رسپی ترشی توت سیاه خانگی؛ خوشرنگ و خوشطعم

“`html
توت سیاه یکی از میوههایی است که با آمدن فصل گرما و تابستان به زودی ظاهر میشود. اما یک خانم خانهدار میداند که میتواند از هر میوهای یک ترشی خوشمزه درست کند. یکی از این میوهها، توت سیاه یا شاتوت است و اگر میخواهید با آن یک ترشی خوشمزه تهیه کنید، حالا زمان مناسبی است.
برای درست کردن ترشی شاتوت به میوه نارس آن احتیاج داریم که احتمالاً تا یکی دو هفته دیگر در بازار پیدا میشود. در این بخش از رضیم بلاگ با دستور تهیه ترشی توت سیاه همراه خواهیم بود.
مواد لازم برای تهیه ترشی توت سیاه
برای تهیه ترشی توت سیاه به مواد زیر نیاز داریم.
توت سیاه نارس | ۱ کیلوگرم |
سرکه | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
سیاه دانه | ۲ قاشق غذاخوری |
ادویه ترشی | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه ترشی توت سیاه
در ادامه با مراحل تهیه ترشی توت سیاه آشنا خواهیم شد.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی پوست هندوانه
مرحله اول: آمادهسازی توت
ابتدا توتهای نارس و صورتی رنگ را به خوبی بشویید. نیازی نیست که چوبهای توت را بکنید. پس از شستن، توتها را در آبکش قرار داده و سپس روی دستمال بگذارید تا خشک شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی گیلاس
مرحله دوم: مخلوط کردن آب و سرکه
در این مرحله، آب و سرکه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس ادویه ترشی و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم: افزودن توتها به مخلوط سرکه
بعد از کمی زمان، توتهایی که آب آنها خشک شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی هم بزنید، سپس برای ۱۰ دقیقه صبر کنید. در نهایت حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط کاملاً سرد شود.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی ریواس
مرحله چهارم: انتقال ترشی به ظرف شیشهای
پس از سرد شدن ترشی، یک ظرف شیشهای که قبلاً شسته و خشک کردهاید آماده کنید و ترشی را آرام آرام درون آن بریزید و در میان آن سیاه دانهها را هم اضافه کنید. در آخر، در ظرف را محکم بسته و در یخچال قرار دهید. بعد از سه تا چهار روز، ترشی شما آماده خواهد بود.
نکات و فوت و فنهای تهیه ترشی توت سیاه
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ترشی توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- بهتر است این ترشی همیشه در یخچال نگهداری شود.
- دقت کنید که ظرف ترشی هیچگونه چربی یا رطوبتی نداشته باشد، زیرا این موضوع میتواند باعث کپک زدن ترشی شود.
- برای تهیه ترشیها حتماً از ظروف شیشهای استفاده کنید. ظروف پلاستیکی با ترکیب اسید سرکه ممکن است مواد مضری را ایجاد کنند.
- بهتر است برای تهیه این ترشی از سرکه سفید استفاده کنید تا رنگ قرمز توت در نهایت یک ترشی زیبا و خوشرنگ بهوجود بیاورد.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی توت فرنگی
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، با دستور تهیه ترشی توت قرمز همراه شما بودیم. اگر این ترشی را با این دستور در خانه درست کردید، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.