رسپی

رسپی تاپناد زیتون؛ مزه‌ای مدیترانه‌ای در خانه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

تاپناد زیتون یک چاشنی خوشمزه و فرانسوی است که یک بار امتحان کردن آن کافی است تا فکرش از ذهن‌تان بیرون نرود. این چاشنی منحصر به فرد از مخلوط پوره زیتون با چند ماده دیگر درست می‌شود و می‌توانید آن را همراه با خوراکی‌های مختلف سرو کنید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه تاپناد زیتون را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تاپناد زیتون

برای درست کردن تاپناد زیتون به مواد زیر احتیاج دارید:

ماهی آنچوی  ۲۰۰ گرم
زیتون سبز بدون هسته یک پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته یک پیمانه
جعفری خرد شده ۵۰ گرم
کیپرز یک چهارم فنجان
آب لیموی تازه یک قاشق سوپ‌خوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری
گوجه خشک نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

رسپی تاپناد زیتون

برای درست کردن تاپناد زیتون، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی زیتون

در روش سنتی تاپناد، زیتون‌ها را در هاون می‌کوبند تا له شوند. اما می‌توانید از غذاساز یا مخلوط‌کن استفاده کنید تا کار سریع‌تر پیش برود. برای راحتی، بهتر است از زیتون‌های بدون هسته استفاده کنید تا زمان‌تان را صرف درآوردن هسته‌ها نکنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی خرمالو کال؛ یک دستور عالی برای پاییز 

مرحله دوم: آماده‌سازی ماهی آنچوی

ماهی آنچوی با سر و دم است و برای استفاده در تاپناد، باید این قسمت‌ها را جدا کنید. همچنین می‌توانید به‌جای این ماهی، از فیله ماهی مرکب استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب مواد

در این مرحله، ماهی آنچوی، زیتون‌ها، جعفری خرد شده، سیر، آب لیموی تازه، روغن زیتون، گوجه خشک، کیپرز و نمک و فلفل را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

رسپی تاپناد زیتون

نحوه سرو تاپناد زیتون:

برای سرو تاپناد زیتون راه‌های مختلفی وجود دارد. در ادامه به چند مورد آسان اشاره می‌کنیم:

  1.  تاپناد زیتون را با دیپ‌های خامه‌ای میل کنید.
  2.  تاپناد زیتون را با پنیر خامه‌ای یا موزارلا سرو کنید.
  3.  تاپناد زیتون را با تنقلات ترد مانند نخود یا گردو رست شده میل کنید.
  4.  تاپناد زیتون را با سبزیجات و میوه‌های تازه استفاده کنید.
  5. تاپناد زیتون را در ساندویچ قرار دهید.
  6.  تاپناد زیتون را روی پیتزا بریزید و لذت ببرید.
  7. می‌توانید تاپناد زیتون را به عنوان میان وعده روی تخم‌مرغ آب‌پز بگذارید.
  8.  همچنین می‌توانید آن را روی تخم‌مرغ همزده در وعده صبحانه استفاده کنید.

 

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی تاپناد زیتون را با شما به اشتراک گذاشتیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این چاشنی خوشمزه را تهیه کنید و به لیست پیش‌غذاهای خود اضافه نمایید.

 

سایت رسپی آشپزی رضیم

رسپی تاپناد زیتون؛ مزه‌ای مدیترانه‌ای در خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا