رسپی بستنی آلبالویی؛ خوشمزه و خواستنی در تابستان!

“`html
بستنی یکی از محبوبترین خوراکیهای دنیا است. با این حال، خیلی از مردم به بستنیهای آماده به خاطر وجود مواد افزودنی و رنگهای مصنوعی اعتماد ندارند. شما میتوانید در خانه با استفاده از میوههای تازه و سالم، بستنی خوشمزهای درست کنید! امروز در رضیم بلاگ به شما طرز تهیه بستنی آلبالویی که بسیار طرفدار دارد را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه بستنی آلبالویی
برای تهیه بستنی آلبالویی به مواد زیر نیاز دارید:
آلبالوی بدون هسته | ۲ لیوان |
موز | ۲ عدد متوسط |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۳-۵ قاشق غذاخورى |
مراحل تهیه بستنی آلبالویی در خانه
برای درست کردن بستنی آلبالویی در خانه، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: پوره کردن میوهها
ابتدا آلبالوهای بدون هسته و موزهای پوست کنده و خرد شده را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت، میوههای یخ زده را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن خامه و شکر
وقتی میوهها کاملاً پوره شدند، خامه و شکر را به ترکیب اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با دور تند آنها را مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: روش ساده تهیه بستنی گیلاس
مرحله سوم: افزودن تکههای میوه به مواد پوره شده
پس از مخلوط شدن خامه و شکر با پوره، تکههای میوه را اضافه کنید و بهطور کوتاه مخلوطکن را روشن کنید تا تکههای میوه در بستنی دیده شوند!
مرحله چهارم: انتقال مواد به فریزر
حالا مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت، ظرف را بیرون بیاورید و با قاشق آن را هم بزنید.
نکته: حتماً به دیوارههای ظرف توجه کنید و بستنیهای چسبیده به آنها را جدا کرده و با بقیه بستنی مخلوط کنید. (چون نباید بگذارید بستنی کاملاً یخ بزند؛ معمولاً از دیوارهها شروع به یخ زدن میکند.)
بیشتر بخوانید: رسپی بستنی انبه خانگی
مرحله پنجم: سرو بستنی
بعد از یک ساعت، هر نیم ساعت یکبار این همزدن را تکرار کنید. بعد از اینکه این کار را حدود ۲۰ بار انجام دادید، بگذارید بستنی یک شب تا صبح استراحت کند. صبح روز بعد، بستنی شما آماده است!
میتوانید بستنی خوشرنگ و زیبای خود را در ظرفهای مناسب و با تزئیناتی مثل میوهها، اسمارتیز و… سرو کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه بستنی آلبالویی خانگی را با شما به اشتراک گذاشتیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این دسر خوشمزه تابستانی را امتحان کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.