رسپی

رسپی اسموتی انجیر و هلو؛ ۲ طعم فوق‌العاده در یک لیوان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اسموتی انجیر و هلو یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های تابستانی است که انرژی زیادی به شما می‌دهد و می‌توانید به عنوان صبحانه یا میان‌وعده از آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم با طرز تهیه اسموتی انجیر و هلو و نکات مهم آن آشنا می‌شوید.

طرز تهیه اسموتی انجیر و هلو با ماست و شیر

این اسموتی را در حدود ۱۰ دقیقه آماده می‌کنید و هر ۱۰۰ گرم از آن حدود ۱۳۵ کالری دارد. این مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه اسموتی انجیر و هلو

مواد لازم به شرح زیر است:

هلو ۲ عدد
انجیر ۶ عدد
ماست یونانی ۳/۴ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
عسل ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه اسموتی انجیر و هلو

در اینجا مراحل تهیه این اسموتی خوشمزه را برای شما توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: هلو و انجیر را خرد کنید

ابتدا هلو و انجیرها را خوب بشویید. سپس با استفاده از چاقوی تیز، پوست هلوها را بکنید. بعد از آن، پوست انجیرها را هم جدا کنید و هسته هلوها را درآورده و میوه‌ها را خرد کنید.

بیشتر بخوانید: ۵ اسموتی خوشمزه با دانه چیا

مرحله دوم: مواد اسموتی را ترکیب کنید

حالا می‌توانید هلو و انجیر خرد شده را به همراه شیر، ماست و وانیل در مخلوط‌کن بگذارید. بعد دستگاه را روشن کنید تا همه مواد باهم خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم: عسل را اضافه کنید

وقتی که همه مواد مخلوط شدند، عسل را به آنها اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید. اگر دوست دارید اسموتی شما شیرین‌تر شود، می‌توانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت کیک شکلاتی

رسپی اسموتی انجیر و هلو با بستنی

طرز تهیه اسموتی انجیر و هلو با بستنی

این اسموتی را هم در حدود ۱۰ دقیقه آماده می‌کنید و برای ۵ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه اسموتی انجیر و هلو

مواد لازم به شرح زیر است:

“`html

انجیر درشت ۱۰ عدد
هلو انجیری درشت ۵ عدد
بستنی وانیلی ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
وانیل  به مقدار کم

طرز تهیه اسموتی انجیر و هلو با بستنی

برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه، ابتدا انجیرها و هلوها را بشویید. سپس پوست هلوها را بگیرید. شما می‌توانید از انجیر با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.

سپس انجیر، هلو، بستنی و وانیل را در مخلوط کن بریزید. بعد از میکس کردن، اسموتی را در لیوان‌ها سرو کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

رسپی اسموتی انجیر و هلو؛ ۲ طعم فوق‌العاده در یک لیوان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی زردآلو و انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی انجیر و هلو

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی انجیر و هلو

در اینجا چند نکته مفید برای تهیه اسموتی انجیر و هلو ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

  • بهتر است از انجیرها و هلوهای رسیده استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای شیر گاو، از شیرهای گیاهی مانند شیر بادام یا شیر فندق استفاده کنید.
  • شیرینی این اسموتی به سلیقه شما بستگی دارد. می‌توانید عسل بیشتری اضافه کنید یا اگر نمی‌خواهید خیلی شیرین باشد، آن را حذف کنید.
  • برای خنک‌تر شدن اسموتی، می‌توانید کمی یخ خرد شده به آن اضافه کنید.
  • می‌توانید برای تزیین، چند برش انجیر خرد شده روی اسموتی قرار دهید.
  • این اسموتی خواص زیادی دارد؛ از جمله بهبود عملکرد دستگاه گوارش، سلامت قلب، کاهش کلسترول و کمک به تنظیم قند خون. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و انرژی شما را بالا می‌برد.
  • اگر می‌خواهید اسموتی خوشمزه‌تری داشته باشید، می‌توانید تکه‌های هلو را در فریزر بگذارید و سپس با دیگر مواد مخلوط کنید.
  • می‌توانید فقط از ماست یا شیر برای اسموتی استفاده کنید و ترکیب آن را ساده نگه دارید.
  • استفاده از شیر پرچرب به خوشمزه‌تر شدن این نوشیدنی کمک می‌کند.
  • اضافه کردن عصاره وانیل به اسموتی اجباری نیست و می‌توانید این مرحله را نادیده بگیرید.
  • اگر مخلوط کن ندارید، می‌توانید انجیر و هلوها را رنده کنید و با گوشت‌کوب له کنید و بعد با دیگر مواد مخلوط کنید.
  • برای مقوی‌تر کردن اسموتی، می‌توانید کمی گردو یا بادام خرد شده به آن اضافه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، دو روش تهیه اسموتی انجیر و هلو و فوت و فن‌های درست کردن این نوشیدنی را بررسی کردیم. اگر تجربه‌ای در تهیه این نوشیدنی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر علاقه‌مندان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا