رسپی

رسپی ترشی قارچ با سبزیجات؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی قارچ یکی از ترشی‌های خوشمزه و رسمی ایرانی است که نه تنها طعم خاصی دارد، بلکه می‌توان از آن برای تزئین غذاها نیز استفاده کرد. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه ترشی قارچ را به روش سنتی برای شما توضیح دهیم. 

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ

برای تهیه ترشی قارچ به مواد زیر نیاز دارید:

قارچ ریز ۱ کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای نارنجی ۱ عدد
سیر ۵ حبه
ادویه (زنجبیل، جوز هندی، فلفل سیاه) ۱ قاشق سوپ‌خوری
سرکه سفید و نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی قارچ

مراحل تهیه ترشی قارچ به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده کردن قارچ‌ها

ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید و بگذارید در آبکش بمانند تا خشک شوند. 

بهتر است از قارچ‌های کوچکتر و سفید استفاده کنید تا ترشی خوشمزه‌تری داشته باشید.

مرحله دوم: جوشاندن سرکه

در یک قابلمه، سرکه، آب و نمک را بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای

مرحله سوم: آماده کردن سیر

در حالی که سرکه در حال جوشیدن است، سیر را بشویید و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا خشک شود.

مرحله چهارم: شستن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را هم خوب بشویید و با یک دستمال خشک کنید تا رطوبت آن‌ها کمی باقی نماند.

بیشتر بخوانید: سبزی مناسب برای هر نوع ترشی

مرحله پنجم: ریختن مواد و سرکه در ظرف

وقتی سرکه جوش آمد، حرارت را خاموش کنید، سرکه را از صافی عبور دهید و بگذارید تا سرد شود.

سپس قارچ‌ها، ادویه‌ها، سیر و فلفل دلمه‌ای را در ظرف‌های شیشه‌ای بریزید و سرکه صاف شده را تا لب ظرف بریزید.

درپوش ظرف‌ها را خوب ببندید و آن‌ها را به مدت ۲ هفته در یک جای خنک نگهداری کنید تا آماده خوردن شوند.

رسپی ترشی قارچ با سبزیجات؛ ساده و خوشمزه

نکات مهم در تهیه ترشی قارچ

نکات مهم در تهیه ترشی قارچ

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ترشی قارچ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  1. از قارچ‌های کوچک و سفید استفاده کنید.
  2. بعد از شستن قارچ، حتماً بگذارید آب آن خوب کشیده شود. در غیر این صورت، ممکن است ترشی خراب شود.
  3. “““html

  4. شما می‌توانید قارچ‌ها را به صورت کامل و یا به شکل حلقه‌ای استفاده کنید.
  5. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی ذرت و زیتون به این ترشی اضافه کنید. همچنین افزودن گوجه و مقدار کمی رب انار، طعم آن را بهتر می‌کند.
  6. برای تهیه این ترشی، از ظروف شیشه‌ای تمیز و درب‌دار استفاده کنید. قبل از ریختن مواد داخل ظروف، حتماً از خشک بودن آن‌ها مطمئن شوید.
  7. به یاد داشته باشید که این ترشی را نمی‌توان بیشتر از ۳ هفته نگهداری کرد. بنابراین بهتر است هر بار مقدار کمی درست کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه ترشی قارچ را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این ترشی را در خانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا