رسپی

رسپی ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده برای ناهار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده یکی از غذاهای محبوب و دلخواه ایرانی است. این غذا که از ترکیب برنج، عدس و گوشت چرخ‌‌کرده درست می‌شود، می‌تواند گزینه خوبی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی باشد.

در این قسمت از رضیم بلاگ می‌خواهیم طرز تهیه ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده را به شما به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده

برای تهیه این غذا، ابتدا باید مواد زیر را درست کنید:

عدس ۸۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ‌‌کرده به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
رب انار ترش به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم

مراحل تهیه ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده

پس از آماده‌سازی مواد اولیه، حالا نوبت به تهیه این ته چین خوشمزه است. مراحل تهیه ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده به شرح زیر است:

مرحله اول: خیساندن برنج

نخستین گام برای تهیه ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده، خیساندن برنج است. برای این کار، برنج را به…
“““html

مدت ۳ تا ۴ ساعت برنج را در مخلوط آب ولرم و کمی نمک (حدود ۳ قاشق غذاخوری) خیس کنید. این کار کمک می‌کند تا برنج نرم‌تر شده و بهتر بپزد.

مرحله دوم: خیساندن عدس

عدس‌ها را به مدت دو ساعت در آب و نمک خیس کنید. این کار باعث می‌شود پوست عدس‌ها در پخت جدا نشود.

مرحله سوم: پختن عدس

پس از خیساندن، آب عدس‌ها را خالی کرده و آن‌ها را با آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
باید دقت کنید که عدس‌ها بیش از حد نپزند چون اگر له شوند، ظاهر غذا را خراب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: رسپی عدس‌ پلو مغان با گوشت چرخ کرده

مرحله چهارم: تفت دادن پیاز

پیاز را بشویید، پوست آن را بگیرید و به شکل نگینی خرد کنید. سپس، یک تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را در تابه بگذارید و هم بزنید تا نرم و سبک شوند.

مرحله پنجم: تفت دادن گوشت

وقتی پیازها طلایی رنگ شدند، گوشت چرخ‌کرده را به آن‌ها اضافه کرده و با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.

بیشتر بخوانید: رسپی بلال مایونیزی در مایکروفر

مرحله ششم: اضافه کردن عدس، رب انار، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات

عدس پخته شده را به گوشت اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس، رب انار و رب گوجه‌فرنگی همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و عطر ادویه‌ها آزاد شود.

رسپی ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌‌کرده برای ناهار

مرحله هفتم: پختن برنج

آب برنجی که خیس خورده را خالی کنید. سپس، در یک قابلمه مناسب آب کافی بجوشانید. وقتی آب به جوش آمد، برنج و مقداری نمک را اضافه کنید. برنج را به خوبی بپزید و بعد آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش

مرحله هشتم: مخلوط کردن آرد، زردچوبه و آب

برای درست کردن ته دیگ ترد و طلایی، آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به تدریج آب اضافه کنید تا مایه‌ای یکدست بسازید. سپس، کف قابلمه را خوب چرب کنید و مایه ته دیگ را روی آن پخش کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مایه ته دیگ کمی خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله نهم: اضافه کردن برنج و مواد ته چین به قابلمه

وقتی ته دیگ کمی سفت شد، یک لایه برنج آبکش شده روی آن بریزید. سپس، یک لایه مخلوط عدس و گوشت را اضافه کنید. این کار را به صورت لایه به لایه انجام دهید تا آخرین لایه برنج باشد.

با کفگیر برنج را کمی فشار دهید تا لایه‌ها به هم بچسبند و ته چین محکم شود. درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا ته چین دم بکشد.

رسپی ته چین عدس پلو

مرحله دهم: سرو کردن ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده

وقتی ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده خوب دم کشید و عطر خوشش همه جا پراکنده شد، می‌توانید این غذای خوشمزه را سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن‌های تهیه ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده

برای درست کردن ته چین عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده خوشمزه، چند نکته مهم را رعایت کنید:

  • بهتر است از عدس ریز استفاده کنید، چون زودتر پخته می‌شود و طعم بهتری به ته چین می‌دهد.
  • برای …
  • “““html

    • برای اینکه ته‌چینی با بافت مناسب داشته باشید، برنج را کمی آبکش کنید تا حالت زنده‌تری بگیرد. اگر برنج را خیلی بپزید، شفته می‌شود.
    • بعد از خاموش کردن حرارت، به آرامی ته‌چین را از قابلمه درآورید و در ظرف سرو برگردانید. این کار کمک می‌کند که ته‌دیگ ترد بماند.
    • برای اینکه ته‌چین عدس‌پلو با گوشت چرخ‌کرده عطر و طعم بهتری بگیرد، می‌توانید کمی دارچین به مواد اضافه کنید. دارچین طعم و عطر فوق‌العاده‌ای به این غذا می‌بخشد و خوشمزگی آن را چندین برابر می‌کند.

    در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، دستور تهیه یک ته‌چین عدس‌پلو با گوشت چرخ‌کرده خوشمزه و مجلسی را به شما معرفی کردیم. با دنبال کردن این دستور، می‌توانید این غذای لذیذ را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید. مطمئن باشید که طعم ویژه این ته‌چین شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا