رسپی

رسپی تخم مرغ پیاز شیرازی؛ یک وعده غذایی دلچسب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تخم‌مرغ پیاز شیرازی یکی از صبحانه‌ها یا ناهارهای سریع و خوشمزه است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. این غذای ساده شیرازی با چند ترفند کوچک، می‌تواند به یک وعده غذایی خوشمزه بدل شود. در این قسمت از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ شیرازی

برای درست کردن این غذای لذیذ به مواد زیر نیاز دارید:

پیاز سفید بزرگ ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی

برای تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی پیازها

پیازها را به صورت خلالی و متوسط خرد کنید. دقت کنید که خلال‌ها خیلی نازک نباشند تا در حین پخت نسوزند.

بیشتر بخوانید: روش‌های جلوگیری از جوانه زدن پیاز

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت گوجه با سبزیجات

مرحله دوم: سرخ کردن پیازها

یک تابه مناسب، که بهتر است تفلون نباشد، انتخاب کنید. روغن را در تابه ریخته و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. درب تابه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز با بخار خودش پخته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه یک صبحانه کامل و مقوی؛ با کدو حلوایی و جو دو سر پرک

مرحله سوم: تست پخت پیاز

پس از حدود ۱۵ دقیقه، با استفاده از قاشق یا کفگیر یکی از پیازها را تست کنید. اگر به‌راحتی نصف شد، یعنی پخته است. در غیر این صورت، کمی دیگر زمان بدهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیساوا خرما

مرحله چهارم: اضافه کردن زردچوبه

وقتی پیاز کاملاً پخته شد، زردچوبه را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن تخم مرغ

تخم مرغ‌ها را بدون هم زدن، یکی یکی در تابه بشکنید. سپس درب تابه را ببندید و به مدت ۳۰ ثانیه صبر کنید تا تخم مرغ‌ها کمی ببندند. بعد از ۳۰ ثانیه، تخم‌مرغ‌ها را با همزن یا چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذای فرنگی در فر

نکات و فوت و فن‌های تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی

رسپی تخم مرغ پیاز شیرازی؛ یک وعده غذایی دلچسب

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت شاک شوکا تونسی

مرحله ششم: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه

در این مرحله، نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا نمک به خوبی با غذا ترکیب شود. سپس روی تخم‌مرغ‌ها فلفل سیاه بپاشید و درب تابه را ببندید. حرارت را کم کنید و بگذارید تخم‌مرغ پیاز ته‌دیگ ببندد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هش براون؛ صبحانه جذاب آمریکایی

مرحله هفتم: سرو تخم مرغ پیاز شیرازی

در نهایت، وقت سرو این غذای خوشمزه است. بعد از آماده شدن، می‌توانید تخم مرغ پیاز را با همان تابه یا در ظرف دلخواه به همراه نان و سبزی سرو کنید. نوش جان!

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی را برای شما توضیح دادیم. اگر طعم پیاز را در غذا دوست دارید، حتماً این ترکیب خوشمزه و ساده را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا