رسپی

رسپی املت کدو سبز؛ غذای سبک و مغذی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

وقتی به املت فکر می‌کنید، معمولا املت گوجه فرنگی به ذهنتان می‌آید. اما املت انواع مختلفی دارد که ممکن است هیچ‌وقت آن‌ها را امتحان نکرده باشید. یکی از املت‌های جذاب، املت کدو سبز است. این املت علاوه بر طعم خوشمزه‌اش، خواص زیادی هم دارد. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه این املت خوشمزه را برای شما آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت کدو سبز

برای درست کردن این املت خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

کدو سبز بزرگ یک عدد
تخم مرغ ۴ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه املت کدو سبز

برای درست کردن این املت خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی کدو

ابتدا کدو را خوب بشویید و بدون اینکه پوستش را بکنید، با رنده بزرگ آن را رنده کنید. سپس کدوی رنده شده را در یک آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش خارج شود. برای اینکه سریع‌تر آب آن خارج شود، کمی نمک روی کدو بریزید. بعد از ۵ دقیقه، با فشار قاشق یا دست، هر آب باقی‌مانده را از کدو بگیرید.

بیشتر بخوانید: در روز جهانی تخم مرغ این غذای ساده را درست کنید

مرحله دوم: آماده‌سازی تخم مرغ‌ها

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را بشکنید و با کمک چنگال یا همزن دستی، خوب هم بزنید تا کف کند. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه چیز کاملا ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه کشک بادمجان بخارپز

مرحله سوم: اضافه کردن کدو

در این مرحله، کدوی رنده شده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. می‌توانید پیش از اضافه کردن کدوها به تخم مرغ، کمی آن‌ها را در تابه تفت دهید، اما بدانید که کدوی تفت داده نشده نرم‌تر و لطیف‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اگر پیاز نداشتیم چه کنیم؟ (جایگزین‌های پیاز در آشپزی)

دستور تهیه املت کدو سبز

بیشتر بخوانید: دستور تهیه پیاز داغ در سرخ کن بدون روغن (هواپز)

مرحله چهارم: درست کردن املت

در یک تابه نچسب، کمی روغن بریزید و وقتی که گرم شد، مخلوط کدو و تخم مرغ را در تابه بریزید. با چنگال یا قاشق، سطح آن را صاف کنید تا املت ضخامت یکدستی داشته باشد. وقتی یک طرف املت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه دوشاب یومورتا

رسپی املت کدو سبز؛ غذای سبک و مغذی

“““html
نکات کلیدی برای تهیه املت کدو سبز:

  • شما می‌توانید در املت کدو سبز از پنیر پارمزان یا چدار استفاده کنید، بستگی به سلیقه‌تان دارد.
  • استفاده از سبزیجات معطر مثل آویشن، ریحان و نعناع طعم املت را بهتر می‌کند. اگر این طعم‌ها را دوست دارید، آنها را به دستور اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید املت شما پفکی‌تر شود، می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری بکینگ پودر به آن اضافه کنید.
  • املت کدو سبز را می‌توانید با نان تست، نان سنتی، سالاد و ماست نوش جان کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به این املت گوجه فرنگی هم اضافه کنید.
  • به جای رنده کردن کدو، می‌توانید آنها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت گوجه با سبزیجات

در این مقاله از مجله رضیم، ما رسپی املت کدو سبز را که با کمترین مواد و در کمترین زمان آماده می‌شود، معرفی کردیم. حتماً این املت ساده و مقوی را برای صبحانه درست کنید و با نان تست و پنیر سرو کنید تا یک تجربه خوشمزه و فراموش نشدنی داشته باشید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا