رسپی اشترودل مرغ و قارچ؛ خوشمزه و خاص برای مهمانی

“`html
اشترودل یک نوع شیرینی خوشمزه اتریشی است که معمولاً با مواد شیرین مثل سیب یا شکلات درست میشود. اما میتوان آن را با موادی مثل مرغ، گوشت یا سبزیجات هم تهیه کرد. در این مقاله از مجله رضیم به شما طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ را آموزش میدهیم. این غذا در سراسر جهان محبوب است.
مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل مرغ و قارچ
برای تهیه خمیر اشترودل مرغ و قارچ به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب ولرم | نصف پیمانه |
شیر ولرم | نصف پیمانه |
پودر خمیر مایه | ۱ قاشق سوپخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد نان فانتزی | ۳ پیمانه |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه مواد میانی اشترودل مرغ و قارچ
برای تهیه مواد داخلی اشترودل مرغ و قارچ به این مواد نیاز دارید:
سینه مرغ | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | نصف یک عدد |
هویج | ۱ عدد |
قارچ | ۵ تا ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی | نصف قاشق مرباخوری |
ذرت | ۱ چهارم پیمانه |
“““html
پیمانه | نمک، فلفل، آویشن | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
مراحل تهیه مواد داخلی اشترودل قارچ و مرغ
برای تهیه مواد داخلی اشترودل قارچ و مرغ مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: پخت مرغ
برای تهیه اشترودل، ابتدا باید مواد داخلی آن را آماده کنید. سینه مرغ را به همراه یک پیاز خرد شده درشت تفت دهید.
سپس کمی نمک و فلفل اضافه کنید تا رنگ مرغ تغییر کند. بعد روی آن آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد.
بعد از پخت، مرغ را خرد کنید یا با دست ریشریش کنید.
مرحله دوم: پخت سبزیجات
یک پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید و با دو قاشق روغن در یک ماهیتابه بریزید.
پیاز را با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شود. سپس کمی رب به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا خامی رب از بین برود و رنگش باز شود.
در ادامه فلفل دلمهای، ذرت، قارچ پخته و هویج بخارپز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن مرغ پخته
حالا کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی تفت بخورد. در نهایت، مرغ پخته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد میانی خنک شود.
بیشتر بخوانید: کوکو سیب زمینی انگشتی را ترد درست کنید!
رسپی خمیر اشترودل
مراحل تهیه خمیر اشترودل به شرح زیر است:
مرحله اول: به عمل آوردن خمیر مایه
برای تهیه خمیر، آب ولرم را در ظرفی بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید.
سپس شکر را داخل مواد بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
در ظرف را با یک بشقاب بپوشانید و بگذارید ده دقیقه بماند تا خمیر پف کند.
دمای آب باید حدود ۳۵ تا ۴۰ درجه باشد؛ اگر دماسنج ندارید با نوک انگشت خود دما را تست کنید. آب باید گرم باشد اما بسوزد نکند.
شکر فقط به عنوان تغذیه خمیر مایه است؛ بنابراین خمیر شیرین نخواهد شد.
مرحله دوم: مخلوط تخممرغ، شیر و روغن
در همین زمان، یک تخممرغ را در ظرفی بشکنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از آن روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید. بعد از عمل آمدن خمیر مایه، آن را در این مخلوط بریزید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد
نصف آرد را به همراه نمک به مواد اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید و بعد کمکم بقیه آرد را اضافه کنید تا خمیر سفت شود و دیگر با قاشق نتوانید هم بزنید.
سپس آرد را کمکم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و نچسبی به دست بیاید.
مقدار آرد به نوع آن بستگی دارد و ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار گفته شده نیاز باشد.
“““html
مرغ هم میتواند بر مقدار آرد مصرفی تأثیر بگذارد.
ولی یادتون باشه که نباید خیلی آرد اضافه کنید و خمیر رو سفت کنید، چون این کار باعث کاهش کیفیت خمیر میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی راتا مرغ با پسته
مرحله چهارم: ورز دادن خمیر
وقتی خمیر نچسبی تهیه کردید، آن را به مدت ده دقیقه روی سطح کار ورز دهید تا یکنواخت شود.
سپس خمیر را به چونههای کوچکی تقسیم کنید و در ظرفی بگذارید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و سپس یک حوله بر روی آن بیندازید.
اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت و نیم در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت، خمیر را دوباره ورز بدهید تا هوای داخل آن خارج شود.
سپس آن را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید.
مراحل پیچیدن خمیر اشترودل
مراحل پیچیدن خمیر اشترودل عبارتند از:
مرحله اول: برش زدن خمیر
چونه خمیر را روی سطح کار به شکل مستطیل باز کنید و ضخامت آن را چند میلیمتر در نظر بگیرید. (اگر خمیر به سطح کار چسبید، کمی آرد روی آن بپاشید.)
با چاقو برشهای دو سانتی در کنارههای خمیر ایجاد کنید. تعداد برشها باید در هر دو سمت خمیر برابر باشد.
سپس مواد میانی را در وسط خمیر بریزید و اگر دوست دارید، کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید. (استفاده از پنیر اختیاری است.)
مرحله دوم: پیچیدن خمیر
دو سمت خمیر را به سمت داخل برگردانید و برشها را به نوبت روی هم بگذارید تا به حالت گیس بافت برسد.
این کار را ادامه دهید تا تمام خمیر پوشانده شود.
همه چونههای خمیر را به همین روش آماده کنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیدهاید، قرار دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی پیراشکی میکری یا اسنک
مرحله سوم: رومال کردن خمیر
برای رومال کردن خمیر، یک زرده تخممرغ را با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شود.
سپس یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
با استفاده از برس، رومال را روی اشترودلها بمالید تا سطح آنها آغشته شود و سپس به دلخواه روی آنها کنجد یا سیاهدانه بپاشید.
مرحله چهارم: پخت اشترودل
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۳۰ دقیقه بگذارید. (زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر متفاوت باشد.)
وقتی روی اشترودلها طلایی شد، میتوانید آنها را از فر خارج کنید. (اگر فر شما گازی است، در ۵ دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کنید تا روی اشترودلها بهتر طلایی شود.)
بعد از خارج کردن از فر، بگذارید اشترودلها کمی خنک شوند.
سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و با سس دلخواه سرو نمایید. نوش جان!
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ را به شما آموزش دادیم. امیدواریم این غذای بدون برنج را در منزل درست کنید و لذت ببرید.