رسپی ترشی لیته چرخ شده گل کلم با طعمی متفاوت

“`html
ترشی لیته گل کلم یکی از چاشنیهای معروف و پرطرفدار است که به راحتی و سریع میتوانید آن را در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای تهیه ترشی لیته گل کلم، اول گل کلم، بادمجان، هویج و کرفس را با استفاده از غذاساز ریز کنید و سپس با سرکه و پوره گوجه روی حرارت بگذارید. بعد از آن سیر، فلفل و سبزی ترشی را اضافه کنید و در آخر، قبل از خاموش کردن شعله، ادویهها را به آن اضافه کنید. در ادامه هر مرحله را به طور دقیق توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ترشی لیته چرخ شده گل کلم
برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:
گل کلم کوچک | نصف ۱ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
هویج | ۱ عدد |
کرفس | ۲ ساقه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل تند سبز | ۲ عدد |
سبزی معطر (ترخون، شوید، جعفری و گشنیز) | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
سرکه | ۲ لیوان |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
سیاه دانه، پودر گشنیز و پودر گل پر | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی لیته چرخ شده گل کلم
برای تهیه این ترشی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی مواد اولیه
در ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک برش بزنید و بشویید و بعد از شستن، بگذارید آب آن خارج شود.
سپس پوست هویج و بادمجان را بگیرید و آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.
ساقههای کرفس را بشویید و به قطعات ریز برش بزنید. سپس گوجهها را رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار سیاه شمالی
مرحله دوم: مواد را چرخ کنید
“““html
گلکلم، بادمجان، هویج و کرفس را در غذاساز بریزید و به حدی که همه مواد خرد شود، میکس کنید. سپس پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید:رسپی ترشی پیتزایی؛ یک چاشنی هیجانانگیز
مرحله سوم: مواد را بجوشانید
تمام این مواد را در یک قابلمه بریزید و ۲ لیوان سرکه به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی کدو حلوایی
بیشتر بخوانید: ترفندهای رفع شوری شور گل کلم
مرحله چهارم: سیر و سبزی را اضافه کنید
فلفل تند سبز و سیر را ریز خرد کنید و همراه با سبزی ترشی به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۳ الی ۴ دقیقه این مواد با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی شور کلم و خیارشور
مرحله پنجم: ادویه را اضافه کنید
سیاهدانه، پودر گشنیز و پودر گلپر را به ترشی اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
بیشتر بخوانید: رسپی سیر ترشی با شیره انگور
مرحله ششم: ترشی را در ظرف بریزید
بعد از اینکه دمای ترشی به دمای اتاق رسید، آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. سپس ترشی را در یخچال قرار دهید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی لیته چرخکرده گل کلم را به شما آموزش دادیم. حتماً این ترشی خوشمزه را در خانه درست کنید و در کنار غذایتان میل کنید.