رسپی

رسپی باقلوای پاییزی با کدو حلوایی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه برای روزهای سرد پاییزی هستید، باقلوای پاییزی با کدو حلوایی را امتحان کنید. شاید ترکیب این دسر ابتدا کمی عجیب به نظر برسد، ولی مطمئن باشید بعد از یک بار امتحان کردن آن، به آن علاقه مند خواهید شد. این دسر فوق‌العاده خوشمزه است و تهیه‌اش آسان می‌باشد. در این بخش از مجله رضیم با ما همراه باشید تا با طرز تهیه باقلوای پاییزی با کدو حلوایی آشنا شوید.

مواد لازم جهت تهیه باقلوا با کدو حلوایی

برای تهیه این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

کدو تنبل (گردن دراز) ۱ عدد
شیره ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۲ استکان
زعفران دم کرده ۱ استکان
کره ۵۰ گرم
گردو خرد شده به مقدار لازم
بستنی (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه باقلوا با کدو حلوایی

برای تهیه این باقلوای پاییزی باید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن کدو حلوایی

برای شروع، کدو حلوایی را شسته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس، پوست آن را جدا کنید. سعی کنید ضخامت هر برش یکنواخت باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی میلک شیک بادام زمینی

مرحله دوم: سرخ کردن کدو حلوایی

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. بهتر است از تابه‌ای با خطوط گریل استفاده کنید تا دسر زیباتر به نظر برسد. پس از ذوب شدن کره، کدو حلوایی را در تابه بچینید و با درب بسته به مدت نیم ساعت سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد تا کدوها نسوزند.

بیشتر بخوانید: رسپی براونی کدو حلوایی

بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب کاراملی

مرحله سوم: مزه‌دار کردن کدو حلوایی

در این مرحله، درب تابه را باز کنید و حلقه‌های کدو حلوایی را برگردانید. شیره، گلاب و زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید. بگذارید کدو حلوایی از سمت دیگر هم سرخ شود و سس غلیظ گردد. می‌توانید هر از گاهی تابه را تکان دهید تا سس به همه جای کدو حلوایی برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی باقلوای کرم دار

مرحله چهارم: سرو باقلوا با کدو حلوایی

پس از اینکه کدو حلوایی به خوبی سرخ شد و سس غلیظ گردید، تابه را از روی حرارت بردارید. حلقه‌های کدو حلوایی را در ظرف سرو بگذارید و مقداری از سس را روی آن‌ها بریزید. در نهایت، می‌توانید برای تزیین و سرو از بستنی و گردوی خرد شده استفاده کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم به طرز تهیه باقلوای پاییزی با کدو حلوایی پرداختیم. این دسر جذاب و متفاوت، گزینه‌ای عالی برای فصل پاییز و روزهای سرد سال است. حتماً این دسر خوشمزه را امتحان کنید و از طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی باقلوای پاییزی با کدو حلوایی؛ ساده و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا