رسپی بیسکویت مدرسهای در سه سوت؛ میان وعدهای سالم

“`html
یکی از نگرانیهای اصلی والدین بعد از شروع مدارس، تهیه یک میانوعده سالم و خوشمزه برای زنگ تفریح بچههاست. بیسکویت همیشه به عنوان یک خوراکی مناسب برای مدرسه شناخته شده و هم کودکان و هم نوجوانان از خوردن آن لذت میبرند. بنابراین در این مقاله از مجله رضیم، میخواهیم به شما طرز تهیه بیسکویت مدرسهای را آموزش دهیم تا بتوانید خیلی سریع یک خوراکی خوشمزه برای فرزندتان آماده کنید.
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت مدرسهای
برای تهیه یک بیسکویت مدرسهای ترد و خانگی، این مواد را تهیه کنید:
آرد قنادی | ۲ لیوان (در صورت نیاز کمی بیشتر) |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره همدمای اتاق | ۱۲۵ گرم |
وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۱/۲ لیوان |
مغزیجات (اختیاری) | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه بیسکویت مدرسهای
مراحل تهیه این بیسکویت خوشمزه برای مدرسه به صورت زیر است:
مرحله اول: مخلوط کردن مواد اولیه
برای تهیه بیسکویت، ابتدا آرد، پودر قند، کره نرم شده، عسل و وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا به شکل پودر درآید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید.
بعد از اینکه خمیر آماده شد، میتوانید مغزیجاتی مانند تخم آفتابگردان به آن اضافه کنید تا بیسکویت شما طعمی شبیه بیسکویتهای بازاری بگیرد.
بیشتر بخوانید: ترافل قهوه و بادام؛ میان وعده خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان
بیشتر بخوانید: راهنمای کامل تغذیه کودکان و دانشآموزان
مرحله دوم: قرار دادن خمیر درون فریزر
خمیر را روی کاغذ روغنی یا نایلون فریزر بگذارید و به شکل استوانهای رول کنید. سپس، کاغذ یا نایلون را به دور خمیر بپیچید و خمیر را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا برش زدن آن آسانتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت هایبای دو رنگ در فر
مرحله سوم: پختن بیسکویت
پس از یک ساعت، خمیر را از فریزر خارج کرده و با چاقوی ارهای به برشهایی با ضخامت نیم سانتیمتر تقسیم کنید. سپس، یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و برشهای خمیر را با فاصله مناسب روی آن بچینید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بیسکویتها بپزند و طلایی شوند.
نکته: این بیسکویتها را میتوانید در ماهیتابه با دمکنی و شعلهپخشکن، فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد نیز بپزید.
بیشتر بخوانید: رسپی صبحانه لاکچری و سالم؛ با کمترین مواد
“““html
بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک کدو حلوایی
مرحله چهارم: آماده شدن بیسکویت مدرسهای
بعد از بیست دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید بیسکویتها کمی خنک شوند. بعد از آن، بیسکویتها را از سینی جدا کرده و در ظرفهای دربدار قرار دهید. به همین راحتی، یک میانوعده خوشمزه و خانگی برای مدرسه بچهها آماده کردید.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت پنیر با مخلفات مقوی برای تغذیه مدرسه
در این بخش از مجله آشپزی رضیم با طرز تهیه بیسکویت مدرسهای در سریعترین زمان ممکن در خدمت شما بودیم. بافت ترد و طعم خوشایند این بیسکویت وانیلی، بدون شک توجه فرزند دلبندتان را جلب خواهد کرد. پس در تهیه آن تعلل نکنید و همین حالا شروع کنید.