رسپی

رسپی بستنی یخی میوه‌ای خانگی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بستنی یخی میوه‌ای یا بستنی با میوه یخ زده یکی از دسرهای خوشمزه، سالم و خنکی است که می‌توانید در روزهای گرم تابستان تهیه کنید. این بستنی را به راحتی در خانه با چند ماده ساده درست کنید. در ادامه، با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای را به طور کامل برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه بستنی یخی میوه‌ای

برای درست کردن بستنی یخی میوه‌ای به مواد زیر نیاز دارید:

هلو نصف پیمانه
موز نصف پیمانه
توت فرنگی ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه یا ماست شیرین نصف پیمانه
شکر یا عسل به میزان لازم
وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری
چوب بستنی ۴ عدد

مراحل تهیه بستنی یخی میوه‌ای

برای تهیه بستنی یخی میوه‌ای این مراحل را دنبال کنید:

مرحله اول: خرد کردن و یخ زدن میوه‌ها

در مرحله اول، میوه‌هایی که برای بستنی خواهید استفاده کرد را خرد کنید و در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزنند. سپس هلوهای یخ زده را در مخلوط کن بریزید. همچنین، ۲ قاشق غذاخوری شکر را همراه با ماست شیرین یا خامه صبحانه به آن اضافه کنید.

مراحل تهیه بستنی یخی میوه‌ای

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی آلبالویی

مرحله دوم: مخلوط کردن هلوها با خامه و شکر

حالا مخلوط کن را روشن کنید تا هلو کاملاً نرم شود و با خامه و شکر خوب ترکیب شود. این ترکیب باید غلیظ باشد. سپس مخلوط هلو را در قالب بستنی بریزید. چون سه لایه میوه داریم، قالب را به سه قسمت تقسیم کنید و مخلوط‌ها را لایه به لایه بریزید.

ریختن بستنی یخی میوه‌ای در قالب

بیشتر بخوانید: رسپی کیک بستنی

مرحله سوم: مخلوط کردن توت فرنگی‌ها با خامه و شکر

برای لایه میانی، توت فرنگی‌ها را در مخلوط کن بریزید. سپس ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه به توت فرنگی‌های مخلوط شده اضافه کنید. (چون توت فرنگی طعم ترشی دارد، می‌توانید میزان شکر را بسته به سلیقه‌تان کم یا زیاد کنید.)

سپس وانیل را هم به توت فرنگی‌ها اضافه کنید. بعد دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید تا توت فرنگی‌ها خوب مخلوط شوند.

“““html

فرنگی، خامه و شکر را خوب با هم مخلوط کنید.

توت فرنگی یخ زده برای بستنی یخی میوه‌ای

رسپی بستنی یخی میوه‌ای خانگی؛ ساده و خوشمزه

مرحله چهارم: ریختن مخلوط توت فرنگی در قالب

در این مرحله، مخلوط توت فرنگی را در قالب بستنی بریزید و روی مخلوط هلو قرار دهید؛ طوری که یک سوم پایین قالب خالی بماند.

ریختن توت فرتگی در قالب بستنی یخی

بیشتر بخوانید: رسپی انواع بستنی خانگی؛ با ثعلب و بدون ثعلب

مرحله پنجم: مخلوط کردن موز با خامه و شکر

برای لایه آخر، موز را در غذاساز بریزید، ۱ یا نصف قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شود. بعد از این، ترکیب موز را روی توت فرنگی بریزید و چوب‌های بستنی را در قالب فرو کنید.

فرو کردن چوب در مایع بستنی یخی میوه‌ای

مرحله ششم: گذاشتن قالب در فریزر

حالا قالب را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۴ تا ۶ ساعت بماند تا بستنی آماده شود. (اگر از میوه یخ زده استفاده کنید، مدت زمان کمتری هم ممکن است کافی باشد.)

مرحله هفتم: سرو بستنی یخی میوه‌ای

وقتی بستنی‌ها کاملاً یخ زد و آماده شد، قالب را چند دقیقه زیر آب سرد بگیرید تا به راحتی از قالب جدا شود. حالا بستنی یخی میوه‌ای شما آماده است. نوش جان!

سرو بستنی یخی میوه‌ای

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی هندوانه

نکات و فوت و فن‌های تهیه بستنی یخی

در ادامه چند نکته مهم برای تهیه بستنی یخی میوه‌ای برای شما داریم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید از هر نوع میوه برای تهیه این بستنی استفاده کنید.
  • فقط به میزان شیرینی میوه‌ها دقت کنید؛ مثلاً موز شیرین است و نیازی به شکر زیاد ندارد! حتی می‌توانید شکر را اصلاً اضافه نکنید. اما برای میوه‌هایی مثل توت فرنگی و گیلاس که تلخی دارند، باید شکر را با توجه به ذائقه‌تان تنظیم کنید.
  • مقدار خامه را می‌توانید کمی تغییر دهید و از ۱ قاشق غذاخوری بیشتر استفاده کنید.
  • می‌توانید فقط از یک نوع میوه یا ترکیب چند نوع میوه استفاده کنید. ترکیب چند رنگ، ظاهر زیباتر و جذاب‌تری برای همه به خصوص بچه‌ها خواهد داشت!
  • ترتیب لایه‌ها کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد!
  • به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای را به شما آموزش دادیم. حتماً این بستنی خوشمزه را طبق این دستور تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا