رسپی

رسپی بورک اسفناج و پنیر مرحله به مرحله؛ اصیل و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بورک اسفناج و پنیر یکی از بهترین پیش غذاها یا اسنک‌ها با طعمی لذیذ و بافتی ترد است که تهیه‌ آن بسیار راحت است. این بورک همچنین می‌تواند به عنوان یک شام سبک هم سرو شود.

بورک‌ها انواع مختلفی دارند و شما می‌توانید از پنیرهای مختلف برای تهیه این نوع بورک استفاده کنید. در این قسمت از رضیم بلاگ، رسپی کامل و خوشمزه برای بورک اسفناج و پنیر را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج و پنیر

برای تهیه این بورک به مواد زیر نیاز دارید:

اسفناج ۵۰۰ گرم
خمیر باقلوا ۱ بسته ۵۰۰ گرمی
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه ۳-۴ شاخه
پنیر خامه‌ای یا پنیر لاکتیکی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
کره ۲۵ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱۰۰-۲۰۰ گرم
کنجد و سیاه دانه به مقدار دلخواه

مراحل تهیه بورک اسفناج و پنیر

  • زمان کل برای آماده کردن این بورک بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
  • مواد گفته شده برای ۵ تا ۶ نفر مناسب است و می‌توانید با افزایش یا کاهش میزان مواد، این پیش غذا را برای تعداد دلخواه تهیه کنید.
  • ظاهر کار درست کردن این بورک متوسط است و به راحتی می‌توانید آن را درست کنید.

مرحله اول: آماده‌سازی اسفناج

اسفناج‌ها را تمیز کنید و برگ‌های زرد یا شاخه‌های ضخیم آنها را جدا کنید.

پس از تمیزی، اسفناج‌ها را با کمی آب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.

حالا با چاقو اسفناج‌ها را به قطعات بزرگ‌تری برش بزنید و آنها را در قابلمه‌ای قرار دهید و درب آن را بگذارید.

قابلمه را روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا اسفناج‌ها کمی بپزند.

پس از پخت، اسفناج‌ها را از قابلمه خارج کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

مرحله دوم: ترکیب تخم‌مرغ و ماست

تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و ماست را به آن اضافه کنید. سپس خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: افزودن روغن مایع، کره و آب

کره ذوب شده و روغن مایع را به ترکیب تخم‌مرغ و ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مخلوط یکنواخت به دست آید.

سپس آب را نیز به ترکیب اضافه کنید و ادامه دهید…

“““html

کنید و بهم زنید تا مایع رقیقی حاصل شود.

مرحله چهارم: آماده‌سازی پنیرها

پنیر لاکتیکی یا پنیر خامه‌ای را به قطعات کوچک‌تر برش بزنید و درون کاسه‌ای مناسب بریزید.

رسپی بورک اسفناج و پنیر مرحله به مرحله؛ اصیل و مجلسی

پنیر پیتزا رنده شده را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بورک سیب‌زمینی پنیری ترکیه‌ای

مرحله پنجم: افزودن پیازچه و اسفناج

پیازچه‌ها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

پیازچه‌های شسته را با چاقو به قطعات کوچک‌تر برش بزنید و به مخلوط پنیرها اضافه کنید.

در همین مرحله، آب اضافی اسفناج‌های پخته شده را بگیرید و اسفناج‌ها را نیز به مخلوط پنیر اضافه کنید.

تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله ششم: آماده‌سازی خمیر باقلوا

از شب قبل، خمیر باقلوا را از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا یخ آن کاملاً باز شود.

توجه کنید که نمی‌توانید به جای خمیر باقلوا از خمیر یوفکا استفاده کنید.

برای تهیه این بورک، حتماً باید از خمیر باقلوا استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: رسپی تره اسفناج اردبیلی

نکات و فوت و فن‌های تهیه بورک اسفناج و پنیر

مرحله هفتم: آماده‌سازی بورک

از خمیر باقلوا به صورت نامنظم دو ردیف در ته سینی فر بچینید.

از سس رقیق تهیه شده با کمک براش روی تمام قسمت‌های خمیر باقلوا بزنید.

دوباره دو لایه دیگر از خمیر یوفکا به صورت چروک روی مواد بریزید و با براش از سس روی آن بزنید.

نصف خمیر یوفکا را به همین شکل در سینی قرار دهید.

حالا پنیرها و اسفناج را روی خمیر باقلوا بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.

همانند مراحل قبل، دو لایه از خمیر باقلوا را به صورت چروک روی پنیرها قرار دهید و از سس روی آن بزنید.

تمام خمیر باقلوا را در همین روش روی لایه‌های زیرین بچینید.

روی آخرین لایه خمیر مقداری بیشتر از سس بریزید و کمی کنجد و سیاه‌دانه روی آن بپاشید.

کنجد و سیاه‌دانه علاوه بر خوش‌طعم‌تر کردن بورک، ظاهری زیباتر به آن می‌دهند.

بیشتر بخوانید: رسپی بورک حلزونی ترکیه‌ای با مرغ و قارچ

مرحله هشتم: پخت بورک

فر را از قبل به خوبی گرم کنید. سینی حاوی بورک پنیر و اسفناج را در وسط فر قرار دهید.

دمای پخت برای فرهای برقی بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه است. مدت زمان پخت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و حالت پخت چرخشی را انتخاب کنید.

پس از پخت، بورک را از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. سپس با چاقو برش دهید و در ظرف سرو قرار دهید.

بورک پنیر و اسفناج خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است.

امیدواریم که شما نیز طبق روش ساده‌ای که امروز در مجله آشپزی رضیم ارائه کردیم، این بورک بسیار جذاب را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا