رسپی ترشی فلفل تند چرخ شده؛ چاشنی مخصوص و لذیذ

“`html
ترشی فلفل تند چرخ شده، از خوشمزهترین و محبوبترین ترشیها است که میتوانید با چند ماده ساده در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم، آموزش تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده را به صورت مرحله به مرحله و با تمام نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن ارائه میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده به شرح زیر است:
فلفل تند قرمز | ۲۰۰-۳۰۰ گرم |
سیر | ۳-۴ حبه |
سرکه سفید | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
شکر | به مقدار دلخواه (برای تعدیل تندی فلفل) |
مراحل تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه این ترشی ۲۰-۳۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی آن ۱-۳ روز است.
- مقدار مواد اعلام شده در این رسپی ۳۰۰-۴۰۰ گرم ترشی فلفل تند چرخ شده به شما میدهد.
- درجه سختی تهیه این ترشی در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی فلفل
فلفلها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
با چاقو شاخه و دانههای فلفل را جدا کنید.
فلفلها را با میکسر، خردکن، چرخگوشت یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید له و پوره کنید.
پوره فلفل را در ظرف مناسبی بریزید.
برای تهیه ترشی تند، میتوانید از انواع مختلف فلفل تند استفاده کنید. هرچه فلفل تندتر باشد، ترشی شما هم تندتر خواهد بود.
مرحله دوم: آمادهسازی سیر
حبههای سیر را بشویید و پوست بکنید. با استفاده از سیر لهکن، سیرها را پوره کنید.
سیر پوره شده را به فلفلهای له شده اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند.
در این مرحله، اگر دوست دارید میتوانید به ترشی فلفل، سبزیجات دیگری مثل هویج، خیار یا پیاز اضافه کنید. این سبزیجات طعم ترشی را دلپذیرتر میکنند.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی زنجبیل
مرحله سوم: تهیه سس ترشی
آب، سرکه، نمک، شکر، زردچوبه و فلفل سیاه را در قابلمهای بریزید و با هم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر باشید تا به جوش بیاید و نمک و شکر به طور کامل حل شوند.
میتوانید مقدار سرکه را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید. اگر ترشی تندتر و ترشتر میخواهید، از سرکه بیشتری استفاده کنید.
شما همچنین میتوانید از ادویههای معطر دیگر مانند تخم گشنیز، گلپر یا زیره برای طعمدهی به ترشی استفاده کنید.
افزودن شکر به ترشی باعث میشود که طعم تند فلفل تعدیل شود و ترشی خوشمزهتری داشته باشید.
مرحله چهارم: ترکیب همه مواد با هم
پس از اینکه مخلوط قابلمه به جوش آمد، مخلوط فلفل و سیر پوره شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵-۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی لیمو بندری
“““html
مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده
شیشههایی که میخواهید ترشی را در آنها نگه دارید، باید کاملا تمیز و خشک باشند و هیچ آلودگی به آنها نچسبیده باشد.
بهترین کار این است که شیشهها را با آب جوش بشویید تا استریل شوند.
سپس، ترشی فلفل تند داغ را داخل شیشههای استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
چند دقیقه شیشهها را به حالت وارونه قرار دهید تا هوا از زیر درب بیرون بیاید.
بعد از این مراحل، ترشیها را در یک جای خشک و خنک نگهداری کنید. ترشی فلفل تند معمولاً چندین ماه در یخچال سالم میماند.
امیدواریم که این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم برای شما دوستانی که به آشپزی علاقه دارید، مفید باشد و بتوانید با رعایت این نکات، ترشی فلفل تند خوشمزه و تند خانگی تهیه کنید که برای همراهی با غذاهای مختلف عالی است.