رسپی

رسپی آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده (یک ناهار مجلسی)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آلبالو پلو یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که با طعم ترش آلبالو و عطر برنج طعمی خوشمزه دارد. اضافه کردن گوشت چرخ‌کرده به این غذا، آن را مغذی‌تر و کامل‌تر می‌کند. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده

برای تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده به مواد زیر نیاز دارید:

برنج ایرانی ۴ پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آلبالو تازه یا منجمد ۵۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه
دارچین ۱ چوب کوچک

مراحل تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده

  • زمان مورد نیاز برای آماده‌سازی و تهیه این غذا بین ۴۵ تا ۵۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید با کمی حساب و کتاب این مقدار را برای تعداد بیشتر هم افزایش دهید.
  • تهیه این غذا به آسانی متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی گوشت چرخ‌کرده

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم ترکیب کرده و خوب ورز دهید.

گوشت را به شکل قلقلی‌های کوچک در آورده و آنها را در روغن سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گیلاس پلو مجلسی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اریک پلو با زردآلو زنجانی

مرحله دوم: تهیه شربت آلبالو

آلبالوها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.

آلبالو، شکر، آب و چوب دارچین را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آلبالوها پخته و شربت غلیظ شود.

سپس چوب دارچین را از شربت خارج کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوبیا پلو به سبک اسپانیایی

مرحله سوم: پخت برنج

برنج ایرانی با کیفیت مثل طارم یا هاشمی برای این غذا مناسب‌تر است.

برنج را از شب قبل خیس کنید.

برنج را آبکش کرده و با کمی روغن و نمک مخلوط کنید. ته دیگ دلخواهتان را در کف قابلمه بگذارید.

رسپی آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده (یک ناهار مجلسی)

یک لایه برنج، یک لایه گوشت قلقلی و یک لایه آلبالو را در قابلمه بچینید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

روی برنج را با زعفران دم کرده بپوشانید و …

“““html

و خلال بادام را برای تزئین روی آن بگذارید.

درپوش قابلمه را بگذارید و بگذارید برنج به مدت یک ساعت دم بکشد.

مرحله چهارم: سرو کردن

آلبالو پلو را در ظرف دلخواه سرو کرده و با گوشت قلقلی و شربت آلبالو تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سماق پلو با کباب تابه‌ای

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن آلبالو پلو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو (مناسب تابستان)

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن آلبالو پلو

در ادامه، به چند نکته طلایی برای خوشمزه‌تر کردن آلبالو پلو اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  1. برای تهیه آلبالو پلو می‌توانید از آلبالوی تازه یا فریزری استفاده کنید.
  2. اگر آلبالو ترش است، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
  3. برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی آب لیمو یا آب نارنج در شربت آلبالو استفاده کنید.
  4. برای تزئین آلبالو پلو، می‌توانید از خلال پسته یا گردو هم کمک بگیرید.
  5. برای تهیه ته دیگ، می‌توانید از نان لواش، سیب‌زمینی، بادمجان یا کدو استفاده کنید.
  6. می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از تکه‌های مرغ نیز استفاده کنید.
  7. برای خوش‌طعم‌تر شدن گوشت، علاوه بر نمک، فلفل سیاه و زردچوبه، کمی دارچین، زنجبیل و زعفران هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زردآلو پلو

با رعایت این نکات و مراحل، می‌توانید یک آلبالو پلو خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید. امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما دوستان آشپزی جالب باشد.

اگر شما هم از ترفندها و نکاتی در تهیه این غذا استفاده می‌کنید که باعث می‌شود غذا خوشمزه‌تر شود، خوشحال می‌شویم آنها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا