رسپی

رسپی ترشی موسیر خانگی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی موسیر یکی از چاشنی‌های خوش‌عطر و خوشمزه است که می‌توان آن را به سادگی در خانه درست کرد و در کنار انواع غذاها سرو نمود. با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خاص و محبوب را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر

برای تهیه ترشی موسیر به مواد زیر نیاز دارید:

موسیر ۱ کیلو گرم
زردچوبه ۲ قاشق چای‌خوری
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی موسیر

برای درست کردن ترشی موسیر مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده‌سازی موسیر

برای تهیه‌ی این ترشی، می‌توانید از موسیر تازه یا خشک استفاده کنید. اگر موسیر تازه دارید، پوست آن‌ها را بکنید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی قارچ با سبزیجات

مرحله دوم: خیساندن موسیر

در این مرحله کمی آب جوش روی موسیرها بریزید و پس از ۲ ساعت آن‌ها را در صافی بریزید و این کار را دوباره تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیر ترشی به روش خانگی

مرحله سوم: کاهش تندی موسیر

سپس موسیرها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد بگذارید تا بوی تند آن کم شود. بعد از ۲۴ ساعت آن‌ها را در صافی بریزید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

نکته: اگر از موسیر خشک استفاده می‌کنید، باید آن را ۴۸ ساعت در آب سرد بخیسانید و چند بار آب آن را تعویض کنید.

مرحله چهارم: انتقال موسیر به ظرف مناسب

ظرفی که برای ریختن ترشی انتخاب کرده‌اید را بشویید و خشک کنید. سپس موسیرها را در آن بریزید و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

نکته: اگر دوست دارید ترشی خوش‌عطرتر باشد، می‌توانید کمی ادویه یا سبزیجاتی مثل نعنا، ریحان، مرزه و… هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انبه و هویج

طرز تهیه ترشی خوشمزه موسیر به روش خانگی

مرحله پنجم: اضافه کردن سرکه

در این مرحله سرکه را به مخلوط اضافه کنید تا ظرف کاملاً پر شود. سپس درب ظرف را محکم ببندید.

رسپی ترشی موسیر خانگی؛ ساده و خوشمزه

نکته: اگر دوست دارید ترشی طعم ملایمی داشته باشد، می‌توانید سرکه را با کمی آب مخلوط کرده و سپس به مخلوط اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: این ترشی آلبالو در ۳ روز آماده می‌شود

مرحله ششم: نگهداری ترشی

این ترشی خوشمزه را به مدت ۲ هفته در دمای اتاق نگهدارید تا آماده مصرف شود. پس از باز کردن درب ظرف، ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

ترشی موسیر می‌تواند به‌عنوان یک افزودنی لذیذ در غذاهای گیاهی و گوشتی استفاده شود. همچنین می‌توانید از آن در انواع ساندویچ و سالاد نیز بهره ببرید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه ترشی موسیر را برایتان شرح دادیم. امیدواریم حتماً این چاشنی خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا