رسپی

رسپی املت وگان؛ صبحانه‌ای خوشمزه و مخصوص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

املت وگان، نوعی غذاست که بدون گوشت و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و طرفداران زیادی دارد. واژه وگان به افرادی اطلاق می‌شود که برای جلوگیری از آسیب به موجودات زنده، غذاهای خود را انتخاب می‌کنند.

در رژیم غذایی این افراد، هیچ نوع گوشتی وجود ندارد. اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید تخم‌مرغ بخورید، می‌توانید املت وگان را به عنوان یک صبحانه خوشمزه درست کنید و از آن لذت ببرید.

امروز در رضیم بلاگ قصد داریم کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه املت وگان را به صورت مرحله به مرحله به شما معرفی کنیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت وگان

برای تهیه املت وگان به مواد زیر نیاز دارید:

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
آرد نخودچی ۱/۴ پیمانه
مخمر ۱ قاشق چای‌خوری
اسفناج خرد شده ۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری
آب ۱/۳ پیمانه
فلفل قرمز و نمک به مقدار دلخواه
قارچ ۵-۶ عدد
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه املت وگان

  • مدت زمان تهیه این املت حدود ۱۵-۲۰ دقیقه است.
  • مقادیر ذکر شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم این مقدار را افزایش دهید.
  • سطح سختی تهیه این املت متوسط است.

مرحله اول: ترکیب مواد خشک

زردچوبه، آرد نخودچی، مخمر، بیکینگ‌پودر، پودر سیر، فلفل قرمز و نمک سیاه را در یک ظرف مناسب بریزید.

همه مواد خشک را به خوبی با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت بیکن و اسفناج با پنیر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت هندی به روش خانگی

مرحله دوم: افزودن آب

آب را کم‌کم به مخلوط مواد اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا مواد خشک کاملاً در آب حل شوند.

باید…
“““html

ترکیب یک‌دست و یک‌نواختی حاصل شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی قارچ و اسفناج

قارچ‌ها را بشویید و خشک کنید. آن‌ها را با کمک چاقو به صورت اسلایسی یا نگینی خرد کنید.

درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. منتظر بمانید تا روغن درون تابه گرم شود.

حال قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید، کمی نمک به آن‌ها بزنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا قارچ‌ها رنگشان تغییر کند.

رسپی املت وگان؛ صبحانه‌ای خوشمزه و مخصوص

سپس قارچ‌های تفت داده شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

در همین مرحله، اسفناج خرد شده را به همراه مقداری نمک درون تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ اسفناج‌ها تغییر کند و بپزند.

اسفناج تفت داده شده را نیز از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت کاهو؛ صبحانه‌ای جذاب و متفاوت

مرحله چهارم: پخت املت

کمی روغن در ته تابه بریزید. منتظر بمانید تا تابه گرم شود. مایه املتی که در مرحله اول تهیه کرده‌اید را در مرکز تابه بریزید.

با حرکت‌های دورانی، مایه را به تمام قسمت‌های املت هدایت کنید تا مثل کرپ در تابه پخش شود.

به مدت ۳-۴ دقیقه زمان دهید تا مایه املت شما رنگش تغییر کند و یک سمتش بپزد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه املت وگان

بیشتر بخوانید: رسپی املت تره کوهی بختیاری

مرحله پنجم: افزودن سایر مواد املت

زمانی که کناره‌های املت شما کمی برشته و طلایی شد، بررسی کنید که مرکز املت رطوبت نداشته و پخته باشد.

قارچ و اسفناج تفت داده شده را با هم ترکیب کنید و روی نیمی از سطح املت بریزید.

با کمک لیسک، سمت دیگر املت را بلند کنید و روی مواد برگردانید.

کمی لبه‌های املت را به هم فشار دهید تا املت شما به هم بچسبد.

سپس املت را بچرخانید تا سمت دیگرش نیز طلایی و برشته شود.

املت وگان بسیار جذاب و متفاوت شما آماده سرو کردن است.

نمک سیاه موجود در این املت نوعی نمک هندی با عطر و بویی شبیه تخم‌مرغ دارد.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه دوستداران غذاهای وگان قرار گیرد و شما نیز طبق این روش املت خوشمزه‌تری تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا