رسپی

رسپی بال مرغ با سس مخصوص؛ طعمی متفاوت‌تر از همیشه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بال مرغ کبابی یکی از گوشت‌های محبوب است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر از طعم‌ها و روش‌های تکراری برای درست کردن بال مرغ خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این بار با روش زیر این بال‌های خوشمزه را درست کنید. قطعاً از نتیجه راضی خواهید بود. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه بال مرغ با سس مخصوص را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بال مرغ خوشمزه با سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه بال مرغ با سس مخصوص به شرح زیر است:

بال مرغ ۲ کیلوگرم
سیر رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری
سس فلفل ۱ قاشق چای‌خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای‌خوری
لیموترش ۱ عدد (آب‌گیری شده)
ماست ۱/۴ فنجان
پودر دارچین، زردچوبه، ادویه مرغ، پاپریکا و نمک به مقدار لازم
عسل ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان

مراحل تهیه بال مرغ با سس مخصوص

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد حدود ۶-۷ دقیقه و زمان پخت نهایی این بال‌های خوشمزه ۳-۴ ساعت است.
  • مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۴-۵ نفر مناسب است و شما می‌توانید به سادگی با جمع و ضرب، مقدار را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
  • تهیه این غذا بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی بال‌های مرغ

بال‌های مرغ را تمیز کنید و مطمئن شوید که هیچ پر یا اضافات دیگری روی آن‌ها نمانده باشد.

سپس بال‌ها را به خوبی بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها برود. بعد با یک دستمال یا حوله کاغذی، بال‌ها را خوب خشک کنید.

خشک بودن بال‌ها باعث می‌شود هنگام مزه‌دار کردن، مواد بهتر به آن‌ها جذب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب با رب گوجه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ماست؛ دسر اصیل اصفهانی

مرحله دوم: تهیه سس مزه‌دار کردن مرغ

در یک کاسه بزرگ، سیر رنده‌شده، سس فلفل، رب گوجه‌فرنگی، آب لیموترش، روغن زیتون، ماست، دارچین، عسل، زردچوبه، ادویه مرغ، پاپریکا و نمک را

“““html

با هم به خوبی مخلوط کنید. اگر می‌خواهید که بال‌ها طعم دودی بگیرند، می‌توانید کمی پودر دودی به مخلوط اضافه کنید.

این مواد باید به خوبی با هم ترکیب شوند تا طعم خوشمزه و خوش‌عطری ایجاد کنند. حواستان باشد که نسبت ادویه‌ها و عسل متعادل باشد. اگر عسل زیادی اضافه کنید، بال‌ها ممکن است خیلی شیرین شوند و اگر ادویه زیاد بزنید، ممکن است تلخ شوند.

از نمک به مقدار کافی استفاده کنید تا طعم‌ها در تعادل باشند.

بیشتر بخوانید: رسپی توپک مرغ سوخاری، همراه با پنیر و سبزیجات

مرحله سوم: مزه‌دار کردن بال‌ها

بال‌های مرغ را در یک کاسه سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه قسمت‌های مرغ با مواد مرینیت آغشته شوند.

رسپی بال مرغ با سس مخصوص؛ طعمی متفاوت‌تر از همیشه

سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل ۲ تا ۴ ساعت (ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید.

هر چه زمان مرینیت بیشتر باشد، طعم بال‌ها بهتر می‌شود.

اگر وقت دارید، بهتر است بال‌ها را از شب قبل مزه‌دار کنید تا طعم‌ها به خوبی به مرغ برسند.

بیشتر بخوانید: رسپی پیتزای تابه‌ای خوشمزه؛ بدون نیاز به نان و فر

نکات و فوت و فن‌های تهیه بال مرغ با سس مخصوص

بیشتر بخوانید: رسپی بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر)

مرحله چهارم: پخت بال‌ها

فر برقی یا گازی‌تان را از قبل روشن کنید تا خوب گرم شود.

ته سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.

بال‌های مرغ مزه‌دار شده را روی سینی بچینید.

سینی را در فر قرار دهید و بال‌ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

در نیمه پخت، بال‌ها را برگردانید تا هر دو طرف به خوبی طلایی و ترد شوند.

برای تردتر شدن پوست بال‌ها، می‌توانید در ۵ دقیقه آخر از گریل بالای فر استفاده کنید.

اگر فر ندارید، می‌توانید بال‌های مرغ را در تابه سرخ کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کرده و کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی به آن اضافه کنید.

بال‌ها را در تابه قرار دهید و هر طرف را حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

پس از سرخ شدن، بال‌ها را در یک ظرف بگذارید و روی آن‌ها را با فویل بپوشانید تا گرم بمانند.

اگر دوست دارید، می‌توانید در ۵ دقیقه آخر پخت کمی عسل روی بال‌ها بریزید تا طعم شیرین عسل با ادویه‌های تند ترکیب شود.

همچنین، می‌توانید کمی آب‌لیمو تازه بر روی بال‌ها بریزید تا طعمی ترش و تازه به آن‌ها اضافه کند.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ سوخاری ترد و پفکی

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

پس از پخت کامل، بال‌های مرغ را در ظرف سرو بگذارید و در صورت تمایل با کمی کنجد، سیاه دانه، سبزیجات تازه یا سیب‌زمینی سرخ‌کرده تزیین و سرو کنید.

رسپی یک غذای خوشمزه با بال مرغ

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این بال مرغ مزه‌دار با ترکیبی از طعم‌های شیرین، تند و ترش را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا