رسپی بستنی تیرامیسو با بیسکویت؛ ساده و خوشمزه

“`html
این روزها خیلیها دسر ایتالیایی تیرامیسو را امتحان کردهاند و طعم لذیذ آن را دوست دارند. حالا تصور کنید این دسر به شکل بستنی دربیاید و یکی از خوشمزهترین گزینهها در روزهای گرم تابستان شود! در این مطلب از رضیم بلاگ ما طرز تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت را برایتان آوردهایم تا بتوانید به راحتی در خانه تهیهاش کنید و از طعم فوقالعادهاش لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت
برای درست کردن بستنی تیرامیسو با بیسکویت به مواد زیر نیاز دارید:
پنیر ماسکارپونه یا خامهای | ۳۵۰ گرم |
خامه قنادی | ۲۵۰ گرم |
زرده تخممرغ | ۴ عدد |
شکر | ۸۰ گرم |
شیر عسل | ۱۰۰ گرم |
آب | ۳۰ گرم |
قهوه | ۴۰ گرم |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
بیسکویت | به مقدار لازم |
مراحل تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت
مراحل تهیه بستنی تیرامیسو با بیسکویت به این شکل است:
مرحله اول: حل کردن شکر در آب
برای شروع، شکر را در یک قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید. این مخلوط را آرام هم بزنید و سپس روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انبه
نیازی نیست که زمان زیادی روی حرارت بماند؛ وقتی که مخلوط داغ شد و شروع به جوشیدن کرد و حبابها از دیواره قابلمه بیرون زد، کافیست و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: همزدن زردههای تخممرغ
در حینی که مخلوط شکر و آب آرام داغ میشود، زردههای تخممرغ را در یک کاسه جدا کنید. زردهها را در کاسهای بزرگ بریزید و با همزن برقی، شروع به هم زدن کنید تا خوب مخلوط شوند! تقریباً ۱ دقیقه کافی است تا زردهها…
“““html
را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت تیرامیسو
مرحله سوم: افزدون مخلوط آب و شکر به زردهها
در این مرحله، مخلوط آب و شکر که کاملاً داغ شده را به آرامی به زردههای تخم مرغ که هم زدهاید، اضافه کنید. این کار باعث میشود تا زردهها خام نمانند و گرم شدن شربت آنها را پخته کند.
فقط دقت کنید که در حین اضافه کردن مخلوط آب و شکر، باید به طور مداوم زردهها را هم بزنید تا از پخته شدن ناخواسته آنها جلوگیری کنید. بعد از این مرحله، دوباره یک دقیقه زردهها را هم بزنید.
مرحله چهارم: افزودن پنیر و شیر عسلی
حالا پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای را به مخلوط زردهها اضافه کنید. سپس با همزن، مخلوط را هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود. بعد شیر عسلی را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید، سپس مخلوط را کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک تیرامیسو
مرحله پنجم: اضافه کردن خامه
در یک کاسه دیگر، خامهی شیرین شدهای که از فریزر خارج کردهاید را بریزید. با همزن، خامه را هم زده تا زمانی که کاملاً فرم بگیرد.
پس از آنکه خامه فرم گرفت، آن را به مخلوط زردهها و پنیر اضافه کنید و با همزن یا لیسک به آرامی مخلوط کنید تا همهچیز یکدست شود.
بیشتر بخوانید: رسپی تیرامیسو پرتقالی
مرحله ششم: افزودن قهوه و شکلات
حالا که خامه را با پنیر و زردهها مخلوط کردهاید، قهوه اسپرسو غلیظ یا قهوه فوری را به مخلوط اضافه کنید. سپس شکلاتهای چیپسی را هم اضافه کنید و با لیسک مواد را مخلوط نمایید.
مرحله هفتم: آماده سازی قالب
اکنون یک قالب یا ظرف مناسب تهیه کنید. بهتر است از ظرفهای مربع یا مستطیل استفاده کنید. داخل ظرف را با سلفون یا کیسه فریزری بپوشانید.
بیشتر بخوانید: رسپی بستنی اسکوپی شکلاتی خانگی
مرحله هشتم: انتقال مواد به قالب
حالا بیسکویتها را در کف ظرف و روی سلفون بچینید. سپس کرم پنیری که آماده کردهاید را روی بیسکویتها بریزید و سطح آن را صاف کنید. در انتها، روی کرم را با بیسکویتها بپوشانید.
حتما دقت کنید که بیسکویتها را درست مانند ترتیب اولیه روی کرم قرار دهید.
“““html
چیدمان بیسکویتها باید به صورتی منظم و مرتب باشد. قطر بستنیهایی که داخل قالب میریزید، باید بین ۲ تا ۳ سانتیمتر باشد.
مرحله نهم: برش زدن بستنی
حالا قالب را در فریزر بگذارید و بگذارید حداقل به مدت ۶ ساعت یا یک شب در فریزر بماند. بعد از این زمان، قالب را از فریزر درآورید. خواهید دید که بستنی به طور کامل سفت شده و شکل گرفته است. سلفون را از داخل قالب بیرون بکشید.
حالا میتوانید بستنیهای بیسکویتی را برش بزنید. با یک چاقوی تیز که کمی در آب داغ میگذارید، بیسکویتها را با دقت برش دهید.
مرحله دهم: کاور کردن بستنی با شکلات
اگر دوست دارید بستنیها را با شکلات بپوشانید، میتوانید حدود یک سوم یا نصف پیمانه شکلات شیری یا تلخ را با توجه به سلیقه خود خرد کنید.
شکلاتهای خردشده را در یک کاسه یا ظرف مناسب بریزید و چند دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود. یا میتوانید ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا شکلاتها به آرامی ذوب شوند.
برای این که شکلات کمی رقیقتر شود، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید شکلات کمی سرد شود.
بیشتر بخوانید: رسپی بستنی کیم با روکش شکلاتی
مرحله یازدهم: تزیین و سرو بستنی
بستنیها را از فریزر درآورید و یک طرف آنها را در شکلات غوطهور کنید. میتوانید با شکلاتهای رنگی روی بستنیها را تزیین کنید. نگران نباشید، به خاطر دمای پایین بستنی، شکلات به سرعت سفت میشود و بستنیها آماده سرو هستند.
حالا بستنیهای بیسکویتی خوشمزه شما با طعم عالی تیرامیسو آماده است! نوش جان!
نکات تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- میتوانید از هر نوع بیسکویتی برای تهیه این بستنیها استفاده کنید. حتی میتوانید آنها را بدون بیسکویت در قالب بریزید.
- هرچه قهوه قویتر و خوشعطرتر باشد، طعم بستنی هم بهتر میشود.
- نگران خام بودن زردهها نباشید. در این روش زردهها با مخلوط آب داغ و شکر حرارت میبینند و از حالت خامی خارج میشوند!
- با این مقدار مواد، تقریباً ۱۲ عدد بستنی تیرامیسو خواهید داشت. اگر بیسکویتها کوچکتر باشند، میتوانید این مقدار را دو برابر کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی را با شما به اشتراک گذاشتیم. حتماً این دسر خوشمزه را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.