رسپی تاک پلو مرحله به مرحله؛ اصیل و خوشمزه

“`html
تاک پلو یکی از غذاهای سنتی و سادهای است که با مواد اولیه راحت تهیه میشود. در این غذا از برگ درخت انگور یا همان برگ مو به کار میرود. برخی افراد در این غذا از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند هم استفاده میکنند و بعضی دیگر فقط برنج و برگ مو را میپزند.
ممکن است تا حالا اسم این غذا را نشنیده باشید یا فکر کنید که طعم جالبی ندارد؛ اما اگر به طعمهای ترش علاقه دارید، حتماً این غذا را امتحان کنید.
ما امروز در رضیم بلاگ یکی از خوشمزهترین روشهای تهیه تاک پلو را بهصورت مرحله به مرحله با ذکر نکات مهمی که باید بدانید، به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه تاک پلو
مواد لازم برای تهیه تاک پلو به شرح زیر است:
برگ درخت مو | ۱۰۰-۱۵۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
نمک | به مقدار دلخواه |
محلول زعفران | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
شوید خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه تاک پلو
- مدت زمان آمادهسازی و پخت این غذا حدود ۳۵-۴۵ دقیقه است.
- مقدار مواد گفته شده در این رسپی برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با کمی جمع و ضرب، مقدار مواد را افزایش دهید.
- تهیه این غذا خیلی آسان است.
مرحله اول: آمادهسازی برنج
۱-۲ ساعت قبل از پخت غذا، برنج را تمیز کنید و با کمی آب بخیسانید.
مرحله دوم: آمادهسازی برگ مو
برگ موها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. ساقههای چوبی برگها را با قیچی یا چاقو جدا کنید.
تلاش کنید از برگهای تازه و نرم استفاده کنید تا طعم بهتری به دست آید.
سپس برگهای تمیز شده را با چاقو خرد کرده و در یک ظرف بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی پلو قرمز کلمبیایی
مرحله سوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود.
پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
سپس برگهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا رنگ آنها تغییر کند.
مرحله چهارم: افزودن برنج، نمک، آب جوش، شوید خشک و محلول زعفران
برنجهای خیسانده را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.
به آن آب جوش، نمک، شوید خشک و محلول زعفران را هم اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا آب قابلمه کاملاً تبخیر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا پلو با پودر گل محمدی
مرحله پنجم: پخت تاک پلو
پس از …
“““html
آب را تبخیر کنید و محتوای قابلمه را از دیوارهها به سمت مرکز جمع کنید.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. حدود ۳۰-۳۵ دقیقه صبر کنید تا تاک پلو خوشمزهتان آماده شود.
پس از پخت، پلو را در ظرف سرو بریزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی عدس پلو خرم آبادی
نکات و فوت و فنهای تهیه تاک پلو
برای تهیه تاک پلو به ۴ نکته زیر توجه کنید:
- میتوانید برنج را آبکشی کنید و سپس با پیاز داغ و برگ مو به صورت لایهلایه درون قابلمه بریزید.
- استفاده از پیاز، شوید و محلول زعفران به سلیقه شما بستگی دارد.
- این غذا را میتوانید کنار خوراکهای مختلف با گوشتهای مختلف سرو کنید.
- برخی افراد در تهیه این غذا از مقداری لپه یا عدس نیز استفاده میکنند.
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما دوستان علاقمند به غذاهای سنتی و قدیمی قرار گرفته باشد و شما هم بتوانید به همین روش ساده و کامل تاک پلو خوشمزهای تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اگر شما هم ترفندهایی دارید که میتواند این غذا را خوشمزهتر کند، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.