رسپی

رسپی ترشی تفاله لیمو ترش؛ حالا که فصلش هست حتما درست کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا تاکنون ترشی تفاله لیمو ترش را امتحان کرده‌اید؟ این ترشی یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌هاست که می‌توانید بچشید. تهیه آن خیلی آسان است، به مواد کمی نیاز دارد و خیلی سریع آماده می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، دو روش ساده برای درست کردن ترشی تفاله لیمو ترش ارائه می‌دهیم. اگر می‌خواهید ترشی خوشمزه و سریع درست کنید، ادامه مطلب را بخوانید.

طرز تهیه ترشی تفاله یا پالپ لیمو ترش با سرکه

در اولین روش، می‌خواهیم ترشی تفاله لیموترش را درست کنیم. مراحل به شکل زیر است:

مواد لازم برای تهیه ترشی تفاله لیمو ترش با سرکه

برای تهیه این ترشی ساده، به مواد زیر نیاز دارید:

لیمو ترش به مقدار لازم
سیاه دانه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سرکه سفید به مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی تفاله لیمو با سرکه

مراحل کار را به تفصیل توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: آماده‌سازی تفاله لیموترش

ابتدا آب لیموها را بگیرید. سپس آب لیمو را برای یک روز در یخچال قرار دهید تا تفاله‌ها روی آب بیفتند. بعد از این مدت، تفاله‌ها را از روی آب بردارید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: ۵ ترفند برای زود رسیدن ترشی

مرحله دوم: اضافه کردن ادویه‌جات و سیاه‌دانه

فلفل، نمک، زردچوبه و سیاه‌دانه را به تفاله‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم ادویه‌ها جذب آن‌ها شود.

بیشتر بخوانید: ۴ روش جلوگیری از تلخ شدن لیموترش در فریزر

بیشتر بخوانید: رازهای خوشمزگی ترشی مخلوط

مرحله سوم: اضافه کردن سرکه سفید

حالا سرکه سفید را به تفاله لیموترش اضافه کنید تا غلظت آن‌ها کاهش یابد. بعد از این که خوب مخلوط کردید، آن را در شیشه تمیزی بریزید و درب آن را محکم ببندید.

بیشتر بخوانید: چگونه تندی ترشی فلفل را کم کنیم؟

مرحله چهارم: آماده شدن ترشی تفاله لیموترش

معمولا ترشی تفاله لیموترش بعد از ۳ تا ۴ روز آماده مصرف است. برای اینکه ترشی خراب نشود، بعد از باز کردن درب شیشه، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی

“““html
رسپی ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه

برای تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه به روش زیر عمل کنید:

رسپی ترشی تفاله لیمو ترش؛ حالا که فصلش هست حتما درست کنید

مواد لازم برای تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه

برای این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

پالپ یا تفاله لیمو ترش ۲ پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
آب لیمو ۱ استکان
کشمش در صورت نیاز ۸ عدد
سیر ۳ حبه

مراحل تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه

برای تهیه این ترشی، مراحل زیر را دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: نکات طلایی برای جلوگیری از تلخی و کپک زدن آبلیمو

مرحله اول: خرد کردن سیر

برای شروع، سیرها را پوست کنده و به شکل ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید: این ترشی آلبالو در ۳ روز آماده می‌شود

مرحله دوم: اضافه کردن مواد به تفاله لیمو ترش

سیر خرد شده، آب لیمو، کمی نمک و فلفل را به تفاله‌های لیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید کمی از ترشی را بچشید و طعم آن را تنظیم کنید.

اگر طعم تلخی حس کردید، می‌توانید چند عدد کشمش به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: ترفندهای رفع شوری خیارشور

مراحل تهیه ترشی تفاله لیمو ترش بدون سرکه

مرحله سوم: ذخیره کردن ترشی در شیشه

اکنون ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و دارای درب قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. سپس ظرف را به مدت ۳ تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید تا ترشی آماده مصرف شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شور با سرکه سیب

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، روش تهیه ترشی تفاله لیموترش را توضیح دادیم. اگر علاقه‌مند به تجربه طعم‌های جدید هستید، این ترشی خوشمزه و متفاوت را حتماً امتحان کنید. با این دستور ساده می‌توانید به راحتی ترشی تفاله لیموترش را در خانه تهیه کرده و در کنار غذاهای مختلف لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا