رسپی ترشی پیاز با کلم قرمز؛ خوشمزه برای هر فصل

“`html
ترشی پیاز با کلم قرمز یکی از خوش رنگترین و آسانترین ترشیهای خانگی است که میتوانید در فصل پاییز و زمستان با پیاز بنفش درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم با طرز تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز آشنا میشوید.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز
برای درست کردن ترشی پیاز با کلم قرمز به مواد زیر نیاز دارید:
پیاز قرمز | ۱ کیلوگرم |
کلم قرمز | نصف یک عدد |
سیر | ۴ حبه |
ترخون | ۲ شاخه |
سرکه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز
برای آماده کردن مواد این ترشی حدود ۱۵ دقیقه زمان میبرد و بعد از آن باید ترشی را به مدت ۲ هفته در دمای اتاق نگه دارید تا آماده شود. در ادامه مراحل تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز را میخوانید.
مرحله اول: پیازها را خرد کنید
برای شروع، پیازها را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس پیازها را به صورت خلالی به قطعات بزرگ خرد کنید و روی یک پارچه بریزید تا خشک شوند.
اگر از پیازهای ریز استفاده میکنید، میتوانید آنها را به صورت درسته در ترشی بگذارید. در این صورت بهتر است با چاقو یک علامت ضربدر روی قسمت بالایی پیاز بزنید تا ترشی سریعتر آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پیاز بندری با رب انار
مرحله دوم: کلم را خرد کنید
در این مرحله، کلم قرمز را بشویید و آن را به طور کامل خشک کنید. سپس کلم را به صورت خلالی ریز خرد کنید. برای راحتی میتوانید از رنده نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی عناب؛ یک طعم خاص
مرحله سوم: سیر را خرد کنید
حبههای سیر را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سیرها را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید. اگر دوست ندارید عطر سیر زیادی در ترشی حس شود، میتوانید حبههای سیر را به شکل درسته در ترشی قرار دهید.
بیشتر بخوانید: آب خیارشور را دور نریزید، با آن ترشی درست کنید
مرحله چهارم: مواد ترشی را ترکیب کنید
در این مرحله، مقداری از پیاز خرد شده را در یک شیشه تمیز و کاملاً خشک بریزید. سپس کمی کلم بنفش و چند حبه سیر و ترخون هم به شیشه اضافه کنید. این کار را ادامه دهید و مواد را به صورت لایهای در شیشه بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی بادمجان با رب انار و زرشک
مرحله
“““html
پنجم: ترشی را آماده کنید
به مواد ترشی، حدود ۱.۵ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. سپس مقداری سرکه به آن اضافه کنید، به گونهای که تمام مواد را بپوشاند.
بعد از این کار، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و یک پارچه روی آن بگذارید. بهتر است ترشی را به مدت ۲ هفته در یک جای گرم و تاریک در آشپزخانه بگذارید تا آماده شود. بعد از باز کردن درب آن، حتماً ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی پیاز جعفری
نکات و فوت و فنهای تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این ترشی، بهتر است از ترخون خشک یا تازه استفاده کنید. اگر به ترخون دسترسی ندارید، میتوانید آن را حذف کنید.
- میتوانید از سرکه سفید یا قرمز برای تهیه این ترشی بهره ببرید.
- در روش سریع تهیه ترشی پیاز قرمز، میتوانید سرکه و نمک را روی حرارت بگذارید و وقتی که سرکه به جوش آمد، پیاز و کلم خرد شده را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند، سپس آنها را در شیشه بریزید. با این روش، میتوانید پس از یک روز ترشی را میل کنید.
- بهتر است از پیازهای ریز به صورت درسته استفاده کنید.
- برای مزهدار کردن ترشی، میتوانید به جای ترخون از نعنای خشک یا تازه استفاده کنید.
- قبل از ترکیب کردن مواد، مطمئن شوید که تمام مواد به خوبی خشک هستند. حتی کوچکترین رطوبت میتواند باعث کپک زدن ترشی شود.
- اگر دوست دارید ترشی طعم تندتری داشته باشد، میتوانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
- در بعضی از روشها برای مزهدار کردن این ترشی، از ریحان هم استفاده میشود.
- میتوانید به جای خلال کردن پیاز، آنها را به صورت حلقهای برش دهید.
- برای تقویت رنگ ترشی، میتوانید مقداری پودر لبو یا یک تکه لبوی تازه به آن اضافه کنید.
- این ترشی نباید در معرض نور خورشید قرار گیرد.
- در برخی روشها برای مزهدار کردن ترشی، مقداری شکر هم استفاده میشود.
- برای خوشمزهتر کردن ترشی، میتوانید از ادویه مخصوص ترشی استفاده کنید که شامل ترکیباتی مانند فلفل، تخم گشنیز، سیاه دانه، گلپر، میخک و رازیانه است، همچنین میتوانید از سبزیجات معطر مثل ترخون و نعناع هم بهره ببرید.
- حتماً از ظرفهای شیشهای برای تهیه این ترشی استفاده کنید. ظروف پلاستیکی برای تهیه هیچ نوع ترشی خانگی مناسب نیستند.
- علت نرم شدن پیاز و کلم ترشی غالباً به خاطر قرار گرفتن در جایی گرم است. بعد از ۲ هفته، حتماً ترشی را در یخچال نگهداری کنید تا ترد و تازه باقی بماند.
- برای متعادل کردن طعم ترشی، میتوانید مقداری سرکه را با کمی آب جوشانده و سپس مقداری نمک و اگر دوست دارید شکر به آن اضافه کنید. بعد از سرد شدن، این مخلوط را روی مواد بریزید.
- برای تهیه این ترشی، از پیاز تازه و قرمز استفاده کنید. بهترین زمان برای تهیه این ترشی، فصل پاییز است. اگر به پیاز قرمز دسترسی ندارید، میتوانید از پیاز سفید یا زرد استفاده کنید.
- اضافه کردن گلپر و سیاهدانه به این ترشی طعم دلپذیری میدهد.
بیشتر بخوانید: رسپی حمص اسفناج
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین روش تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز اشاره کردیم. اگر شما هم تجربه درست کردن این ترشی را دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستداران آشپزی به اشتراک بگذارید.