهتر است سبزی آش شامل اسفناج، تره، شوید و گشنیز باشد.

درب قابلمه را بگذارید و یک ساعت دیگر بگذارید تا برنج خوب بپزد و نرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی آش شل پتله همدان؛ با گوشت و بدون گوشت

مرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو آش

در آخرین مرحله، غلظت آش را چک کنید و اگر لازم بود، به مقدار دلخواه نمک به آن اضافه کنید.

آش خوشمزه و مقوی شما آماده سرو است.

آن را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با کمی پیاز داغ تزئین کنید.

فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن آش بوشهری

فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن آش بوشهری

در ادامه، به چند نکته مهم برای تهیه آش گوشت بوشهری اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای بهتر شدن طعم، می‌توانید آش گوشت بوشهری را با لیمو تازه سرو کنید.
  • در زمان سرو، می‌توانید با اضافه‌کردن نمک و فلفل، طعم آن را به دلخواه تنظیم کنید.
  • در حین پخت، مراقب مقدار آبی که اضافه می‌کنید باشید تا آش خوشمزه و غلیظ شود.

پیشنهاد می‌کنیم این آش خوشمزه را با طبق دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم ارائه دادیم، تهیه و نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا