رسپی اسلایس موس توت فرنگی مجلسی؛ با پایه شکلاتی

“`html
موس توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً در قنادیها به صورت برشهای کوچک به فروش میرسد. شاید درست کردن این دسر در خانه به نظر سخت بیاید، اما ما امروز در رضیم بلاگ سادهترین دستور تهیه اسلایس موس توت فرنگی را به شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی پایه اسلایس موس توت فرنگی
برای درست کردن کیک شکلاتی که پایه اسلایس موس توت فرنگی باشد، به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد سفید قنادی | ۱ و نیم پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپخوری |
شیر | سه چهارم پیمانه |
بیکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه لایه موس توت فرنگی
مواد لازم برای درست کردن لایه موس توت فرنگی عبارتند از:
خامه شیرین شده قنادی | ۱۵۰ گرم |
پنیر خامهای (ماسکارپونه) | ۱۴۰ گرم |
بستنی وانیلی | ۷۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۲۰ گرم |
شیر | ۱۶۰ میلیلیتر (یا گرم) |
رنگ صورتی مجاز خوراکی | به مقدار لازم |
پوره توت فرنگی (اختیاری) | نصف پیمانه |
“““html
مواد لازم برای تزئین
برای تزئین این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
شکلات صبحانه یا کرمفیل | ۳ قاشق سوپ خوری |
توت فرنگی | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کیک شکلاتی
برای آماده کردن این دسر ابتدا باید کیک شکلاتی را درست کنیم. اگر به کیک شکلاتی علاقه ندارید میتوانید از کیک اسفنجی ساده استفاده کنید.
مرحله اول: الک کردن آرد سفید قنادی
آرد سفید قنادی را با پودر کاکائو و بیکینگ پودر ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. پس از سه بار الک کردن، آرد را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ، شکر و وانیل
در ابتدا یک کاغذ روغنی در کف قالب کمربندی به قطر بیست و سه سانت قرار دهید. نیازی به قالب خاص نیست، میتوانید از قالب گرد ساده یا قالب کمربندی استفاده کنید.
سپس تخم مرغها، شکر و وانیل را در یک ظرف ریخته و با همزن به مدت تقریبی چهار تا پنج دقیقه هم بزنید تا مایه کرم رنگ و کشدار شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک توت فرنگی
مرحله سوم: افزودن شیر و روغن
اکنون شیر و روغن را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید تا بهم بیفتند. سپس، مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: انتقال مایه کیک به قالب
حالا مواد را با لیسک به آرامی مخلوط کنید یا با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود. سپس، مایه کیک را در قالب بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک توت فرنگی
مرحله پنجم: پخت کیک شکلاتی
قالب را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، به مدت ۳۰…
“““html
دقیقه قرار دهید تا بپزد.
نکته: زمان و درجه ذکر شده در فرهای مختلف متفاوت است.
در نهایت با یک عدد خلال دندان کیک را از قسمت وسط تست کنید اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاملاً خنک شود. بعد به کمک چاقو کنارههای کیک را از قالب جدا کنید و کیک را از قالب بیرون بیاورید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
اگر روی کیک کاملاً صاف نیست، با یک چاقوی بزرگ و تیز، روی کیک را برش بزنید تا یکدست و صاف شود.
در این مرحله اگر از رینگ یا قالب کمربندی استفاده میکنید، میتوانید کیک را دوباره داخل قالب برگردانید و اگر از قالب گرد ساده استفاده میکنید، باید دور کیک طلق ببندید تا جدا کردن دسر از طلق راحتتر باشد.
این طلقها را میتوانید از فروشگاههای لوازم التحریر تهیه کنید. کافی است که عرض طلق را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و قسمتهای طولی را با چسب به یکدیگر بچسبانید تا طول طلق به اندازه دور کیک شود. سپس طلق را محکم دور کیک ببندید و چسب بزنید.
توجه کنید که نباید طلق شل باشد. حتماً سعی کنید آن را محکم ببندید تا دسر از کنارههای کیک پایین نریزد و در نهایت ظاهر جذاب و تمیزی داشته باشد.
بیشتر بخوانید:رسپی انواع موس
مراحل تهیه موس توت فرنگی
برای تهیه لایه موس توت فرنگی، همه مواد را از قبل از یخچال و فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس رسپی موس توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله برایتان توضیح میدهیم.
مرحله اول: ترکیب شیر، پودر ژلاتین و خامه
در این مرحله، پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید و روی بخار آب قرار دهید و مدام هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
سپس خامه شیرین شده قنادی را کمی با همزن هم بزنید تا مقداری فرم بگیرد.
نکته: نیازی نیست خامه کاملاً فرم گرفته باشد (به جای خامه شیرین شده قنادی میتوانید از خامه صبحانه هم استفاده کنید، البته باید کمی پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا شیرین شود).
بیشتر بخوانید: رسپی گلت توت فرنگی
مرحله دوم: افزودن بستنی، پنیر و توت فرنگی
سپس، بستنی نرم شده و پنیر ماسکارپونه را به خامه اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید. در ادامه، توت فرنگیهای شسته شده را با دستگاه پوره کنید و به مخلوط اضافه کنید. حالا اسانس توت فرنگی و رنگ خوراکی صورتی را کم کم به مواد بیفزایید.
اگر به رنگ و اسانس دسترسی ندارید، میتوانید سه قاشق ژله توت فرنگی را با یک و نیم قاشق آب جوش حل کنید و روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود و سپس کنار بگذارید تا خنک شود و بعد به مواد اضافه کنید.
نکته: افزودن پوره توت فرنگی در این دسر اختیاری است. اگر در فصل توت فرنگی هستید، میتوانید از آن استفاده کنید.
مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین بن ماری شده
در نهایت شیر و ژلاتین
“““html
بن ماری شده را که از دما افتاده به مواد اضافه و مخلوط کنید. این دسر شیرینی کمتری دارد. پس اگر به شیرینی دوست دارید، مواد را بچشید و اگر نیاز بود کمی پودر قند الک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی فوم کیک توت فرنگی
مرحله چهارم: ریختن مایه موس روی کیک
اکنون مایه موس توت فرنگی را روی کیک بریزید و آن را داخل یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود. بهتر است این دسر را از روز قبل آماده کنید. پس از اینکه دسر سفت شد، لبههای طلق را با چاقو برش دهید و طلق را به آرامی جدا کنید.
به دلیل وجود خامه، طلق به راحتی جدا میشود، اما اگر به هر دلیلی طلق به راحتی جدا نشد، میتوانید چاقو را به آرامی در کنار طلق بکشید تا راحتتر جدا شود.
مرحله پنجم: برش اسلایسی موس و تزئین آن
برای برشهای تمیز، یک چاقوی بزرگ و تیز را در آب جوش بزنید و سپس با دستمال پاک کنید و برش بزنید. ابتدا دسر را به چهار قسمت تقسیم کنید و سپس هر قسمت را از وسط نصف کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ووپی پای توت فرنگی
نکته: برای هر برش، چاقو را دوباره در آب جوش بزنید و پاک کنید تا برشهای تمیزتری داشته باشید.
شکلات صبحانه یا کرم فیل را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و به کمک قیف روی دسر را به صورت رفت و برگشتی تزئین کنید (میتوانید از بریلو توت فرنگی هم استفاده کنید). روی هر دسر یک برش توت فرنگی نصف شده بگذارید تا ظاهر زیبایی داشته باشد.
دسر شما آماده سرو است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی پارفیت توت فرنگی
نکات و فوت و فنهای تهیه اسلایس موس توت فرنگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه اسلایس موس توت فرنگی اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- اگر دسر را برای مهمانی آماده میکنید، میتوانید به جای ۸ برش از ۱۶ برش استفاده کنید.
- به جای پنیر ماسکارپونه میتوانید از پنیر لبنه یا کیبی هم استفاده کنید.
- قبل از شروع، همه مواد لازم برای کیک را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
- نیازی به چرب کردن قالب نیست. کیک بعد از پخت به راحتی از دیوارههای قالب جدا میشود، اما اگر نگران هستید، میتوانید کمی دیوارهها را چرب کنید.
- مایه کیک را از یک نقطه داخل قالب نریزید، چون ممکن است کیک به شکل قلهای در بیاید. بهتر است ظرف را در حین ریختن مایه کیک حرکت بدهید.
- در فرهای برقی، دما را برای پخت کیک شکلاتی به میزان بیست درجه پایینتر تنظیم کنید.
- داغ بودن شیر و ژلاتین ممکن است به خامه آسیب بزند. پس حتماً اجازه بدهید که آنها خنک شود و سپس به مواد اضافه کنید.
- اگر بعد از بن ماری کردن، احساس کردید دانههای ژلاتین حل نشدهاند، میتوانید مایه را از صافی رد کنید.
به شما پیشنهاد میکنیم که حتماً این دسر خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان شرح دادیم، تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
برای مشاهده لیست انواع غذا، نوشیدنی و دسر با توت فرنگی، روی لینک با توت فرنگی چی درست کنیم؟ کلیک کنید.