رسپی

رسپی ترشی لیمو شیرین؛ مزه‌ای ماندگار با طعمی متفاوت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی‌ها به عنوان چاشنی محبوب بسیاری از افراد، از مواد مختلفی تهیه می‌شوند. یکی از این ترشی‌ها که شاید نامش کمتر به گوشتان خورده باشد، ترشی لیمو شیرین است. این ترشی طعمی ملایم و خاص دارد و تهیه آن بسیار آسان است. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه ترشی لیمو شیرین را به شما آموزش خواهیم داد که نیازی به زمان برای جا افتادن ندارد و می‌توانید فورا آن را میل کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیمو شیرین

برای درست کردن این ترشی خوشمزه، به مواد زیر احتیاج دارید:

لیمو شیرین ۷ عدد یا ۳۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ¼ قاشق چای‌‌خوری
شکر ¾ پیمانه
پودر فلفل چیلی ۲ قاشق چای‌خوری
آب ۴ فنجان

طرز تهیه ترشی لیمو شیرین

برای درست کردن این ترشی خوشمزه باید به مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: آماده سازی لیمو شیرین

ابتدا شاخه و برگ‌های اضافی لیمو را جدا کنید و خوب بشویید. چون در این ترشی پوست لیمو استفاده می‌شود، باید تمیز باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی نارنگی، طعمی متفاوت از پاییز

مرحله دوم: پخت لیمو شیرین‌ها

در یک زودپز، ۴ فنجان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس لیمو شیرین‌ها را به آن اضافه کنید. اجازه دهید زودپز به مدت ۵ دقیقه به صدا در بیاید تا لیموها بپزند. لیموها باید به اندازه‌ای نرم شوند که با فشار کمی فرو بروند.

طرز تهیه ترشی لیمو شیرین

مرحله سوم: ترکیب مواد

وقتی لیمو شیرین‌ها پخته شدند، آنها را در یک آبکش بریزید و بگذارید خنک شوند. آبی که لیموها در آن پخته شدند را در یک کاسه بریزید. سپس آبلیمو، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید برای ۱۰ دقیقه در همان حالت بماند. بعد از آن شکر را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا حل شود. در نهایت پودر چیلی را اضافه کرده و همه مواد را یکجا هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون پرورده با رب آلو

مرحله چهارم: درست کردن ترشی

وقتی لیمو شیرین‌ها خنک شدند، آنها را به ۴ قسمت برش بزنید. یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک انتخاب کرده و لیموها را در آن بچینید. سپس مخلوطی که آماده کرده‌اید را روی آنها بریزید تا سطح لیمو شیرین‌ها را بپوشاند. در اینجا درب ظرف را محکم ببندید و در یخچال برای ۳ ماه نگهداری کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه ترشی لیمو شیرین را یاد گرفتید. می‌توانید یک روز بعد از تهیه ترشی، آن را در کنار غذاهای اصلی سرو کنید و از طعم خاص و جدید آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی ترشی لیمو شیرین؛ مزه‌ای ماندگار با طعمی متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا