رسپی ترشی قارچ با روغن زیتون؛ با طعمی متفاوت و خاص

“`html
ترشی قارچ یک نوع ترشی خوشمزه و متفاوت است که معمولاً به عنوان دورچین غذاهایی مانند مرغ، ماهی و کباب سرو میشود. تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون بسیار آسان است و شما فقط نیاز به مقداری قارچ، کمی روغن زیتون و چاشنیهای مختلف دارید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون به شرح زیر است:
قارچ | ۲۵۰ گرم |
موسیر یا سیر | ۲ عدد |
سرکه سفید | ۷۵ گرم |
آب جوشیده | به مقدار لازم |
شوید و جعفری خرد شده | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ترشی قارچ و روغن زیتون
تهیه این ترشی حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد و پس از آن، باید برای چند روز آن را در یخچال نگه دارید تا آماده شود. مواد اولیه ذکر شده کافی است برای یک شیشه ترشی.
در ادامه با مراحل تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون آشنا میشوید.
مرحله اول: شستن و خرد کردن قارچها
برای شروع، قارچها را شسته و چند بار آبکشی کنید. اگر اندازه قارچها بزرگ است، میتوانید آنها را ورقه ورقه کنید. بهتر است قارچهای کوچک را کامل یا نصف کنید.
پس از خرد کردن، قارچها را برای چند دقیقه تا چند ساعت روی یک پارچه نخی بگذارید تا کاملاً خشک شوند، زیرا رطوبت قارچها باعث کپک زدن ترشی میشود.
مرحله دوم: خرد کردن موسیرها
پس از خرد کردن قارچها، به خرد کردن موسیرها بپردازید. موسیرها را شسته و سپس به صورت ریز خرد کنید. به جای موسیر، میتوانید از ۲ حبه سیر خرد شده نیز استفاده کنید. موسیرها را هم باید روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون
مرحله سوم: قرار دادن قارچ و موسیر در آب و سرکه
قارچ و موسیر خشک شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس سرکه را اضافه کنید. کمی آب جوشیده نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط برای حدود ۲ ساعت بماند.
مرحله چهارم: اضافه کردن سبزیجات
بعد از ۲ ساعت، شوید و جعفری خرد شده را اضافه کنید. برای تهیه این ترشی، یک قاشق غذاخوری شوید و یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده کافی است. مواد
“““html
را کمی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی قارچ با سبزیجات
مرحله پنجم: ترشی را آماده کنید
در آخرین مرحله باید روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد ترشی اضافه کنید. دوباره مواد ترشی را به خوبی هم بزنید و سپس در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. ترشی را به مدت ۲ هفته در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
نکات و فوت و فنهای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون
در ادامه به چند نکته برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این ترشی از قارچهای سفید و تازه استفاده کنید. قارچهای کهنه یا سیاه مناسب نیستند.
- اگر از قارچهای ریز استفاده کنید، میتوانید آنها را به صورت درسته در ترشی بریزید.
- اگر طعمهای تند را دوست دارید، میتوانید مقداری فلفل هالوپینو یا چیلی قرمز خرد شده به آن اضافه کنید.
- برای مزهدار کردن، میتوانید از سبزیجات خشک به جای جعفری و شوید تازه استفاده کنید.
- میتوانید از نعنا یا رزماری و آویشن نیز در طعمدهی به ترشی استفاده کنید.
- به جای موسیر میتوانید از چند حبه سیر استفاده کنید.
- برای احساس بیشتر طعم روغن زیتون، میتوانید مقدار بیشتری از آن استفاده کنید.
- از روغن زیتون طبیعی و معطر استفاده کنید تا طعم بهتری به ترشی بدهید.
- هرگز ترشی قارچ را خارج از یخچال نگهداری نکنید، چون خراب میشود.
- استفاده از فلفل سبز نیز برای مزهدار کردن خوب است.
- ترخون، سبزی خوش عطر دیگری است که میتوانید به ترشی اضافه کنید.
- بهترین قارچ برای تهیه ترشی، قارچ دکمهای کوچک است.
- مقدار ترشی و نمک را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید. اگر دوست دارید طعم ترشی کم شود، آب جوشیده بیشتری استفاده کنید و برای ترشتر شدن میتوانید سرکه بیشتری اضافه کنید.
- برای افزایش ماندگاری، ترکیب آب و سرکه را بجوشانید و بعد از خنک شدن به ترشی اضافه کنید. دقت کنید سرکه داغ را روی قارچها نریزید.
- برای جلوگیری از ورود هوا به ظرف، یک تکه کیسه پلاستیکی روی آن قرار دهید و بعد درب را ببندید.
- برای خوشرنگ شدن ترشی، از سرکه سفید استفاده کنید.
- اگر از قارچهای خرد شده استفاده میکنید، سعی کنید همه قارچها را به یک اندازه و یک ضخامت برش بزنید.
- بهتر است از نمک دریا یا نمک معدنی به جای نمک معمولی استفاده کنید.
- در برخی رسپیها از ادویه کاری برای مزهدار کردن استفاده میشود. اگر این عطر را دوست دارید، مقداری به ترشی اضافه کنید.
- برای جلوگیری از سیاه شدن قارچها بعد از خرد کردن یا شستن این قارچها، مقداری آب لیمو ترش تازه روی آنها بریزید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، بهترین روش تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون و فوت و فنهای این کار را یاد گرفتید. اگر تجربهای در درست کردن این ترشی دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.