رسپی

رسپی اسفناج پلو با رب انار؛ یک غذای خوش‌عطر ایرانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسفناج پلو با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه و معطر ایرانی است که به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. بعضی این غذا را با مرغ و بعضی دیگر با گوشت چرخ‌کرده درست می‌کنند. اگر به چشیدن طعم‌های جدید علاقه دارید، امتحان کردن این غذا را از دست ندهید. امروز در مجله رضیم طرز تهیه اسفناج پلو با رب انار و گوشت قلقلی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه اسفناج پلو با رب انار

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو با رب انار به صورت زیر است:

برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
اسفناج تازه ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
روغن مایع یا کره به مقدار لازم

مراحل تهیه اسفناج پلو با رب انار

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این غذا حدود ۳۵-۴۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ارائه شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی با انجام چند محاسبه، مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
  • سطح دشواری تهیه این غذا متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیاز را شسته و پوست بکنید.

با استفاده از رنده ریز، آن را رنده کنید. برای سریع‌تر شدن کار، می‌توانید از میکسر یا خردکن استفاده کنید تا پیاز را پوره کنید.

پوره پیاز را در یک صافی بریزید و آب اضافی آن را بگیرید.

گرفتن آب پیاز باعث می‌شود که قلقلی‌ها بهتر شکل بگیرند.

پیاز را در یک ظرف مناسب بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت قیمه مجلسی

مرحله دوم: افزودن گوشت و ادویه‌ها

گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و همه مواد را خوب ورز دهید تا یک ترکیب یکنواخت ایجاد شود.

از مواد به اندازه یک فندق بردارید و در دست شکل دهید. همه مواد گوشتی را به همین روش شکل دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

روی قلقلی‌ها را با پلاستیک بپوشانید و برای ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

این کار باعث می‌شود قلقلی‌ها بهتر شکل بگیرند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت قورمه سبزی

بیشتر بخوانید: رسپی آش چغندر و انار

رسپی اسفناج پلو با رب انار؛ یک غذای خوش‌عطر ایرانی

مرحله سوم: سرخ کردن گوشت قلقلی

یک تابه مناسب را انتخاب کنید و مقداری کره یا روغن…

“““html

درون تابه بریزید.

تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و بگذارید روغن به خوبی گرم شود.

گوشت‌های قلقلی را درون تابه بریزید و با حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند.

پس از سرخ شدن گوشت‌ها، حرارت را خاموش کنید و آن‌ها را از تابه خارج کنید.

بیشتر بخوانید:رسپی خورش‌ گل‌ کلم‌ و اسفناج‌؛ مغذی و سالم

مرحله چهارم: آماده‌سازی اسفناج

ابتدا اسفناج‌ها را خوب بشویید تا خاک و گرد و غبار روی آن‌ها پاک شود. سپس اجازه دهید خشک شوند و بعد آن‌ها را به صورت درشت خرد کنید.

می‌توانید کمی آب لیموترش تازه به اسفناج‌ها اضافه کنید تا رنگشان حفظ شود.

اسفناج‌های خرد شده را در همان تابه‌ای که گوشت‌های قلقلی را درست کردید بریزید.

تابه را روی حرارت بگذارید و اسفناج‌ها را به آرامی تفت دهید.

این کار به نرم شدن اسفناج و بهبود طعم آن کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: رسپی آب اسفناج

مرحله پنجم: افزودن سیر و رب انار

سیرها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را با کمک سیر له کن له کنید.

سیر له شده را به اسفناج‌های خرد شده درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

اضافه کردن سیر رنده‌شده در این مرحله به خوش‌عطر شدن غذا کمک می‌کند. حتماً سیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا طعم ملایمی پیدا کند.

رب انار را در کمی آب گرم حل کنید تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.

اگر رب انار شما ترش است، می‌توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید تا طعمی متعادل‌تر ایجاد شود.

رب انار را به ترکیب درون تابه اضافه کنید و همه مواد را به هم بزنید تا مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی انگور پلو

مرحله ششم: آماده‌سازی برنج

برنج را از قبل بشویید و به مدت نیم ساعت در آب و نمک بخیسانید.

سپس آن را آبکش کنید و با کمی نمک، روغن و آب نیم پز کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی عدس پلو مجلسی

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسفناج پلو با رب انار

بیشتر بخوانید: رسپی فراموش شده‌ترین غذای گیلان؛ خبیس پلا

مرحله هفتم: مخلوط کردن همه مواد

در ته قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را بپزید کمی روغن بریزید.

با مقداری نان یا سیب‌زمینی، ته‌دیگ دلخواهتان را در قابلمه بگذارید.

سپس یک لایه برنج روی ته‌دیگ بریزید.

لایه بعد، کمی از ترکیب اسفناج و گوشت‌های قلقلی سرخ‌شده را روی آن بریزید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

روی آخرین لایه کمی زعفران دم‌کرده بریزید تا برنج عطر بهتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی کدو حلوایی پلو

مرحله هشتم: پخت غذا

درب قابلمه را بگذارید و ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم اسفناج پلو شما بپزد.

پس از پختن غذا را در ظرف سرو بگذارید، با مقداری پیاز داغ تزیین کنید و با سالاد یا ماست میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی زرشک پلو با مرغ مجلسی

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان جالب بوده باشد و شما با استفاده از این روش ساده این غذای خوشمزه و مقوی را درست کنید و در کنار خانواده‌تان لذت ببرید.

اگر شما ترفندهایی دارید که باعث بهتر شدن طعم این غذای سنتی می‌شود، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا