رسپی بادمجان کاری به سبک هندی

“`html
بادمجان کاری، غذایی بسیار خوشمزه و اصلیت هندی دارد که به خاطر طعم و مزه خاصش، در بین ایرانیها هم محبوب شده است. این غذا نه تنها مواد اولیه سادهای بسیاری دارد، بلکه درست کردن آن هم بسیار آسان است. اگر دوست دارید طعم خوشمزه این غذا را بچشید، با رضیم بلاگ همراه باشید تا دستور پخت بادمجان کاری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بادمجان کاری
بادمجان | ۱ کیلو گرم |
شیر نارگیل یا خامه صبحانه | ¼ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل رنده شده | ¼ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
ادویه کاری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر زیره | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه بادمجان کاری
در اینجا مراحل تهیه بادمجان کاری را به شما نشان میدهیم.
مرحله اول: آمادهسازی بادمجان
برای شروع، بادمجانها را به خوبی بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس با یک چاقوی تیز، بادمجانها را به قطعات کوچک برش دهید.
برای کاهش تلخی بادمجانها، در یک کاسه بزرگ مقداری آب (به اندازه کافی برای غوطهور کردن بادمجانها) و ۱ قاشق غذاخوری نمک بریزید. قطعات بادمجان را به این محلول اضافه کنید و مطمئن شوید که تمام قسمتهای آنها در آب نمک قرار بگیرند.
اجازه دهید بادمجانها ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در آب نمک بمانند. پس از این زمان، بادمجانها را از آب نمک خارج کنید و با آب سرد خوب بشویید تا نمک اضافیشان برطرف شود.
مرحله دوم: اضافه کردن روغن و ادویهجات به بادمجان
در یک کاسه بزرگ مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با دو قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید. سپس، بادمجانها را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام سطح بادمجانها طعمدار شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد بادمجان ایتالیایی خوشمزه
مرحله سوم: سرخ کردن بادمجان
مقداری روغن در تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس، بادمجانها را درون روغن داغ بریزید تا سرخ شوند. مراقب باشید که بادمجانها نسوزند و مرتب آنها را بچرخانید تا همه قسمتها به خوبی سرخ شوند.
نکته: میتوانید بادمجانها را در فر نیز بپزید. برای این کار، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس بادمجانها را روی سینی فر بچینید و درون فر قرار دهید تا بپزند.
بیشتر بخوانید: بهترین روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
مرحله چهارم: تفت دادن پیاز
ابتدا پیازها را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد کنید. سپس، در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده
مرحله پنجم: اضافه کردن ادویهجات
پس از تفت دادن پیاز، ادویهها را اضافه کنید. ادویههای لازم شامل ادویه کاری، زنجبیل رنده شده، پودر فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، پودر هل، پودر زیره، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه است. بعد از اضافه کردن ادویهها، اجازه دهید عطر آنها آزاد شود.
مرحله ششم: اضافه کردن سیر، رب گوجه فرنگی و بادمجان
دو حبه سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن در بیاید. سپس، رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود و رنگش تغییر کند. در نهایت، بادمجانها را در تابه بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی کتلت بادمجان خوشمزه؛ با و بدون گوشت
مرحله هفتم: اضافه کردن آب و شیر نارگیل یا خامه
در این مرحله، یک لیوان آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، شیر نارگیل یا خامه را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. حالا حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا غذا به آرامی بپزد و آب آن بخار شود.
مرحله هشتم: سرو کردن بادمجان کاری
پس از آماده شدن بادمجان کاری، آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید. این غذای خوشمزه را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی بادمجان کاری را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این غذای ساده و خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.