رسپی بستنی اسکوپی شکلاتی خانگی؛ ساده و خوشمزه

“`html
بستنی اسکوپی شکلاتی یک دسر بسیار محبوب و خوشمزه است که تهیهاش بسیار آسان است. شما میتوانید با استفاده از چند ماده اولیه ساده این بستنی را در خانه درست کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه شوید تا طرز تهیه این بستنی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بستنی اسکوپی شکلاتی
برای تهیه بستنی اسکوپی شکلاتی به موارد زیر نیاز دارید:
شکلات تلخ ۹۰ درصد | نصف پیمانه |
شیر عسلی | نصف پیمانه |
خامه شیرین قنادی | ۱ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
چیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه بستنی اسکوپی شکلاتی
برای تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی، ابتدا به شکلات تلخ نیاز دارید. پیشنهاد میکنیم از شکلاتهای دیگر استفاده نکنید چون ممکن است بستنی خیلی شیرین شود. شکلات تلخ به بستنی طعمی متعادل و ملایم میدهد. مراحل تهیه بستنی اسکوپی شکلاتی به شرح زیر است:
مرحله اول: آب کردن شکلات به روش بن ماری
در ابتدا باید شکلات تلخ را با رنده بزرگ رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس این ظرف را روی بخار آب قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شود. این کار را به روش بن ماری انجام میدهند.
بیشتر بخوانید: ۲ رسپی بستنی سنتی در خانه (با ثلعب و بدون ثلعب)
نکته: دقت کنید که کف ظرفی که شکلات در آن است نباید با آب در حال جوش تماس داشته باشد. در واقع فقط بخار آب باید شکلات را ذوب کند.
وقتی شکلات به طور کامل ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و شیر عسلی را به آن اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی خوب مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی یخمک؛ سفری خنک به دنیای نوستالژی
مرحله دوم: افزودن پودر کاکائو
در مرحله بعد، باید پودر کاکائو الک شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمامی مواد یکدست شوند. الک کردن پودر کاکائو کمک میکند تا بستنی شما بافت بهتری داشته باشد و از گلوله شدن کاکائو در بستنی جلوگیری میکند.
“““html
مرحله سوم: فرم دادن خامه قنادی
خامه قنادی شیرین شده را از فریزر در بیاورید تا کمی نرم شود. سپس با همزن برقی با سرعت بالا آن را هم بزنید تا وقتی که خوب فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی خامه بماند (بهتر است قبل از شروع، ظرفی که خامه را در آن میزنید و پرههای همزن را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شوند).
بیشتر بخوانید: رسپی خامه فرم گرفته
مرحله چهارم: اضافه کردن شکلات و شیرعسلی به خامه
حالا مخلوطی از شکلات و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خوب هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. اگر دوست دارید، میتوانید چیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم: قرار دادن مواد در فریزر
حالا مواد را داخل یک ظرف در دار بریزید و با لیسک سطحش را صاف کنید. سپس روی بستنی را با نایلون یا سلفون بپوشانید تا نایلون به خود بستنی بچسبد و با هوا تماس نداشته باشد.
کف ظرف را هم با دست کاملاً ببندید. سپس درب ظرف را محکم ببندید و بستنی را در فریزر قرار دهید. بگذارید یک شب در فریزر بماند تا کاملاً یخ بزند.
بیشتر بخوانید: رسپی بستنی شکلاتی چوبی (مگنوم)
مرحله ششم: سرو کردن بستنی اسکوپی شکلاتی
بعد از گذشت این زمان، ظرف را از فریزر بیرون آورید و با اسکوپ بستنی را بیرون بیاورید. سپس بستنی را در ظرف سرو بچینید و برای زیبایی بیشتر با شکلات رنده شده یا سس شکلاتی و سس کاراملی تزئین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بستنی کیم با روکش شکلاتی
نکات تهیه بستنی اسکوپی شکلاتی
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه بستنی اسکوپی شکلاتی اشاره میکنیم. با ما باشید.
- به جای چیپس شکلاتی میتوانید از گردو یا پسته خرد شده یا بیسکویت هم استفاده کنید.
- به جای شیر عسلی آماده، میتوانید نصف پیمانه شیر را با ۳ قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. فقط حواستان باشد که شیر باید پرچرب باشد.
- برای تزئین میتوانید از برشهای میوه مثل توت فرنگی و موز استفاده کنید. این کار طعم بینظیری به بستنی میدهد.
- این بستنی تا دو هفته در فریزر سالم میماند.
- نیاز نیست آن را از فریزر خارج کرده و هم بزنید.
- برای تهیه این بستنی به ثعلب احتیاج نیست و بدون آن هم بافتش کرمی و کشدار خواهد بود.
- میتوانید بستنی را در نان بستنی هم سرو کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به شما طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی با بافت خامهای را آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این بستنی خوشمزه را طبق رسپی بالا درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.