رسپی بورک خرما و پنیر؛ عصرانهای خوشمزه و مخصوص

“`html
بورک یکی از غذاهای خوشمزه است و به ساندویچهای رولی کوچکی با نان یوفکا گفته میشود. شاید شما نام بورک خرما و پنیر را نشنیده باشید یا فکر کنید که ترکیب خرما و پنیر خوب نیست.
اگر به دنبال طعمهای جدید هستید، حتماً باید این بورک را امتحان کنید. بورک خرما و پنیر یکی از بهترین و جذابترین نوعهای بورک است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید و نوش جان کنید.
ما امروز در رضیم بلاگ یکی از راحتترین و خوشمزهترین روشهای تهیه بورک خرما و پنیر را به شما معرفی میکنیم. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
رسپی بورک خرما و پنیر
زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این بورک حدود ۲۵-۳۰ دقیقه است.
مقدار مواد ذکر شده در این رسپی مناسب برای ۲-۳ نفر است و شما میتوانید با ضرب و تقسیم مقدار مواد مورد نیاز را افزایش دهید و به تعداد بیشتری آماده کنید.
تهیه این غذا از نظر سختی در سطح متوسط قرار دارد.
خرما | ۶ عدد |
پنیر خامهای | ۲ قاشق غذاخوری |
گردو | به مقدار لازم |
خمیر یوفکا | به مقدار لازم |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ پیمانه |
مرحله اول: آمادهسازی خرما
خرماها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
سپس آنها را در یک کاسه بریزید و روی آنها آب جوش بریزید.
۳ تا ۵ دقیقه بگذارید تا خرماها در آب جوش بمانند. بعد آنها را در آبکش بریزید و پوستهایشان را بکنید.
هستههای خرماها را هم جدا کنید.
مرحله دوم: آمادهسازی خمیر یوفکا
خمیر یوفکا را به قطعات ۶ تا ۸ سانتیمتری برش بزنید.
در این مرحله یک دستمال تمیز روی خمیرها بگذارید؛ زیرا خمیر یوفکا ممکن است خیلی سریع خشک و شکننده شود.
مرحله سوم: پیچیدن بورکها
حالا مقداری پنیر خامهای روی خمیرهای یوفکا بزنید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
کمی گردو و خرما در ابتدای خمیر بگذارید و بعد خمیر را به حالت رول کنید. همه خمیرها را به همین شکل بپیچید و کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی نان گاتا با مغز گردو
مرحله چهارم: سرخ کردن بورکها
یک قابلمه کوچک انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید.
صبر کنید تا روغن کمی داغ شود، سپس حرارت را متوسط کنید و بورکها را درون روغن داغ سرخ کنید.
هر طرف بورکها را چند ثانیه در روغن بچرخانید تا هر دو طرف آنها سرخ و طلایی شود.
بعد از سرخ شدن، بورکها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
همه بورکها را به همین شکل سرخ کنید.
توجه کنید که خمیر یوفکا خیلی ترد است و ممکن است در حرارت زیاد سریع بسوزد.
شما میتوانید بورکها را در فر از قبل گرم شده نیز بپزید.
مرحله پنجم: آمادهسازی شکر و دارچین
شکر و پودر دارچین را در یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید.
بورکها را یکییکی در کاسه بغلطانید تا با شکر و دارچین پوشانده شوند.
به همین سادگی، بورک خرما و پنیر شما آماده سرو است.
آن را در ظرف سرو بگذارید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
بیشتر بخوانید: ایشلی کوکه؛ نان مغزدار خوشمزه تبریز!
امیدواریم که این رسپی جذاب از مجله آشپزی رضیم مورد پسند شما قرار بگیرد و بتوانید این بورکهای خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.