رسپی بیسکویتهایبای خانگی سهسوته بدون فر؛ تغذیه فوری برای مدرسه

“`html
بیسکویت هایبای یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب است که به خصوص بچهها آن را دوست دارند. این بیسکویت ترکیبی از طعم وانیلی و شکلاتی دارد که همه را مجذوب خود میکند. بیسکویت هایبای خانگی به روشهای مختلفی درست میشود. در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم، یکی از سادهترین و سریعترین روشهای تهیه این بیسکویت بدون نیاز به فر را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت هایبای خانگی
برای درست کردن این بیسکوییت به مواد زیر نیاز دارید:
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر شکر | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شکلات بن ماری شده | به مقدار دلخواه (اختیاری) |
روش تهیه بیسکویت هایبای خانگی
برای آمادهسازی این بیسکویتها، شما به حدود ۳۰-۴۰ دقیقه زمان نیاز دارید. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده، برای تهیه ۱۰-۱۵ عدد بیسکویت متوسط کافی است. با یک حساب ساده میتوانید مقدار مواد را برای تهیه بیشتر این بیسکویت خوشمزه تنظیم کنید. هم چنین، تهیه این بیسکویت در سطح متوسطی از سختی قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی تابه
یک تابه مناسب انتخاب کنید و ته آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. تابه را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود. اگر تصمیم دارید بیسکویتها را در فر بپزید، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشانید.
بیشتر بخوانید: رسپی ویفر پرتقالی خانگی؛ یک میان وعده سالم و سریع برای مدرسه
مرحله دوم: ترکیب مواد خشک
آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. این مخلوط را ۲-۳ بار از الک رد کنید تا هر ناخالصی در آرد گرفته شود. الک کردن آرد باعث میشود تا بیسکویتها تردتر و نرمتر شوند.
مرحله سوم: ترکیب کره و شکر
برای تهیه این بیسکویتها، کره باید نرم باشد، اما آب نشده باشد. توجه کنید که اگر کره خیلی نرم باشد، خمیر به هم میچسبد. کره را در یک کاسه جداگانه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
مواد را ابتدا با یک لیسک کمی هم بزنید، سپس با یک همزن خوب بزنید تا کره و شکر کاملا ترکیب شوند و به حالت کرمی درآیند.
“““html
و روشن شود. اگر همزن برقی در دسترس دارید، در این مرحله از همزن کمک بگیرید و ترکیب را به مدت ۴-۶ دقیقه هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت ساقه طلایی خانگی
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی شکلاتی در ماهیتابه در ۱۰ دقیقه
مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ و وانیل
تخم مرغ و وانیل را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ به خوبی با کره مخلوط شود. توجه داشته باشید که دمای تخم مرغ هم روی کیفیت خمیر و بیسکویتهای شما تاثیر دارد. بنابراین، تخم مرغ را قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.
مرحله پنجم: افزودن مواد خشک
مواد خشک را به آرامی به مایه بیسکویت اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیری یکدست به دست بیاید. برای تردتر شدن بیسکویتها، میتوانید کمی از آرد سفید را حذف کنید و با نشاسته ذرت جایگزین کنید.
بیشتر بخوانید: چیزکیک سوخته یا سنسباستین؛ طعمی منحصر به فرد
مرحله ششم: تقسیم خمیر و آماده سازی خمیر شکلاتی
در این مرحله باید خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از قسمتها پودر کاکائو اضافه کرده و به خوبی با لیسک مخلوط کنید تا خمیر شکلاتی یکنواختی حاصل شود. به قسمت دیگر خمیر دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید و ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.
اگر دوست دارید بیسکویتها طعم متفاوتی داشته باشند، میتوانید از پودر کاکائو با درصدهای مختلف یا ادویههایی مثل دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویتهای هایبای دو رنگ در فر
مرحله هفتم: فرم دادن به بیسکویت
خمیرهای وانیلی و شکلاتی را به اندازههای مختلف تقسیم کنید. هر کدام از خمیرها را به شکل لولههای با قطر و طول یکسان درآورید.
حال مانند بافت طناب، یک لوله خمیر وانیلی را کنار یک لوله خمیر شکلاتی قرار دهید و به هم بپیچید.
در نهایت، خمیر را به شکل گل جمع کنید. میتوانید به هر شکلی که راحت هستید، بیسکویتهای هایبای را فرم دهید و آنها را آماده پخت کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت مدرسهای در سه سوت
مرحله هشتم: پخت بیسکویت
بیسکویتهای آماده شده را روی کاغذ روغنی درون تابه با کمی فاصله قرار دهید. دور درب تابه را دمکنی بپیچید و درب آن را ببندید. به بیسکویتها ۲۰-۲۵ دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم بپزند و تغییر رنگ دهند. زمان پخت بیسکویتها بسته به اندازه و ضخامت آنها متفاوت است. بهتر است پس از زمان اعلامشده، بیسکویتها را چک کنید و در صورت نیاز زمان پخت را افزایش دهید.
بیشتر بخوانید:رسپی کیک برنجی شکلاتی
برای پخت بیسکویتها در فر، سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که اطراف بیسکویتها طلایی شود، در فر قرار دهید. توجه داشته باشید که دمای پخت بیسکویتها بر روی بافت آنها بسیار مهم است. اگر دمای فر خیلی زیاد باشد، بیسکویتها سریع میسوزند و اگر خیلی کم باشد، بیسکویتها پف نمیکنند.
پس از پخت، بیسکویتها را از تابه یا فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً سرد شوند. سپس میتوانید آنها را در ظرفی در بسته نگهداری کنید. برای تزیین بیسکویتها میتوانید از شکلات آب شده استفاده کنید.
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار بگیرد و شما نیز این بیسکویتهای خوشمزه را برای کودکانتان تهیه کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.