رسپی

رسپی ترشی کلم برگ شکم پر + نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از ترشی‌های خوشمزه و جذابی که طعم خاص و ظاهری زیبا دارد، ترشی کلم پیچ شکم‌پر است. در این مقاله از مجله رضیم ما به شما آموزش می‌دهیم که چطور این ترشی خوشمزه را به راحتی درست کنید و نکات مهم آن را نیز برایتان آورده‌ایم.

نگاهی سریع به رسپی

برای تهیه ترشی کلم پیچ شکم‌پر، اول برگ‌های کلم را جدا کنید و به مدت چند دقیقه در آب جوش بپزید. سپس هویج رنده شده، گل کلم خرد شده، سیر ریز خرد شده و فلفل سبز تند خرد شده را با نمک و سبزی خشک مخلوط کنید. این مخلوط را در وسط برگ‌های کلم قرار دهید و بپیچید. در یک قابلمه، آب، سرکه، فلفل سیاه، شکر و زردچوبه را با هم ترکیب کنید و بگذارید بجوشد. بعد از جوش آمدن، بگذارید محلول کمی خنک شود.

حالا در یک شیشه تمیز و خشک، برگ‌های کلم پیچیده شده را بچینید و روی آن را با محلول سرکه خنک شده پر کنید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یک مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. در ادامه، رسپی کامل این ترشی را با جزئیات بیشتر برایتان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای ترشی کلم برگ شکم‌پر

کلم پیچ متوسط ۱ عدد
هویج رنده شده ۱ لیوان
گل کلم خرد شده ۱ لیوان
سیر خرد شده ۶ حبه
فلفل سبز تند ۲ عدد
سبزی خشک (نعناع و آویشن) ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲ پیمانه
نمک به میزان لازم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ پیمانه
زردچوبه ½ قاشق چای‌خوری
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری

رسپی ترشی کلم برگ شکم‌پر

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
    “““html
  • این مقدار مواد اولیه ۲ شیشه ۲ لیتری به شما ترشی می‌دهد.
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: کلم برگ را بجوشانید

ابتدا برگ‌های کلم را به آرامی جدا کرده و بشویید. سپس آن‌ها را برای ۳ تا ۵ دقیقه در آب جوش گذاشته تا کمی نرم شوند و بعد بلافاصله در آب سرد قرار دهید. سپس آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله دوم: مواد را آماده کنید

هویج را بشویید و پوست گرفته، سپس آن را با رنده با دانه‌های متوسط یا ریز رنده کنید.

گل کلم را به تکه‌های کوچک برش زده و بشویید و بعد روی یک پارچه بگذارید تا خشک شود.

سیر را پوست کنده، سپس هر کدام را به ۳ قسمت برش بزنید.

فلفل سبز تند را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

در یک کاسه بزرگ، هویج رنده شده، گل کلم خرد شده، سیر خرد شده و فلفل سبز تند خرد شده را با هم مخلوط کنید. سپس سبزی خشک و نمک را به آن‌ها اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی لیته کلم قرمز با بادمجان و هویج

مرحله چهارم: برگ کلم را برش بزنید

برگ کلم را روی یک سطح صاف قرار داده و قسمت سفت آن را جدا کنید. می‌توانید برگ‌ها را به شکل مربع برش بزنید تا نتیجه کار مرتب‌تر باشد.

مرحله پنجم: کلم‌ها را پر کنید

برگ کلم را در کف دست خود قرار دهید و مقدار مناسبی از مواد داخل آن بریزید. سپس کلم را بچرخانید تا مواد از لای آن بیرون نریزد. این کار را تا زمانی که مواد تمام شود، ادامه دهید.

مرحله ششم: محلول ترشی را آماده کنید

یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید. سپس آب، زردچوبه، دانه‌های فلفل سیاه، شکر و سرکه را در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از جوشیدن، قابلمه را از روی گاز بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی مکزیکی

رسپی ترشی کلم برگ شکم پر + نکات و فوت‌وفن ها

مرحله هفتم: مواد را در شیشه بچینید

یک شیشه تمیز و خشک تهیه کنید. سپس برگ‌های کلم پر شده را در آن بچینید تا شیشه پر شود. بعد از آن محلول سرکه خنک شده را به شیشه اضافه کنید به طوری که روی برگ کلم‌ها را بپوشاند.

مرحله هشتم: ترشی را در جای خنک نگهداری کنید

درپوش شیشه ترشی را محکم ببندید و آن را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید تا بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز آماده مصرف شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی گوجه فرنگی

نکات و فوت‌وفن درست کردن ترشی کلم پیچ شکم‌پر

برای تهیه این ترشی خوشمزه و تند بهتر است به نکاتی که در ادامه ذکر می‌شود، توجه کنید.

  • بهتر است از کلم پیچ تازه و سالم با برگ‌های بزرگ و بدون آسیب استفاده کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات خشک دیگری مانند جعفری، ترخون یا مرزه نیز در این ترشی استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر می‌توانید از زنجبیل یا تخم گشنیز هم استفاده کنید.
  • بهتر است نسبت سرکه و آب در این ترشی مساوی باشد، اما اگر طعم ترش‌تر را می‌پسندید، می‌توانید مقدار سرکه را بیشتر کنید.
  • اهمیت دارد که محلول سرکه پس از جوشیدن خنک شود و سپس به ترشی اضافه شود. در غیر این صورت ترشی ممکن است کپک بزند.
  • برگ‌های ترشی را به صورت مرتب و فشرده در شیشه قرار دهید تا در حین اضافه کردن سرکه از هم نرود.
  • برای ماندگاری بیشتر ترشی، می‌توانید چند قاشق نمک به محلول سرکه اضافه کنید.
  • پس از باز کردن درب شیشه، حتماً ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
  • برای زیباتر کردن ظاهر، می‌توانید یک برگ تره دور هر برگ کلم بپیچید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی کلم پیچ شکم‌پر را همراه با نکات و فوت‌وفن آن به شما یادآور شدیم. پیشنهاد می‌کنیم این ترشی جذاب را حتماً یک بار درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا