رسپی بیسکویت هایبای دو رنگ در فر؛ به روش خانگی

“`html
بیسکویتهایهایبای یکی از طعمهای محبوب و خوشمزهای است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. این بیسکویت ترکیبی از طعم بیسکویت ساده و شکلاتی است و ظاهری جذاب و متفاوت دارد که برای هر ذائقهای مناسب است. ما امروز در این مطلب از مجله رضیم یکی از روشهای کامل و خوشمزه برای تهیه بیسکویتهایهایبای خانگی با فر را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه بیسکویتهایهایبای
مواد لازم برای تهیه بیسکویتهایهایبای به شرح زیر است:
کره | ۱۵۰ گرم |
آرد سفید قنادی | ۲۱۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
شکلات چیپسی | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه بیسکویتهایهایبای خانگی
- زمان آمادهسازی مواد اولیه بین ۸ تا ۱۰ دقیقه است و زمان استراحت خمیر و پخت بیسکویتها حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشد.
- با این مقدار مواد، شما میتوانید ۲۰ تا ۲۵ عدد بیسکویت تهیه کنید.
- تهیه این بیسکویت میانگین سختی دارد و در سطح متوسط قرار میگیرد.
مرحله اول: ترکیب کره و شکر
کره که به دمای اتاق رسیده را در یک ظرف مناسب بریزید.
سپس شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی در دور تند به مدت ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا کره سبک و حجیم شود.
مرحله دوم: افزودن تخممرغ و وانیل
تخممرغ که به دمای اتاق رسیده و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر هم بزنید.
در این مرحله مطمئن شوید که تخممرغ به خوبی با کره ترکیب شود.
بیشتر بخوانید: رسپی مافین کدو حلوایی
بیشتر بخوانید: رسپی ترایفل کدو حلوایی؛ خوشمزهترین دسر پاییزی
مرحله سوم: آمادهسازی فر
کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز را در ته سینی فر قرار دهید.
سپس فر برقی یا گازیتان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
گرم کردن فر قبل از پخت بیسکویتها بسیار مهم است و به کیفیت نهایی بیسکویت شما تأثیر زیادی میگذارد.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت ساقه طلایی خانگی
مرحله چهارم: آمادهسازی و ترکیب مواد خشک
از آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری بردارید و در یک کاسه کوچک بریزید.
سپس بقیه آرد را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر ترکیب کنید.
این ترکیب را ۲ تا ۳ بار از الک عبور دهید. الک کردن مواد خشک باعث میشود که آرد هوا بخورد، ناخالصیها از بین بروند و بافت بیسکویت نرم و لطیف شود.
مواد خشک را به مخلوط کره و تخممرغ اضافه کنید.
همزن برقی را کنار بگذارید و با لیسک به آرامی مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست شود. در این مرحله ممکن است خمیر کمی…
“““html
چسبنده باشد که در مراحل بعد این مورد رفع میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب گردویی
مرحله پنجم: تقسیم خمیر و افزودن پودر کاکائو
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را روی یکی از قسمتهای خمیر الک کنید و با نوک انگشتانتان کمی ورز دهید تا پودر کاکائو خوب با آن مخلوط شود و خمیر شکلاتی درست شود.
اگر خمیر هنوز چسبنده بود و به دستها یا ظرف میچسبید، کمی پودر کاکائو بیشتر به آن اضافه کنید.
به خمیر دیگر ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید و فقط تا جایی که ترکیب شوند خمیر را هم بزنید.
به یاد داشته باشید که انواع مختلف آردها رطوبت را به شکلهای متفاوتی جذب میکنند، بنابراین ممکن است نیاز به اضافه کردن مقداری آرد سفید بیشتری به ترکیب وانیلی داشته باشید.
از ورز دادن بیش از حد خمیر پرهیز کنید، چرا که این کار ممکن است باعث به روغن افتادن خمیر و در نهایت سفت شدن بافت بیسکویت پس از پخت شود.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت مادر خانگی
مرحله ششم: شکل دادن به خمیر و افزودن شکلات چیپسی
شکل دادن به خمیر و اضافه کردن شکلات چیپسی را میتوان به دو روش انجام داد.
روش اول
از هر خمیر به اندازه یک فندق بردارید و در دست به شکل گرد درآورید. این کار را با همه خمیر وانیلی و شکلاتی انجام دهید.
حالا باید مقداری شکلات چیپسی را در مرکز هر خمیر قرار دهید و خمیرها را به شکل اشک درآورید.
هر بیسکویتهایهایبای از ۶ قسمت تشکیل میشود: ۳ قسمت وانیلی و ۳ قسمت شکلاتی.
در این مرحله خمیرهای اشکی را یکی در میان روی سینی فر بچینید. (سه خمیر وانیلی + سه خمیر شکلاتی)
با کمی فاصله، به همین ترتیب تمام بیسکویتها را در سینی قرار دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت کدو حلوایی
بیشتر بخوانید: رسپی پاستیل زنجبیلی خانگی
روش دوم
خمیر وانیلی را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به آرامی با دست به شکل لولههای با طول یکسان درآورید.
خمیر شکلاتی را هم به همین صورت به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به لولههای باریکی به طول خمیر وانیلیتان تبدیل کنید.
حالا یکی از لولههای خمیر وانیلی را روی کاغذ روغنی قرار دهید و در کنار آن یکی از لولههای خمیر شکلاتی را بگذارید. این کار را تا پایان لولهکردن ادامه دهید.
سپس کاغذ را به آرامی از یک سمت بپیچید تا همه خمیرها در کنار هم یک استوانه تشکیل دهند.
استوانه را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کره درون خمیر کاملاً سرد شود.
پس از آن، خمیر را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز به اندازههای یکسان برش بزنید.
بیسکویتهای برش زده را با کمی فاصله در سینی فر بچینید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک کشمشی با پف زیاد
مرحله هفتم: استراحت دادن و پخت بیسکویتها
سینی حاوی بیسکویتها را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.
بعد از این زمان، سینی را از یخچال درآورید و در طبقه وسط فر قرار دهید.
دمای فر باید ۱۷۵-۱۸۰ درجه باشد و زمان پخت ۱۰-۱۵ دقیقه است.
بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و در دمای اتاق بگذارید تا بیسکویتها کمی خنک شوند.
بیسکویتهایهایبای خوشمزه شما آماده است و میتوانید آنها را نوش جان کنید. همچنین میتوانید تا چند روز آنها را در ظرف دربدار ذخیره کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پیراشکی فوری خانگی؛ در کمتر از ۳۰ دقیقه
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما که به دنیای جذاب آشپزی علاقه دارید، مفید باشد و بتوانید این بیسکویت خوشمزه و خاطرهانگیز را به راحتی و بهداشتی در خانه درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.