رسپی املت قارچ و پیاز بدون گوجه؛ طعمی لذیذ در ۳ سوت

“`html
املت قارچ یکی از املتهای محبوب است که میتوانید آن را برای صبحانه یا شام تهیه کنید. یکی از مزیتهای این غذای خوشمزه با قارچ این است که سریع و آسان آماده میشود. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این غذای ساده و سریع را برای شما توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه املت قارچ
برای تهیه این املت خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۴ عدد |
قارچ | نیم کیلو |
فلفل سبز | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
مراحل تهیه املت قارچ
با ما این رسپی غذای نونی بدون گوشت را دنبال کنید.
مرحله اول: خرد کردن سبزیجات
ابتدا پیاز و فلفل سبز را خرد کنید و قارچ را به شکل دلخواه برش بزنید.
مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
در یک ماهیتابه مناسب و نچسب، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سپس پیاز و فلفل سبز خردشده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
بعد از اینکه پیازها نرم شدند، قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ به طور کامل تبخیر شود.
بیشتر بخوانید: ۷ راه تشخیص قارچ باکیفیت و مرغوب
مرحله سوم: اضافه کردن تخم مرغ
در یک ظرف جداگانه تخممرغها را بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس این مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید تا پخته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی املت دنور
مرحله چهارم: سرو کردن املت
املت پخته شده را در ظرف سرو بگذارید. برای بهتر شدن طعم، میتوانید سبزی خشک کنار آن قرار دهید.
املت قارچ شما آماده است. نوش جان!
نکات مهم در تهیه املت قارچ
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه این املت خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- هنگام تفت دادن قارچ، درب ماهیتابه را بگذارید.
- برای تهیه املت قارچ میتوانید از کره یا روغن استفاده کنید.
- شما میتوانید در کنار نمک و فلفل سیاه، از ادویههای دیگر مانند پودر پاپریکا و زردچوبه نیز استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه املت خوشمزه با قارچ را برای شما توضیح دادیم. شما چه روشهایی برای خوشمزهتر شدن این املت دارید؟ تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.