رسپی

رسپی بلال کبابی به ۳ روش؛ در فر، روی گاز و با پوست

بهترین آپلیکیشن آشپزی

بلال کبابی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید آن را به شیوه‌های مختلف درست کنید. این غذا را می‌توان به عنوان یک میان وعده عالی سرو کرد. در این مقاله از مجله رضیم، ما طرز تهیه بلال کبابی را به سه روش متفاوت، به صورت مرحله به مرحله و به همراه نکات مهمی که باید در نظر بگیرید، به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بلال به هر ۳ روش (گاز، فر و با پوست)

مواد لازم برای تهیه بلال به هر ۳ شیوه (گاز، فر و با پوست) به شرح زیر است:

بلال تازه ۲-۳ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پودر سیر، پاپریکا و آویشن به مقدار دلخواه

نکات تهیه بلال به هر ۳ روش (گاز، فر و با پوست)

  • زمانی که مواد را آماده کنید و بلال‌ها را بپزید، حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول می‌کشد.
  • مقدار مواد ذکر شده مناسب برای ۲-۳ نفر است. می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم، مقدار مواد را افزایش دهید و بیشتر درست کنید.
  • تهیه بلال در سطح سختی متوسط است.

مراحل تهیه بلال کبابی روی گاز (روش اول)

مراحل تهیه بلال کبابی روی گاز به صورت زیر است:

مرحله اول: آماده‌سازی بلال

پوست بلال‌ها را جدا کرده و آنها را با مقداری آب بشویید.

مرحله دوم: آماده‌سازی تابه و پخت بلال‌ها

یک تابه نچسب با اندازه مناسب برای بلال‌ها انتخاب کنید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

بلال‌ها را در تابه قرار داده و به مدت ۵-۷ دقیقه از هر طرف کباب کنید تا رنگ آنها طلایی شود. در حین کباب کردن، بلال‌ها را بچرخانید تا همه جا به طور یکنواخت گرم شوند.

مرحله سوم: طعم‌دهی به بلال

پس از کباب شدن، بلال‌ها را در ظرف سرو قرار دهید و مقداری کره به دمای محیط رسیده را روی تمام قسمت‌های بلال بمالید.

سپس به دلخواه مقداری نمک، پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه به بلال‌ها اضافه کنید.

اگر می‌خواهید طعم بلال را متفاوت کنید، می‌توانید از سس‌هایی مانند سس مایونز، سس خردل یا سس کچاپ استفاده کنید.

اگر دوست دارید بلال شیرین‌تر شود، می‌توانید کمی شکر به کره اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: از این به بعد ذرت پخته را اینجوری درست کنید

رسپی بلال در فر (روش دوم)

برای تهیه بلال در فر، کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده‌سازی بلال

بلال‌ها را مانند روش قبلی پوست کرده و بشویید.

در صورت تمایل می‌توانید بلال‌ها را به چند قسمت مساوی برش بزنید و سپس به روش‌های مختلف طبخ کنید.

رسپی بلال کبابی به ۳ روش؛ در فر، روی گاز و با پوست

“`html

تقسیم کنید.

مراحل تهیه بلال کبابی روی گاز

مرحله دوم: طعم‌دار کردن بلال

بلال‌های شسته شده را در یک کاسه مناسب بگذارید و تمام قسمت‌هایشان را با کره ذوب شده چرب کنید.

سپس، با مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه دیگر، بلال‌ها را طعم‌دار کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی فر

قبل از شروع پخت، فر را روشن کنید تا خوب گرم شود.

در انتهای سینی فر، کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بگذارید.

مرحله چهارم: پخت بلال

بلال‌های طعم‌دار شده را روی سینی فر کنار هم بچینید.

سینی را در فر برقی با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید تا بپزند. بهتر است در این حین، هر چند دقیقه یک بار بلال‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت بپزند.

برای اینکه بلال‌ها بهتر بپزند، می‌توانید آنها را در فویل بپیچید و سپس در فر قرار دهید. در حین کار با فر، حتماً احتیاط کنید و از دستکش استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: رسپی ذرت مکزیکی خانگی

مراحل تهیه بلال کبابی با پوست (روش سوم)

مراحل تهیه بلال کبابی با پوست به این صورت است:

مرحله اول: آماده‌سازی بلال

بلال‌ها را با پوست بشویید.

یک قابلمه مناسب آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

سپس بلال‌ها را بدون اینکه پوستشان را جدا کنید، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آنها نرم شود.

مرحله دوم: کباب کردن بلال

بلال‌ها را با همان پوست روی آتش یا گریل بگذارید.

به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را کباب کنید تا پوستشان کاملا بسوزد و دانه‌های بلال نرم شود.

مرحله سوم: پوست کندن بلال و طعم‌دار کردن آن

بعد از کباب شدن، بلال‌ها را از روی آتش بردارید و پوستشان را جدا کنید.

مقداری کره به دمای محیط رسیده روی دانه‌های بلال بزنید.

سپس با نمک، فلفل سیاه و هر ادویه دلخواه دیگر، بلال را طعم‌دار کنید. برای افزایش طعم، می‌توانید کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید.

رسپی یک میان وعده خوشمزه در فر

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار بگیرد و شما نیز با این روش‌های ساده، بلال‌های کبابی خوشمزه و سالمی در خانه تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

اگر شما هم روش‌های دیگری برای تهیه بلال در خانه دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا