رسپی ترشی مکدوس بادمجان؛ چاشنی پرطرفدار عربی

“`html
اگر تا به حال ترشیای که طعم ترش ندارد را امتحان نکردید، حتماً مکدوس بادمجان را امتحان کنید! در این مقاله از مجله رضیم شما را با طرز تهیه مکدوس بادمجان که یک ترشی عربی خوشمزه است، آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مکدوس بادمجان
برای درست کردن مکدوس بادمجان، به مواد زیر نیاز دارید:
بادمجان | ۱ کیلوگرم |
فلفل سبز تند | ۱ پیمانه |
گردو | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
سیر | ۴ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر فلفل قرمز | به مقدار لازم |
مراحل تهیه مکدوس بادمجان
برای تهیه مکدوس بادمجان مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آماده کردن بادمجان
بادمجانهای کوچک را انتخاب کرده و آنها را با دقت بشویید. پوست آنها را بگیرید و کلاهک سبز رنگشان را به آرامی جدا کنید تا به بافت بادمجان آسیب نرسد.
بادمجانها را در قابلمه ریخته و کمی نمک به آنها اضافه کنید. سپس اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بمانند.
بعد از آن، بادمجانها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله دوم: خارج کردن آب بادمجان
پس از اینکه آب بادمجانها خارج شد، با یک چاقو یک برش طولی عمیق روی هر بادمجان بزنید، طوری که نصف نشود.
داخل بادمجانها را نمک بمالید و آنها را در یک آبکش قرار دهید. یک بشقاب سنگین روی بادمجانها بگذارید تا هر چه آب اضافی دارند، خارج شود.
این شرایط را برای یک روز کامل نگه دارید.
بیشتر بخوانید: ۵ ترفند برای زود رسیدن ترشی
مرحله سوم: آماده کردن مخلوط
سیر را له کرده و با نمک، پودر فلفل قرمز و روغن زیتون مخلوط کنید.
گردو و فلفل سبز تند را خرد کرده و به مخلوط سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.
مرحله چهارم: پر کردن بادمجان
داخل بادمجانها را با مخلوط آماده شده پر کرده و آنها را در یک ظرف شیشهای به صورت فشرده بچینید.
سپس روغن زیتون را روی همه بادمجانها بریزید تا کاملاً پوشانده شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی انبه و هویج
مرحله پنجم: ترشی آماده است
بعد از اینکه بادمجانها را به ظرف شیشهای منتقل کردید، در آن را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳ هفته در یخچال بماند.
در این مدت اگر روغن زیتون کم شد، میتوانید دوباره روغن اضافه کنید.
بعد از ۳ هفته، ترشی مکدوس آماده است.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه مکدوس بادمجان را به شما آموزش دادیم. مکدوس بادمجان همچنین به عنوان بادمجان پرورده با گردو و روغن زیتون شناخته میشود. این ترشی نوعی چاشنی است و برخلاف بسیاری از ترشیها، طعم ترش ندارد. میتوانید آن را به عنوان پیشغذا در کنار غذاهای دیگر مانند حمص یا دلمه سرو کنید.