رسپی

رسپی ترشی هویج رشته‌ای؛ فوری در کمتر از ۲۰ دقیقه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی هویج رشته‌ای یک نوع ترشی خوشمزه و سریع است که می‌توانید به آسانی در عرض چند دقیقه آماده کنید. این ترشی به خاطر زیبایی ظاهری‌اش، برای تزیین غذاها و سالادها هم عالی می‌باشد. در این مقاله از مجله رضیم با روش تهیه ترشی هویج رشته‌ای و نکات مهم آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی هویج رشته‌ای فوری

برای تهیه ترشی هویج رشته‌ای فوری به مواد زیر نیاز دارید:

هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سرکه سفید ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
مرزه یا ترخون خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی هویج رشته‌ای فوری

آماده کردن این ترشی حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد و مواد آن برای بیشتر از ۶ نفر کافی است.

مرحله اول: شستن هویج‌ها

در ابتدا هویج‌ها را خوب بشویید و سپس آن‌ها را خشک کنید. بعد از آن با پوست‌کن یا چاقو پوست هویج‌ها را بگیرید.

مرحله دوم: هویج‌ها را رشته‌ای کنید

برای رشته کردن هویج‌ها می‌توانید از رنده یا پوست کن چند کاره استفاده کنید. رشته‌های هویج را روی یک پارچه نخی یا سینی بگذارید تا خشک شوند.

مرحله سوم: جوشاندن ترکیب سرکه و ادویه‌ها

در این مرحله، نمک، فلفل، ترخون و مرزه خشک را به همراه سرکه سفید در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا سرکه به جوش بیاید و سپس شعله را خاموش کنید.

جوشاندن این مواد موجب می‌شود که طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند و ترشی شما سریع‌تر تهیه شود.

بیشتر بخوانید: رسپی رب انار سیاه شمالی

مرحله چهارم: آماده کردن ترشی

برای تهیه ترشی، یک شیشه تمیز و خشک آماده کنید و رشته‌های هویج را در آن بریزید. سپس ترکیب سرکه را که دیگر داغ نیست، روی هویج‌ها بریزید و شیشه را پر کنید.

در نهایت درب شیشه را ببندید و آن را برای ۲ روز در یخچال یا در مکانی خنک قرار دهید. پس از ۲ روز می‌توانید ترشی را میل کنید. فراموش نکنید که این ترشی باید در یخچال نگهداری شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی هویج رشته‌ای

بیشتر بخوانید:
“““html

رسپی ترشی پیاز با کلم قرمز

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی هویج رشته‌ای

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ترشی هویج رشته‌ای اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

رسپی ترشی هویج رشته‌ای؛ فوری در کمتر از ۲۰ دقیقه
  • برای درست کردن ترشی هویج فوری در خانه، می‌توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.
  • برای رشته کردن هویج، می‌توانید از پوست‌کن یا رنده مخصوص استفاده کنید.
  • برای تزیین ترشی، یک هویج بزرگ را نیم‌پز کنید و سپس با کاتر فلزی به شکل گل یا قلب برش دهید و روی ترشی بریزید.
  • اضافه کردن شکر به ترشی طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد، پس شکر را فراموش نکنید.
  • بهتر است از سرکه با کیفیت برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
  • بهتر است ترشی را به مقدار کم درست کنید و بعد از مصرف دوباره از نو درست کنید.
  • قبل از رشته کردن هویج‌ها، حتماً آنها را خوب خشک کنید. رطوبت کوچک‌ترین باعث کپک زدن و کاهش عمر ترشی می‌شود. بنابراین هویج‌ها را خشک کنید و از شیشه تمیز و خشک استفاده کنید.
  • برای مزه‌دار کردن ترشی می‌توانید از چند برش کوچک زنجبیل و کمی تخم گشنیز استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای سرکه سفید، از سرکه سیب یا سرکه طبیعی استفاده کنید.
  • در بعضی از رسپی‌ها، کمی پیاز خلالی هم به ترشی اضافه می‌شود. می‌توانید از پیاز سفید یا بنفش استفاده کنید.
  • زمانی که شکر و سرکه را ترکیب می‌کنید، لازم نیست که ماده‌ها کاملاً سرد شوند. فقط کمی از داغی بیفتند. این کار سریع‌تر ترشی را آماده می‌کند.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید کمی زردچوبه به ترشی اضافه کنید تا رنگ بهتری بگیرد.
  • اضافه کردن کمی زیره به ترشی هویج طعم خوبی به آن می‌دهد.
  • بهتر است از سبزیجات خشک استفاده کنید. اگر از سبزی تازه استفاده می‌کنید، حتماً آنها را خوب بشویید و کاملاً خشک کنید قبل از ریختن در ترشی.
  • برای بهتر شدن رنگ و بافت ترشی، می‌توانید سرکه طعم‌دار شده را از صافی رد کنید تا سبزیجات و سیر جدا شوند و فقط سرکه به ترشی اضافه شود.
  • اگر از بوی سیر خوش‌تان نمی‌آید، می‌توانید آن را حذف کنید و به جای آن کمی موسیر تازه یا خشک اضافه کنید.
  • برای معطر کردن ترشی، می‌توانید کمی فلفل سبز و سیاه دانه در آن بریزید.
  • اگر دوست دارید طعم ترشی تند باشد، می‌توانید مقدار بیشتری فلفل قرمز در تهیه آن استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم بهترین روش تهیه ترشی هویج رشته‌ای و نکات مهم آن را بررسی کردیم. اگر تجربه تهیه این ترشی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر که به آشپزی علاقه دارند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا