رسپی ته چین کباب تابهای رستورانی؛ خوشمزه و مجلسی

“`html
ته چین کباب تابهای یکی از ته چینهای بسیار خوشمزه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. همانطور که از نامش پیداست، این غذا ترکیبی از ته چین و کباب تابهای، دو غذای محبوب است. امروز در بخش رضیم بلاگ رسپی ته چین کباب تابهای را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ته چین کباب تابهای
مواد لازم برای تهیه این غذا به شرح زیر است:
برنج | ۲ پیمانه |
ماست | ۲۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
محلول زعفران | به مقدار دلخواه |
کره | ۲۰ گرم |
نمک | به مقدار دلخواه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱/۴ یک فلفل دلمهای |
فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ته چین کباب تابهای
- مدت زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این غذا بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما میتوانید به راحتی با چند محاسبه، برای تعداد بیشتر هم تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی پیاز و فلفل دلمهای
پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را ریز رنده کنید. برای سرعت بیشتر میتوانید از خردکن یا میکسر استفاده کنید.
فلفل دلمهای نیز به همین روش بشویید و رنده کنید.
پیاز و فلفل دلمهای رنده شده را در یک صافی بریزید و با فشار دادن، آب اضافی آنها را بگیرید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد کباب تابهای
پیاز و فلفل دلمهای رنده و آبگرفته شده را در یک کاسه مناسب ریخته و گوشت چرخکرده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
با دست خوب مخلوط کنید و حدود ۵-۱۰ دقیقه ورز دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کباب تابهای عربی
“““html
مرحله سوم: استراحت دادن مواد کباب
مواد کباب را بپوشانید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند.
اگر وقت کافی برای این کار ندارید، میتوانید این مرحله را حذف کنید.
مرحله چهارم: پخت کباب تابهای
در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
سپس مایه کباب را در تابه قرار دهید و با دست آن را صاف کنید.
حرارت را کاهش دهید و ۸-۱۲ دقیقه صبر کنید تا یک سمت کباب بپزد و رنگ آن تغییر کند.
سپس کباب را به آرامی برگردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی ته چین هویج پلو
مرحله پنجم: آماده سازی برنج
برنج را بشویید و خیس کنید، بهتر است از چند ساعت قبل این کار را انجام دهید.
در یک قابلمه مقداری آب، روغن و نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
منتظر باشید تا آب به جوش بیاید.
سپس برنجهای خیسانده را به آن اضافه کنید و ۳-۵ دقیقه صبر کنید تا نیمپز شوند.
بعد از اینکه برنج نرم شد، آن را در آبکش بریزید و بگذارید کمی خنک شود.
نکته: نوع برنجها متفاوت است و ممکن است زمان نیمپز شدن شما بیشتر یا کمتر باشد. این مرحله را با توجه به برنجی که دارید مدیریت کنید.
مرحله ششم: آماده سازی مایه ته چین
در یک ظرف مناسب زردههای تخممرغ را بریزید.
کمی زردهها را با چنگال هم بزنید، سپس ماست، محلول زعفران، کره و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
مواد را به خوبی هم بزنید تا یک ترکیب یکدست داشته باشید.
بیشتر بخوانید: دلایل اصلی وا رفتن کباب تابهای و راهحلهای آن
مرحله هفتم: ترکیب برنج با مایه ته چین
برنجهای درون آبکش را به مایه ته چین اضافه کنید. به آرامی مواد را هم بزنید تا برنجها به خوبی به مایه ته چین آغشته شوند.
توجه داشته باشید که نیازی به هم زدن زیاد نیست؛ زیرا ممکن است برنجها شکسته شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ته چین مرغ و بادمجان
مرحله هشتم: پخت ته چین
در یک قابلمه تفلون یا نچسب مقداری روغن بریزید.
نصف مواد برنجی را در ته قابلمه بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید.
کباب تابهای را در این مرحله روی لایه اول برنج قرار دهید و سپس نیمه دیگر برنج را روی کباب بریزید.
سپس با قاشق روی سطح برنج را صاف کنید.
در قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت کم قرار دهید.
۴۰-۶۰ دقیقه صبر کنید تا تهچین به خوبی پخته و طلایی شود.
حال ته چین کباب تابهای شما آماده سرو است.
آن را در ظرف سرو بگذارید و با خلال پسته یا بادام تزیین کنید.
این ته چین طعمی متفاوت و خوشمزه دارد و به شما توصیه میکنیم که آن را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان توضیح دادیم، تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.