رسپی املت بیکن و اسفناج با پنیر؛ خوشمزه و رژیمی

“`html
املت بیکن و اسفناج یکی از انواع املت خوشمزه و مقوی است که برای تهیه آن از اسفناج پخته شده، تخم مرغ و بیکن استفاده میشود. در این مقاله از رضیم بلاگ میتوانید با رسپی املت بیکن و اسفناج آشنا شوید.
مواد لازم جهت تهیه املت بیکن و اسفناج با پنیر
برای تهیه املت بیکن و اسفناج با پنیر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
اسفناج | ۱۵۰ گرم |
بیکن یا ژامبون | ۵ ورق |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۶ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا یا پنیر دلخواه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه املت بیکن و اسفناج
در این بخش میتوانید با مراحل پخت املت پیاز و اسفناج با بیکن مثل حرفهایها آشنا شوید.
مرحله اول: پیاز را در روغن تفت دهید
پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید. در ادامه مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. پیازها را برای چند دقیقه در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
مرحله دوم: اسفناج را با پیاز تفت دهید
تا سرخ شدن کامل پیازها به سراغ درست کردن اسفناجها بروید. اسفناج را بشویید و آن را به صورت درشت خرد کنید. زمانی که پیاز طلایی شد، اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا اسفناجها بپزند و حجم آنها کم شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کیش اسفناج فوری
مرحله سوم: نمک، فلفل را اضافه کنید
بعد از این که اسفناجها پختند، مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و بعد املت را هم بزنید تا به خوبی مزهدار شود.
بیشتر بخوانید: ۳ روش رسپی سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
مرحله چهارم: بیکنها را در روغن تفت دهید
بیکنها را خرد کنید، سپس در یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن بریزید و بیکنهای خرد شده را برای چند دقیقه کوتاه تفت دهید تا رنگ آنها کمی تیره شود.
سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید بیکنها کمی خنک شوند. برای تهیه این املت میتوانید بیکنها را بدون این که تفت دهید نیز به تخم مرغ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی املت کاهو؛ صبحانهای جذاب و متفاوت
مرحله پنجم: تخم مرغها را همراه با بیکنها اضافه کنید
حالا تخم مرغها را بشکنید و در یک ظرف بریزید. سپس بیکنها را خرد کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه به تخم مرغها بزنید و بعد مواد را خوب هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه ترکیب تخم مرغ و بیکن را به املت اضافه کنید.
مرحله ششم: پنیر را اضافه کنید
صبر کنید تا تخم مرغها نیمپز شوند، سپس میتوانید پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید. نیازی به هم زدن املت نیست، تنها باید درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید.
“““html
مرحله هفتم: املت را آماده کنید
حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شود. وقتی املت شما آماده شد، میتوانید شعله گاز را خاموش کرده و املت را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی املت اسپانیایی خوشمزه
نکات و فوت و فنهای تهیه املت بیکن و اسفناج
در ادامه چند نکته مفید برای تهیه املت بیکن و اسفناج خواهیم داشت. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این املت میتوانید از هر نوع پنیری که در دسترس دارید به جای پنیر پیتزا استفاده کنید.
- اضافه کردن مقداری پیازچه طعم خوشمزهتری به این املت میدهد.
- میتوانید برای تهیه این املت به جای روغن از کره استفاده کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید املت اسفناج و بیکن را بدون پنیر درست کنید یا بعد از پخت کمی پنیر روی آن بپاشید.
- برای تهیه این املت بهتر است از برگهای جوان و تازه اسفناج استفاده کنید.
- املت اسفناج یکی از غذاهای سبک و سالم است که میتوانید با روغن کمتری آماده کنید.
- برای خوشطعمتر کردن این املت، کمی سیر رنده شده یا پودر سیر به آن اضافه کنید.
- وقتی املت را میپزید، شعله را زیاد نکنید و اجازه دهید مواد با حرارت متوسط بپزند.
- اضافه کردن کمی پاپریکا و فلفل قرمز باعث طعم بهتر املت میشود.
- اگر دوست دارید میتوانید مقداری قارچ خرد شده به این املت اضافه کنید. ولی پیش از آن قارچها را در یک ماهیتابه ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آبشان گرفته شود.
- از هر ادویهای که دوست دارید میتوانید برای طعمدهی به این املت استفاده کنید.
- اضافه کردن پیاز به این املت اختیاری است و میتوانید فقط با اسفناج، بیکن، و تخممرغ آن را تهیه کنید.
- اگر بیکن در دسترس ندارید، میتوانید از کالباس یا ژامبون خرد شده استفاده کنید.
املت بیکن و اسفناج یک گزینه خوشمزه و خوشعطر است که میتوانید آن را در ۱۵ دقیقه برای صبحانه یا شام تهیه کنید. اگر این املت را در خانه درست کردید، حتما تجربیات و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.