رسپی

رسپی املت شاک شوکا تونسی؛ صبحانه دلنشین مدیترانه‌ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال یک صبحانه متفاوت و با انرژی هستید؟ شاک شوکا، املتی خوشمزه و تند از تونس، با ترکیبی عالی از گوجه فرنگی، فلفل، تخم‌مرغ و ادویه‌های معطر، یک صبحانه خوش طعم و مغذی است. با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این املت با طعم واقعی مدیترانه‌ای را به شما معرفی کنیم.

مواد لازم جهت تهیه املت شاک شوکا تونسی

مواد لازم برای تهیه املت شاک شوکا تونسی به این ترتیب است:

پیاز کوچک ۱ عدد
قارچ ۳ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پنیر صبحانه به میزان لازم
زردچوبه ۱ دوم قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه ۱ دوم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه املت شاک شوکا مدیترانه‌ای

برای تهیه املت شاک شوکا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تفت دادن پیاز و قارچ

اول از همه، پیاز و قارچ را خرد کنید و در یک تابه مناسب یک قاشق روغن بریزید.

سپس پیاز و قارچ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت انار گیلانی (مرغانه…

“““html

انار)

مرحله دوم: اضافه کردن ادویه‌ها

وقتی که پیاز و قارچ کمی تغییر رنگ دادند، فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آنها اضافه کنید.

سپس ادویه‌ها شامل زردچوبه، پودر زیره، فلفل قرمز و پاپریکا را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید و تفت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت کاهو

مرحله سوم: افزودن پوره گوجه فرنگی

حالا در ظرفی مناسب، گوجه فرنگی‌ها را با رنده ریز رنده کنید یا با غذاساز آنها را به صورت پوره درآورید.

بعد از آن، پوره گوجه فرنگی را به مخلوطی که شامل قارچ، پیاز، فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای است، اضافه کنید.

اجازه دهید آب اضافی گوجه فرنگی بخار شود.

رسپی املت شاک شوکا تونسی؛ صبحانه دلنشین مدیترانه‌ای

مرحله چهارم: اضافه کردن تخم‌مرغ

زمانی که آب گوجه فرنگی بخار شد، تخم‌مرغ و کمی نمک به مخلوط اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها پخته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی املت نودل

نکات و فوت و فن‌های تهیه املت شاک شوکا مدیترانه‌ای

مرحله پنجم: سرو کردن

زمانی که تخم‌مرغ‌ها به خوبی پخته شدند، درب تابه را بردارید و املت را داخل ظرف سرو بریزید.

جعفری خرد شده را به املت اضافه کنید. همچنین می‌توانید چند تکه پنیر صبحانه روی املت قرار دهید که طعم بسیار خوشمزه‌ای به آن می‌دهد.

املت مدیترانه‌ای شما آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه املت شاک شوکا را برایتان توضیح دادیم. با هر لقمه از این املت خوشمزه، می‌توانید خود را به یک رستوران کوچک در تونس منتقل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا