رسپی بلال مایونزی در مایکروفر (یک شام آسان و خوشمزه)

“`html
اگر دنبال یک میانوعده یا شام سریع و راحت برای روزهای گرم تابستان هستید، بلال مایونزی در مایکروفر گزینهی خیلی خوبی برای شماست. این غذا بسیار خوشمزه است و بهراحتی میتوانید آن را تهیه و سرو کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ همراه ما باشید تا این دستور ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بلال با مایونز در مایکروفر
مواد لازم برای تهیه بلال با مایونز در مایکروفر به این ترتیب است:
بلال تازه | ۲ تا ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سس مایونز | به مقدار دلخواه (بسته به ذائقه) |
کره (اختیاری) | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه بلال مایونزی در مایکروفر
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بلالها ۱۰-۱۵ دقیقه است.
- مقدار مواد گفتهشده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما به راحتی میتوانید تعداد مواد را بیشتر کنید و بلالهای بیشتری درست کنید.
- تهیه این بلالها بهطور کلی کار سختی نیست و در سطح متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی بلالها
بلالها را بشویید و با چاقو پوستهای اضافی آنها را بهطور کامل جدا کنید.
برای راحتتر پختن و سرو کردن، بلالها را با چاقوی تیز به چند قسمت مساوی برش بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی راتا مرغ با پسته
مرحله دوم: آمادهسازی چاشنی بلال
در یک ظرف مناسب سس مایونز، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط کنید.
اگر دوست دارید میتوانید در این مرحله کمی کره ذوبشده هم به سس اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یک دست شوند. کره طعم سس را خیلی خوشمزه میکند.
شما میتوانید با توجه به سلیقهتان از انواع مختلف مایونز مثل مایونز سیر یا مایونز خردل برای طعمدار کردن بلال استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بلال پنیری
مرحله سوم: افزودن سس به بلالها
میتوانید با یک قلممو یا قاشق تمامی قسمتی بلالها را با سسی که در مرحله قبل درست کردهاید بهخوبی بپوشانید.
اگر رژیم خاصی ندارید و به طعمهای جدید علاقهمند هستید، برای طعمدارتر کردن بلال میتوانید از پنیر رنده شده، پنیر پارمسان یا ادویههای مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا یا سایر ادویههای دلخواه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی نرگسی لوبیا سبز
مرحله چهارم: پخت بلالها در مایکروفر
بلالهای آغشته به سس را در یک ظرف مناسب مایکروفر کنار هم قرار دهید.
سپس ظرف را به مدت ۲-۳ دقیقه در ماکروفر با حداکثر قدرت قرار دهید تا بلالها بهخوبی بپزند و طلایی شوند.
توجه داشته
“““html
زمانی که بلال را در مایکروفر میپزید، زمان پخت به حجم و قدرت مایکروفر شما بستگی دارد.
پس از گذشت زمان مشخص، بلالها را از مایکروفر خارج کنید و آنها را بررسی کنید.
اگر هنوز سفت هستند، کمی زمان پخت را بیشتر کنید تا بلالها نرم و خوشمزه شوند.
بیشتر بخوانید: برای درست کردن ذرت پخته، این روش را امتحان کنید
مرحله پنجم: چاشنی و سرو بلالها
بلالهای پخته را در ظرف سرو قرار دهید و با کمی جعفری خرد شده یا پودر فلفل تزئین کنید.
میتوانید بلالها را با سس مایونز اضافی نیز سرو کنید.
به همین سادگی و با انجام ۵ مرحله آسان و رعایت این نکات، میتوانید یک میانوعده خوشمزه و راحت از بلال با مایونز در مایکروفر درست کنید. امیدواریم این دستور از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید باشد و بتوانید این بلالهای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.