رسپی

رسپی ترشی مخلوط ملس؛ طعمی شگفت‌انگیز برای هر ذائقه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی یکی از چاشنی‌های محبوب بسیاری از افراد است و انواع مختلفی دارد، اما برخی از آن‌ها بیشتر شناخته‌شده‌اند. یکی از ترشی‌های خوشمزه و متفاوت که شاید کمتر کسی آن را امتحان کرده باشد، ترشی مخلوط ملس است. در این مقاله از مجله رضیم، با ما باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط ملس

برای تهیه این ترشی خوش‌طعم به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم ۵۰۰ گرم
خیار ۴ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۵ حبه
قیسی ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند ۳ عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
موسیر ۱۰۰ گرم
سرکه قرمز ۳ تا ۴ لیوان
نمک به مقدار لازم
سیاه دانه یک قاشق چای‌خوری

رسپی ترشی مخلوط ملس

برای تهیه ترشی مخلوط ملس، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی موسیر و قیسی

ابتدا موسیر و قیسی را در دو کاسه جداگانه بخیسانید تا نرم شوند و ناخالصی‌ها روی آب بیفتند. سپس آن‌ها را از صافی رد کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا آب اضافی‌شان برود.

بیشتر بخوانید:رسپی خیارشور دبه‌ای ترد و خوشمزه

مرحله دوم: آماده‌سازی گل کلم

برای تمیز کردن گل کلم، ابتدا قسمت‌های سیاه آن را با چاقو جدا کنید. سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب قرار دهید. بعد از اینکه آبکشی کردید، آن را روی یک پارچه تمیز بگذارید تا آبش خالی شود.

بیشتر بخوانید:رسپی ترشی خرمالو کال؛ یک دستور عالی برای پاییز

مرحله سوم: خرد کردن سایر مواد

در این مرحله، خیارها را بشویید و روی دستمال بگذارید تا خشک شوند و بعد آماده کنید…

“““html

اول از همه، هویج را خوب بشویید، پوستش را بکنید و بعد به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا نوبت سیر است. سیرها را پوست بگیرید، بشویید و روی دستمال بگذارید تا خشک شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی قارچ با روغن زیتون

رسپی ترشی مخلوط ملس

بیشتر بخوانید: رسپی شور مخلوط خانگی

رسپی ترشی مخلوط ملس؛ طعمی شگفت‌انگیز برای هر ذائقه

مرحله چهارم: گل کلم و هویج را بپزید

گل کلم و هویج کمتر نرم هستند، بنابراین آنها را در یک قابلمه بریزید، یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بجوشند. بعد از آن، آبشان را خالی کنید و بگذارید کمی خشک شوند.

بیشتر بخوانید: ترشی سیر حبه‌ای فوری؛طعمی بی‌نظیر در زمان کوتاه

مرحله پنجم: ترکیب همه مواد

وقتی آب گل کلم و هویج خارج شد، آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس موسیر، قیسی، خیار و سیر را به آنها اضافه کنید. سیاه دانه، نمک و زردچوبه را هم بریزید و همه چیز را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی نارنگی؛ طعمی متفاوت از پاییز

مرحله ششم: مواد را به شیشه منتقل کنید

بعد از اینکه همه مواد را ترکیب کردید، آنها را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و سرکه را به قدری اضافه کنید که روی مواد را بپوشاند. در ظرف را محکم ببندید و بگذارید به مدت ۲۵ روز در دمای اتاق بماند تا آماده مصرف شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شور سیب زمینی ترشی

رسپی ترشی مخلوط ملس

بیشتر بخوانید: آب خیارشور را دور نریزید، با آن ترشی درست کنید

نکات تکمیلی برای تهیه ترشی مخلوط ملس:

  • برای اینکه ترشی کپک نزند، مطمئن شوید همه مواد کاملا خشک هستند.
  • اگر دوست ندارید، می‌توانید سیاه دانه را حذف کنید زیرا موسیر و قیسی به اندازه کافی طعم دارند.
  • بعد از باز کردن درب ظرف ترشی، آن را به یخچال ببرید.
  • هرگز از قاشق کثیف برای برداشتن ترشی استفاده نکنید چون ممکن است کپک بزند.
  • سعی کنید ترشی ته ظرف را به ظرف اصلی برنگردانید.
  • هر چند روز یک بار سرکه ترشی را چک کنید تا مطمئن شوید سطح مواد پایین نرفته باشد، اگر پایین بود مجدداً سرکه اضافه کنید.
  • برای رنگ کردن ترشی می‌توانید از لبو یا کلم قرمز استفاده کنید.
  • اگر طعم تند را دوست ندارید، فلفل شیرین به جای فلفل تند استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی مخلوط ملس را آموزش دادیم. طعم این ترشی کمی متفاوت است و به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم حتماً یک بار آن را امتحان کنید و در کنار غذاهایتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا