رسپی

رسپی بامیه پلو با گوشت قلقلی؛ خوشمزه با نکات ریز

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بامیه یک گیاه سبز و خوراکی است که خواص و مواد مغذی زیادی دارد. این سبزی محبوب در هند به روش‌های مختلف استفاده می‌شود و خورشت بامیه یکی از غذاهای شناخته‌شده در ایران است. شاید اسم بامیه پلو را نشنیده باشید، اما این غذا با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود. اگر دوست دارید طعم‌های جدید را امتحان کنید، حتماً بامیه پلو را بچشید.

امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی را به شما آموزش می‌دهیم. همراه ما باشید تا مرحله به مرحله و با نکات ضروری این غذا را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی

بامیه (ریز) ۱۵۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
گوشت چرخ کرده  ۱۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه  به مقدار دلخواه
روغن  به مقدار لازم
برنج ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
محلول زعفران  به مقدار دلخواه
آرد نخودچی  ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش  ۱ عدد

مرحله اول: آماده‌سازی بامیه

بامیه‌ها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید.

با چاقو قسمت انتهایی بامیه‌ها را برش بزنید، اما مراقب باشید که بامیه آسیب نبیند؛ چون این کار ممکن است باعث شود مایه لزج داخل بامیه خارج شود و طعم غذا را خراب کند.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

پس از گرم شدن روغن، بامیه‌ها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و بوی خامی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم: افزودن رب گوجه‌فرنگی و آب لیموترش

رب گوجه‌فرنگی را به بامیه‌ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ بگیرد و بوی خامی‌اش گرفته شود.

در این مرحله، آب‌لیمو ترش تازه را به ترکیب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا بامیه‌ها مخلوط شوند.

سپس بامیه‌ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه با گوشت قلقلی

مرحله سوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست‌اش را بکنید.

با رنده ریز یا میکسر، پیاز را پوره کنید.

پوره پیاز را در آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا آب‌اش گرفته شود.

رسپی بامیه پلو با گوشت قلقلی؛ خوشمزه با نکات ریز

“““html

اضافی پیاز گرفته شود.

توجه داشته باشید که انجام این مرحله در انسجام نهایی قلقلی‌های شما تاثیر مهمی دارد.

پیاز آب گرفته شده را درون کاسه مناسبی بریزید.

مرحله چهارم: افزودن گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده را به پیازهای آب گرفته شده اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد نخودچی را به محتوای درون ظرف بیفزایید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ترکیب فوق را به خوبی با دست ورز دهید تا بافت یک‌دست و یک‌نواختی به خود گیرد.

روی مایه گوشتی را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال به آن استراحت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی پلو قرمز کلمبیایی

مرحله پنجم: آماده سازی برنج

درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

کمی نمک و روغن درون آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.

حال برنج‌های از قبل شسته و خیسانده شده را به آب در حال جوش اضافه کنید.

۴-۶ دقیقه ای زمان دهید تا برنج نیمه پز شود سپس آن را در صافی یا آبکش بریزید.

توجه داشته باشید که بافت و جنس برنج‌های مختلف با هم متفاوت است و ممکن است شما زمان کمتر یا بیشتری نیاز باشد برنج را در آب جوش نیم‌پز کنید.

پس مدیریت این مرحله با توجه به برنج مصرفی‌تان با شماست.

بیشتر بخوانید: رسپی پلو اسفندی شیرازی

مرحله ششم: آماده سازی و سرخ کردن گوشت قلقلی

از مواد گوشتی به اندازه یک فندق بردارید و در دست آن را گرد کنید.

همه مواد گوشتی را به همین ترتیب شکل دهید،

درون تابه‌ای که در آن بامیه‌ها را تفت دادید کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید تا روغن به خوبی داغ شود.

سپس گوشت‌های قلقلی شده را درون روغن داغ بریزید.

حرارت را متوسط کنید و با تکان دادن تابه سعی کنید گوشت‌ها را بچرخانید تا همه قسمت‌های آن یکسان سرخ و طلایی شود.

پس از سرخ کردن قلقلی‌ها را از تابه خارج کنید و با بامیه‌های تفت داده شده ترکیب کنید.

مرحله هفتم: افزودن محلول زعفران و ترکیب همه مواد پلو

محلول زعفران را به برنج درون صافی اضافه کنید.

ترکیب بامیه‌ها و گوشت‌های قلقلی شده را نیز به برنج اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید.

ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ غذا را دارید کمی روغن بریزید و با مقداری نان یا سیب‌زمینی حلقه حلقه شده ته دیگ دلخواهتان را در قابلمه بچینید.
حال از ترکیب بامیه پلو و گوشت قلقلی به آرامی در قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه و بادمجان

محتوای درون قابلمه را از سمت دیواره‌ها جدا سازید و به مرکز قابلمه هدایت کنید.

درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا برنج شما بپزد، پس از پخت کامل آن را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

رسپی بامیه پلو با گوشت قلقلی؛ خوشمزه با نکات ریز

به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده بامیه پلو بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده نوش جان کردن است. این غذا را با فیله مرغ نگینی خرد شده نیز می‌توانید تهیه کنید.

امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل فوق این غذای خوشمزه و متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز در تهیه این غذا از فوت و فن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا