رسپی

رسپی اسفناج پلو با هویج + نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر به دنبال غذایی خوشمزه و متفاوت هستید، اسفناج پلو با هویج را امتحان کنید. این غذا ساده و بسیار خوشمزه است. در این بخش از مجله رضیم با ما باشید تا با روش تهیه اسفناج پلو با هویج و نکات لازم برای خوشمزه‌تر شدن آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه اسفناج پلو با هویج، ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آن را آبکش کنید. در این حین، پیاز و گوشت را تفت دهید و سپس هویج را اضافه کنید. در نهایت، اسفناج را با ادویه‌ها به مواد اضافه کنید. سپس برنج آبکش شده را به همراه مواد گوشتی در قابلمه لایه لایه کنید و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن، اسفناج پلو آماده سرو است. برای مشاهده روش تهیه به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم اسفناج پلو با هویج

برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
اسفناج ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سیب‌زمینی یا نان (برای ته‌دیگ) به تعداد لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل اسفناج پلو با هویج

  • زمان آماده‌سازی: ۲ ساعت
  • مناسب برای: ۳ الی ۴ نفر

مرحله اول: خیساندن برنج

قبل از شروع به آماده کردن سایر مواد، برنج را به همراه کمی نمک در آب بخیسانید. این کار باعث می‌شود برنج زودتر پخته شود و مزه بهتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی قابلی پلو (کابلی پلو) افغانی

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد اولیه

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. هویج را بشویید، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس، اسفناج را پاک کرده، خوب بشویید و در نهایت خرد کنید.

مرحله سوم: تفت دادن مواد

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد هویج را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید. در نهایت، اسفناج را افزوده و حرارت را حفظ کنید تا آب آن کاملاً کشیده شود.

بیشتر بخوانید:رسپی نارنگی پلو+ نکات و فوت‌و‌فن‌ها

مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه‌ها

در این مرحله، ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را هم بزنید. سپس، بعد از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: پخت برنج

برنج را آبکش کنید. برای انجام این کار کافی است که یک قابلمه…

“““html

قابلمه‌ای را تا نیمه با آب پر کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس، برنجی که خیس کرده‌اید را به آب جوش اضافه کرده و چند دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.

مرحله ششم: دم کردن پلو

ت底 قابلمه‌ای مناسب را چرب کنید. بعد، ته دیگ مورد نظرتان را در کف قابلمه قرار دهید. یک لایه برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. سپس یک لایه از مواد گوشتی و اسفناج را روی برنج بچینید. این کار را تا زمانی که تمام مواد تمام شود تکرار کنید. درب قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت کم بپزید.

بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا پلو مجلسی

رسپی اسفناج پلو با هویج + نکات و فوت‌وفن ها

مرحله هفتم: سرو اسفناج پلو با هویج

بعد از اینکه زمان دم کشیدن تمام شد، اسفناج پلو با هویج آماده است. آن را در ظرف مورد علاقه‌تان سرو کنید و با ماست، سالاد یا ترشی نوش جان کنید!

نکات خوشمزه‌تر شدن اسفناج پلو با هویج

نکات خوشمزه‌تر شدن اسفناج پلو با هویج

برای خوشمزه‌تر کردن اسفناج پلو با هویج، به این نکات توجه کنید:

  • اضافه کردن کمی زعفران دم‌کرده به برنج یا مواد میانی، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به پلو می‌دهد و آن را مجلسی‌تر می‌کند.
  • به جای گوشت چرخ کرده، می‌توانید از مرغ پخته‌شده یا گوشت خورشتی نیز برای مواد میانی استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از شفته شدن برنج، آن را کمی زنده آبکش کنید. یعنی قبل از اینکه کاملا پخته شود، آبکش کنید.
  • استفاده از ادویه‌های مختلف مثل زیره، پودر چیلی یا دارچین می‌تواند طعم اسفناج پلو با هویج را بهتر کند.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم به طرز تهیه اسفناج پلو با هویج پرداخته‌ایم. این غذای خوشمزه گزینه‌ای عالی برای کسانی است که به دنبال غذایی متفاوت و مغذی هستند.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا