رسپی

رسپی تره اسفناج اردبیلی؛ خوشمزه و پرطرفدار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تره اسفناج یکی از غذاهای قدیمی و محبوب است که ریشه آن به اردبیل برمی‌گردد و در گیلان هم طرفداران زیادی دارد. البته دستور تهیه تره اسفناج در این دو منطقه متفاوت است. این غذای خوشمزه با مواد اولیه ساده‌ای درست می‌شود که به راحتی پیدا می‌شوند.

در این مطلب از رضیم بلاگ به شما آموزش می‌دهیم که چطور تره اسفناج اردبیلی را مرحله به مرحله درست کنید. پس حتماً با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تره اسفناج اردبیل

برای تهیه تره اسفناج اردبیلی به این مواد نیاز دارید:

اسفناج ۵۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
لپه ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

مراحل تهیه تره اسفناج اردبیل

  • مدت زمان تهیه این غذا بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است و شما می‌توانید با ضرب ساده مقدار مواد را بیشتر کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی لپه

در ابتدا لپه‌ها را تمیز کنید و بشویید. سپس آن‌ها را چند ساعت در آب خیس کنید تا نرم شوند و هنگام پخت نفخ نکنند. بعد از گذشت چند ساعت، لپه‌ها را در قابلمه‌ای با مقداری آب بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ۴۰ تا ۶۰ دقیقه بپزند و کاملاً نرم شوند.

مرحله دوم: آماده‌سازی اسفناج

در این مرحله، اسفناج‌ها را تمیز کرده و برگ‌های زرد و خراب را جدا کنید. سپس آن‌ها را بشویید و در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌اش برود. حالا می‌توانید اسفناج‌ها را با چاقو خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیش اسفناج فوری

مرحله سوم: آماده‌سازی پیاز

در مرحله بعد، پیازها را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. در تابه‌ای که می‌خواهید غذا را بپزید کمی کره بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را درون تابه بریزید و تفت دهید.

“““html

خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی زمان دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

مرحله چهارم: افزودن سیر و ادویه‌ها

در مرحله چهارم به سیر بپردازید. سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را با استفاده از سیر له کن پوره کنید و به مخلوط درون تابه اضافه کنید.

سیر را کمی تفت دهید تا بوی خوش آن به فضا بیافتد. در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی قلیه اسفناج به روش مازندرانی

مرحله پنجم: افزودن رب انار، اسفناج و لپه

در مرحله پنجم، رب انار را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

حالا، اسفناج‌های خرد شده را هم به ترکیب اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی اسفناج‌ها خارج شود.

رسپی تره اسفناج اردبیلی؛ خوشمزه و پرطرفدار

لپه‌های پخته شده را نیز به تابه اضافه کنید و دوباره به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی لپه‌ها هم گرفته شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه تره اسفناج اردبیل

مرحله ششم: افزودن تخم‌مرغ

در مرحله ششم، به تخم‌مرغ‌ها بپردازید. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط درون تابه اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نیم‌پز شوند.

سپس، همه ترکیب را به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

تره اسفناج اردبیل خوشمزه شما آماده سرو است. می‌توانید آن را با انواع نان و سبزی تازه نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پکوره اسفناج هندی

پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برای شما توضیح دادیم، تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا