رسپی

رسپی براونی کدو حلوایی؛ ترکیبی از شکلات و عطر پاییز

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

براونی کدو حلوایی یک دسر خوشمزه و عالی برای فصل پاییز است. اگر به طعم کدو حلوایی علاقه دارید، مطمئناً از این کیک خوشتان خواهد آمد. ادویه‌های مخصوص، بافت نرم و ظاهری جذاب، این کیک را به یکی از محبوب‌ترین کیک‌های پاییزی تبدیل کرده است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما باشید!

مواد لازم برای تهیه براونی کدو حلوایی

برای تهیه این کیک پاییزی به مواد زیر نیاز دارید:

آرد ¾ فنجان
پوره کدو حلوایی ½ فنجان
کره ذوب شده ¾ فنجان
شکر یک و ½ فنجان
عصاره وانیل ۲ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چای‌خوری
نمک ½ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۳ عدد
پودر کاکائو ¼ فنجان
شکلات چیپسی ½ فنجان
گردوی خرد شده ½ فنجان
پودر دارچین ¾ قاشق چای‌خوری
میخک آسیاب شده ½ قاشق چای‌خوری
جوز هندی آسیاب شده ½ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه براونی کدو حلوایی

برای تهیه این کیک خوشمزه مراحل ساده زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: روشن کردن فر

اولین کار این است که فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برسانید و سپس آن را روشن کنید تا در حین آماده کردن کیک گرم شود.

بیشتر بخوانید:رسپی کوکی خرمالو و گردو؛ شیرینی پاییزی

مرحله دوم: ترکیب مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد،

“““html

بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید، سپس آن‌ها را الک کنید تا صاف و یکدست شوند و گلوله‌های آرد از بین برود.

بیشتر بخوانید: رسپی یک دسر پاییزی با سیب

مرحله سوم: مایه براونی را درست کنید

در یک کاسه دیگر، کره آب شده را به همراه شکر و وانیل بریزید و هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر بار مخلوط را هم بزنید تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود. بعد از آن، ترکیب آرد را آرام آرام به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست و منسجم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی روکر انار با دانه‌های انار؛ دسر همه پسند پاییزی

رسپی براونی کدو حلوایی

بیشتر بخوانید: رسپی دسر خرمالو؛ طعمی بهشتی از پاییز

مرحله چهارم: مایه را تقسیم کنید

بعد از اینکه مایه کیک را آماده کردید، آن را به دو قسمت برابر در دو ظرف مختلف تقسیم کنید. به یکی از ظرف‌ها پوره کدو حلوایی، دارچین، گردو خشک شده، میخک و جوز هندی اضافه کنید و خوب هم بزنید. به ظرف دیگر پودر کاکائو و شکلات چیپسی اضافه کنید و اجازه دهید که همه چیز خوب ترکیب شود.

رسپی براونی کدو حلوایی؛ ترکیبی از شکلات و عطر پاییز

بیشتر بخوانید: رسپی عجیب‌ترین و کم‌کالری‌ترین کیک دنیا

مرحله پنجم: کیک را بپزید

برای پخت این کیک، بهتر است از یک قالب کیک ۸×۸ استفاده کنید. کف قالب را کمی چرب کنید و نصف مایه کیک شکلاتی را در آن بریزید و سپس نصف مایه کیک کدو حلوایی را روی آن بریزید.

این کار را تا زمانی که مایه تمام شود تکرار کنید. در نهایت، با کمک یک چاقو به آرامی حرکات دایره‌ای روی مایه کیک ایجاد کنید تا یک الگوی زیبا تشکیل شود. سپس قالب را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی براونی کدو حلوایی ارائه شد. می‌توانید برای تزئین این براونی از خامه فرم گرفته استفاده کنید و آن را کنار دمنوش‌های گرم سرو کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا