رسپی

رسپی تارت انگور خانگی؛ پادشاه دسرهای پاییزی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تارت انگور خانگی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دسرهای پاییزی است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. این تارت با ترکیب خمیری ترد و کره‌ای و همچنین طعم شیرین و آبدار انگورهای تازه، یک دسر بسیار خوشمزه و جذاب برای هر مناسبت است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه تارت انگور را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت انگور

برای تهیه خمیر تارت انگور به مواد زیر احتیاج دارید:

آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کره سرد ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب سرد حدود ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری (بسته به نیاز خمیر)

مواد لازم برای تهیه مواد داخلی تارت

برای تهیه مواد درون تارت به موارد زیر نیاز دارید:

انگور سیاه یا قرمز ۵۰۰ گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پوست لیموی تازه ۱ قاشق چای‌خوری
پودر قند برای تزیین به مقدار لازم

مراحل تهیه تارت انگور

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه این تارت حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.
  • مواد ذکر شده در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید با ضرب و تقسیم ساده مقداری از آن را افزایش دهید و تارت بیشتری درست کنید.
  • سطح سختی تهیه این تارت متوسط است.

مرحله اول: ترکیب آرد و کره

برای تهیه تارت، کره باید سرد باشد. کره را به صورت مکعبی برش دهید و در یک کاسه مناسب بریزید.

سپس آرد را روی کره‌ها الک کنید. با نوک انگشتان خود کره و آرد را با هم مخلوط کنید.

توجه کنید که مواد در این مرحله باید شبیه خرده نان شوند.

از ورز دادن خمیر خودداری کنید. کره نباید با گرمای دست شما ذوب شود.

مرحله دوم: افزودن تخم‌مرغ و شکر

شکر و تخم‌مرغ‌های هم دما با محیط را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکنواخت شود.

سپس خمیر را به آرامی به شکل توپ درآورید و داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید.

در کیسه را ببندید و بگذارید خمیر به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند.

بیشتر بخوانید:
“““html

رسپی تارت کیک شکلاتی

مرحله سوم: پهن کردن خمیر و آماده‌سازی برای پخت

بعد از اینکه خمیر کمی استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کرده و روی میز کمی آرد بپاشید.

رسپی تارت انگور خانگی؛ پادشاه دسرهای پاییزی

خمیر را با وردنه به ضخامت مناسب باز کنید.

قالب تارت را روی خمیر قرار داده و به اندازه قالب، خمیر را برش بزنید.

خمیر را به آرامی در کف قالب قرار بدهید و دور خمیر را با دست به دیواره‌های قالب بچسبانید.

سپس با چنگال روی خمیر چند سوراخ ایجاد کنید تا در حین پخت پف نکند.

قالب را در فر گرم کرده به مدت ۸-۱۰ دقیقه بگذارید تا خمیر پخته شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه تارت انگور

مرحله چهارم: آماده سازی انگور

انگورها را درون ظرفی پر از آب بریزید و خوب بشویید تا گرد و غبار و آلودگی‌ها پاک شوند.

انگورهای شسته شده را با چاقو نصف کرده و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

بهتر است از انگورهایی با طعم ملایم و ساختار خوب استفاده کنید تا تارت خوشمزه‌تری داشته باشید.

انگورها را در یک قابلمه مناسب بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی تارت موز و شکلات

مرحله پنجم: افزودن شکر، آبلیمو و نشاسته

شکر، نشاسته و آبلیمو را به انگورها اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.

۱۰-۱۲ دقیقه زمان دهید تا انگورها پخته شوند و سس غلیظی به دست آید.

در این مدت، مواد را مدام هم بزنید تا چیزی به هم نچسبد و سس ته نگیرد.

بعد از پخت، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا سس کمی خنک شود.

رسپی یک دسر مجلسی برای مهمان‌ها

مرحله ششم: اضافه کردن سس انگور به تارت

سس انگور را روی خمیر پخته شده بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.

اگر می‌خواهید خمیر تارت بعد از اضافه کردن سس انگور خشک بماند، می‌توانید قبل از اضافه کردن سس، یک لایه کرم یا مارمالاد روی خمیر بمالید.

مرحله هفتم: پخت نهایی و تزیین تارت

تارت را در فر قرار بدهید و در دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۸-۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

پس از پخت کامل، تارت را از فر خارج کرده و با انگورهای تازه یا برگ‌های نعناع تزیین کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد پسند شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار بگیرد و شما هم طبق روش ساده و کامل گفته شده این تارت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما روش‌های دیگری برای خوشمزه‌تر کردن این تارت دارید، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا