رسپی

رسپی ترشی گل کلم زردچوبه‌ای؛ رنگین و خوش‌عطر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ترشی گل کلم یک چاشنی خوشمزه و سنتی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای داشتن رنگ زیبا و طعم بهتر، برخی افراد از آب گوجه یا زردچوبه استفاده می‌کنند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه

برای درست کردن این ترشی خوش رنگ به مواد زیر نیاز دارید:

گل‌کلم یک کیلوگرم
هویج ۲ عدد
سیر ۵ حبه
سرکه سفید ۲ لیوان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
آب یک لیوان

طرز تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه

برای تهیه این ترشی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

ابتدا ساقه و برگ‌های گل‌کلم را جدا کنید و آن را به اندازه دلخواه برش بزنید. سپس هویج‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و پوست سیرها را هم جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی هویج رشته‌ای

مرحله دوم: شست‌وشوی مواد

پس از خرد کردن، مواد را به خوبی بشویید و بعد از آبکش کردن، آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.

مرحله سوم: تهیه محلول ترشی

در یک قابلمه، یک لیوان آب را با سرکه سفید مخلوط کنید. سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی جوش آمد، آن را برداشته و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه «ترشی مخلوط» + نکات برای عدم کپک‌زدن

طرز تهیه ترشی گل کلم زردچوبه‌ای

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به

مرحله چهارم: چیدمان مواد در ظرف

یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک انتخاب کنید. در کف آن دو حبه سیر بگذارید و سپس گل کلم و هویج را به صورت مخلوط در ظرف بچینید، به طوری که سیرها نیز بین مواد قرار بگیرند. این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود.

بیشتر بخوانید: چگونه گل کلم مرغوب و ترد را تشخیص دهیم

مرحله پنجم: اضافه کردن محلول ترشی

زردچوبه را به محلول سرکه، آب و نمک بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس به آرامی آن را روی مواد داخل ظرف بریزید، طوری که سطح مواد را بپوشاند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

رسپی ترشی گل کلم زردچوبه‌ای؛ رنگین و خوش‌عطر

مرحله ششم: نگهداری ترشی

سپس یک نایلون روی ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. شیشه را در یک مکان خشک و خنک یا یخچال نگهداری کنید و پس از یک هفته می‌توانید آن را مصرف کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این ترشی زیبا و خوشمزه را حتماً امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا