رسپی

رسپی بورانی اسفناج+ نکات خوشمزه‌تر شدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بورانی‌ها ترکیبی از سبزیجات پخته، ماست و چاشنی‌های مختلف هستند و انواع زیادی دارند. یکی از معروف‌ترین و سالم‌ترین آن‌ها، بورانی اسفناج است که با مواد ساده‌ای می‌توان آن را درست کرد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه بورانی اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا، اسفناج‌ها را بشویید و خرد کنید، سپس با کمی روغن زیتون در تابه تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اضافه کردن سیر پوره‌شده، کمی دیگر تفت دهید. بعد از اینکه اسفناج‌ها خنک شدند، آن‌ها را با ماست، نمک و فلفل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا طعم ها بهتر ترکیب شوند. در آخر، بورانی را با نعناع تازه یا خشک تزئین و سرو کنید. می‌توانید کمی گردو خرد شده هم به آن اضافه کنید. دستور تهیه این پیش غذای خوشمزه را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بورانی اسفناج

اسفناج تازه ۵۰۰ گرم
ماست چکیده یا پرچرب ۲ پیمانه
سیر ۲-۳ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نعناع  اختیاری

طرز تهیه بورانی اسفناج

  • زمان آماده‌سازی: ۲۰-۳۰ دقیقه
  • زمان استراحت: ۱-۲ ساعت
  • مناسب برای: ۲-۳ نفر
  • سطح دشواری: آسان

مرحله اول: شستشو و آماده‌سازی اسفناج

برگ‌ها و ساقه‌های نازک اسفناج را جدا کنید.

اسفناج‌ها را در یک کاسه بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید تا تمیز شوند.

سپس آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب‌های اضافی بیرون برود. بعد با چاقو به اندازه دلخواه خرد کنید.

یادتان باشد که اسفناج‌ها بعد از پخت کوچک می‌شوند، بنابراین نیازی نیست بیش از حد خرد شوند.

اسفناج‌های خرد شده را در تابه بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله دوم: پخت اسفناج

اجازه دهید تا اسفناج‌ها نرم شوند و حجمشان کاهش یابد. وقتی که آب درون تابه بخار شد، روغن زیتون را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ اسفناج‌ها تغییر کند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی کلم قرمز

مرحله سوم: اضافه کردن سیر

سیر را بشویید و پوست بکنید و سپس با دستگاه له کن، آن را پوره کنید.

پوره سیر را به اسفناج‌های درون تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه بدهید تا عطر سیر آزاد شود.

سپس حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید تا اسفناج‌ها کاملاً خنک شوند.

اگر سیر گرم را به ماست اضافه کنید، باعث می‌شود که بافت ماست خراب شود.

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد بورانی

ترکیب اسفناج پخته و سیر را در یک ظرف مناسب بریزید و ماست را اضافه کنید.

رسپی بورانی اسفناج+ نکات خوشمزه‌تر شدن

در این مرحله، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا مزه‌اش به دل‌تان بنشیند.

به آرامی همه مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. مطمئن شوید که اسفناج‌ها کاملاً با ماست مخلوط شده‌اند.

“““html

به خوبی با ماست مخلوط شده و یکنواخت است.

مرحله پنجم: خنک کردن بورانی اسفناج

روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید تا بورانی سرد و خنک شود.

این مرحله باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شده و بورانی اسفناج نرم و لطیف‌تر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی بورانی برگ چغندر

مرحله ششم: تزیین و سرو

قبل از سرو، می‌توانید بورانی اسفناج را با نعناع خشک یا تازه تزیین کنید تا طعم و ظاهر آن زیباتر شود.

بورانی اسفناج را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا همراه با انواع نان سرو کنید.

رسپی بورانی اسفناج با ماست و گردو

بورانی اسفناج با ماست و گردو یکی از طعم‌های پرطرفدار و محبوب است. برای تهیه آن باید مراحل بالا را دنبال کنید و در مرحله تفت دادن اسفناج و سیر، به دلخواه کمی مغز گردو خرد شده اضافه کنید تا بوی خامی گردو گرفته شود.

نکات و فوت‌وفن های رسپی بورانی اسفناج

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم بورانی اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • ماست چکیده یا ماست پرچرب طعم و بافت بهتری به بورانی می‌دهد.
  • روغن زیتون بی بو و با کیفیت طعم بهتری به بورانی می‌دهد.
  • سیر تازه رنده شده طعم قوی‌تر و عطر بهتری به بورانی می‌بخشد. می‌توانید میزان سیر را به دلخواه تنظیم کنید.
  • اسفناج‌ها را تا زمانی که کاملاً نرم و از حالت آبکی خارج شوند بپزید.
  • اجازه دهید بورانی اسفناج در یخچال خنک شود تا طعم‌ها بهتر ترکیب شوند.
  • نعناع تازه به بورانی طعم و ظاهر جذاب‌تری می‌بخشد. می‌توانید با سبزیجات دیگری مانند پیازچه یا جعفری هم تزئین کنید.

امیدواریم که این رسپی از بخش آشپزی رضیم مورد توجه شما قرار گرفته باشد و شما نیز با روش ساده و کامل بالا این بورانی اسفناج خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما از ترفندهای دیگری برای خوشمزه‌تر کردن این بورانی استفاده می‌کنید، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا